Artık Katlanamıyorum

Konuyla alakasız başlıyorum biliyorum ama bağlayacağım.
Eşim cok düşkün değildir ailesini sorun da yok aramız da kv tarafıyla
Ama aramasalar ikimiz de aramayız denilebilir.
Birgün sohbet anında esimle konusurken kadınların evlendiğinde kendi ailesine dur demeyi bildigini ve zaten genelde kadın ailesinin erkek ailesi gibi karismadigini , erkeklerinde fazlasıyla dur demeyi bir kenara bırak + dahil ettigini söyledim. Ve adam haklısın dedi
Ki biz mesafeyi zaten iki taraflı korumuş artık biz 2 kişilik aileyiz bilinciyle ilerleyen bir çiftiz.
Kim ne derse desin eşte bitiyor .
Eşiniz ailesine gittiğiniz de konuyu açıp arkanız da durmalıydı. Boşanın demiyorum . Ama yoklugunuzu asıl ailesinin artik siz olacağınızın bilincine vardırmak için gerekeni yapmalısınız

Konunun başında daha yeni evlilermiş, düzelir, alışırlar falan diye düşünmüştüm. Sonunda fikrim değişti. Anasının lafını dinleyen, evlendiğini ve sorumluluk aldığını fark edemeyen insanlar (gördüğüm kadarıyla) ne yazık ki değişmiyor. Ayrıca kaynananızın bilmemnesinin mevlüdüne falan da gitmek zorunda değilsiniz. Sizi köleleri yapmaya çalışıyorlar anlaşışan, düşmeyin tuzaklarına.

Darılacaksa mevlidi yapan yakınları darılsın Onlara ne ki?Belki mevlid sahibinin umurunda bile olmayacak sizin gitmemeniz.Kendi egoları için mi sizin de gelmenizi istiyorlar?

inanın artık sevgim de tükeniyor. daha önce defalarca konuştuk birbirimize sözler verdik ama yok değişen hiçbirşey yok. belki sadece ana kuzusu olsaydı bana da hakettiğim değeri gösterseydi katlanabilirdim diyorum ancak şöyle bir düşününce evlendiğimizden bu yana bana sevdiğini söylediğini hissettirdiğini hatırlamıyorum bile hal böyle olunca çekemiyorum artık

ilk defa birine boşan diyorum inan ki burda çok konu okudum ve hep bir yolu vardır boşanmak en son çare olarak gördüm. ama senin çocuk yoksa boşan. en nefret ettiğim erkek tipi ailesiyle eşi arasında köprü kuramayan erkek

arkadaşlar söylediğiniz şeylerin hepsine katılıyorum. amaç zaten toplum içinde geliniyle boy gösterip ona buna hava atmak gösteriş yapmak. benim de en nefret ettiğim şeylerdir. yukarıda da bahsettim eşimle eski günlerdeki gibi olabilsek sevgimiz herşeyin üstesinden gelir diye düşünürdüm ama artık imkansız birbirimize bir gram tahammülümüz kalmadı. hiçbirşey tek taraflı değildir benim de hatalarım oldu elbet. ancak evlendiğimizden beri sevgisizlikten ilgisizlikten bir de üstüne eşimin ana kuzusu olmasından dolayı hırçınlaştıkça hırçınlaştım ve hatalarım da bu yüzden oldu.

kaynanamda facebookta paylaşmış kırgınlığını sessiz olmakla anlatırmış insanlara
utanmasam altına ulan sen o çeneni bir tutabilsen biz bu hallere düşmezdik zaten yazacaktım
görümcem de altına annecim sen bunları hiç haketmiyorsun yazmış eşim de hepsini beğenmiş
çıldırmak üzereyim ben bu insanlara ne yaptım bilmiyorum

Aslında sakinlik koruyup etkilenmemiş gibi yapıp eşinle aranı iyi tutsaydın belki boyle olmazdı. Tabi ne yaşadığını detayli olarak bilmediğim için net fikir veremiyorum bende maalesef. Ama konuyu takipteyim .

canım ben zaten sakindim ama aynı evin içinde adam benimle konuşmayınca bir de gece yatakta ona değince köpeğe davranır gibi kendini çekince zıvanadan çıktım. ilk defa yaşadığımız şeyler değil bunlar biriktim doldum taştım artık

Hatan burda sen de biliyorsun. Sırf evlenebilmek için böyle şeyi kabul edip göz ardı etmeyin. Yol yakınken görmüşsün işte ayrılmak varken niye evlenmek?

sırf evlenmek için evlenmedim tabi ki. 2 sene flört döneminden sonra evlendik ve çok seviyorduk birbirimize hani bizi gören insanlar bile birbirinize olan bakışlarınızdan anlaşılıyor aşkınız derdi. ama sadece sevmek yetmiyormuş bunu çok geç anladım

Koca dayaklık. Eğitmeye uğraşacaksın evli kalırsan. Anne karnındaki gelişimini henüz tamamlayamamış demek ki işin zor. Facebookta atarlı paylaşım ne yaw en varoş şey. Sen de beğen haklısın annecim ben de hiç sevmem tarzı yorum yap deliye vur.

Soylemeye devam edecegim, vazgecmeyecegim, enteresan bir sekilde anlamamakta israr ediyor cunku burdaki kadinlar.
Uzun vaadede kocanizla mutlu bir yasam istiyorsaniz, kocanizin ailesiyle (politik bir sekilde) iyi gecinmek mecburiyetindesiniz. Siz her daim 'el kizi'siniz. Kocanizi tahmin edemeyeceginiz kadar gaza getirip ayni sekilde sakinlestirmek annesinin iki dudaginin arasina bakiyor. Iyi gecinin, iki guler yuz gosterin bakayim kaynananiza, bakin bakalim kocaniz nasil dusuyor uzerinize.
Kayinvalidenizle mesafeli olmak istiyorsaniz, o mentaliteye sahip bir erkekle evlenecektiniz. Elinizdeki buysa, ve evliliginizin devam etmesini istiyorsaniz, ozaman stratejik davranacaksiniz.
Iki saat o mevlud iki saatte bu mevlude gitseniz ne olur. Herseyin bir orta yolu bulunur.

Kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan,ailen de arkandaysa uğraşma bence.
Boşan,kur hayatını.
9 aylık evli olduğuna göre eminim gencecik kadınsın,inan bana hayatında yolun çok açık.
Çok daha iyilerine layıksın.

Nasil cekinmeden bosan diye bir tavsiye veriyosunuz, inanin bisey yazdigim zaman uc kez okuyorum mesajimi ben burada.
Ustelik hikayeyi tek tarafli dinlediginizi bilerek. Daha iyilerine layiksin derken, siz bu bayani ve esini kisisel olarak taniyomusunuz? Belkide esi daha iyi bir kadina layik? Konu sahibi, lutfen yanlis anlama beni sana kotusun imaasinda bulunmuyorum ornek veriyorum sadece. Gercekten enteresan, insanlarin boyle kolay ahkam kesmeleri cok enteresan.

bu söylediğiniz şeyler benim bencil kocama işlemiyor malesef.
ee hep veren tarafta ben olmak istemiyorum. hani al gülüm ver gülüm de nerede benim yaptıklarımın karşılığı
ben onun ailesine saygıda kusur etmeyeceğim el üstünde tutacağım evet efendim sepet efendim diye dolaşıcam ortalıkta sonuççç? hep yap hep yap bir kere yapmayınca bugüne kadar yaptıkların görünmüyor. iş benim aileme gelince haftada bir saat görüşmek zor geliyor ama. ee ben keriz miyim? sürekli aman kocamla aram iyi olsun diye ailesinin etrafında pervane olmak zorunda mıyım? aynı şeyi eşim neden benim için yapmıyor.

Aynen size 1234566778909875543221 kez katılıyorum anneciğim diye yorum yapsaydın keske

ben zaten söyledim benim de hatalarım oldu elbette. ancak insan ne ekerse onu biçer. kolay bişey değil 9 ay da bu hallere gelmek.

Bence de altına siz de yorum yapsaydınız haklısın kv ciğim bazen susmak insanlara en güzel cevaptır diye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…