Artık Katlanamıyorum

Arkadaşım herkesin kendi hayatı,ben sadece mevlüde gitmedim diye adam bana dokunmaktan midesi bulanıyorsa nasıl devam ettireceğim o evliliği?
Kaldı ki mevlüt nedir yani,sanki çok önemli bir organizsayon?
Gerçekten yuvamızda bir kriz çıktığında ne yapacak evden mi kovacak beni?
Hiç sevmem anne mi ben mi kıyaslamalarını da anne hep benden üstün olacaksa,haftasonu planlarımı da ona göre yapacaksam niye evlendi ki bu adam benimle?
Artı kızcağız artık sevgi,saygı da göremiyorum diyor.
Zaten ihanet ve şiddet değildir bana göre boşanma sebebi. Sevgisizlik,en büyük boşanma sebebidir!

Son düzenleme:
buraya yazmayı bırakta valizini topla bence her kaldığın dakika aleyhine bir de bebek olursa eyvah eyvah.

Cok inada bindiriyosun tatlim, su anki gerginlikle, kendine verdigin gazla farkinda degilsin belki. Her ne karari verirsen ver, umarim sakin kafayla gercekten senin icin en dogru karari hem mantigin hem duygularinla verirsin.

Acikcasi aranizdaki sorun sadece bunlarsa, asilmayacak dertler problemler degil. Samimiyetle soyluyorum. Emin ol daha beter sorunlari yasadim, eski esim 16 ayda belki 7/8 kez aileme gelmistir benimle birlikte. Ben ise her gun ailesinin yaninda sayilirdim, yine yetmedi, yettiremedim ona kalirsa. Ama bosanma sebebim sadece bu olmadi, cok daha derin ve buyuk problemlerimiz vardi. Yani demem o ki, sakinles, 9 ay birbirinize alismaniz icin cokta uzun bir donem degil canim. Allah hakkinizda en hayirlisini versin.

Şu akıllı telefonların smileyları var ya sarışın kız el kaldırıyor
ben olsam onu gönderirdim sadece.

canım inan bana evliliğin ilk bir kaç yılı böyle sorunlarla geçiyor. biz hep eşimizle başbaşa olmak birtek eşimizle birşeyler paylaşmak istiyoruz. ama erkekler öyle değil evlendiklerinde damdan düşmüş gibi oluyorlar. zamanla artık ailesinin eşi olduğunu kavrayabiliyorlar. ve ozaman başlıo evlilik. sabır lazım önündeki birkaç yılı akıllı ve politik geçirmen lazım. sonrası kolay

mantikli mantikli yaziyorsunuz, ama kavganin ceviz kabugunu doldurmadigininda farkindasinizdir eminim. olayi nekadar buyuttugunuzu sizinde gordugunuze inaniyorum. 'evet yaa, yorumumu abartmis olabilirim' demek sizi bence yuceltir hanimefendi.
'sevgi yok aramizda' sozunu ben okumamisim bu arada, oyle biseyden bahsettimi konu sahibi? kavga esnasinda esinin dokunmasindan rahatsiz olmasi vs hepsi sinir aninda yapilan davranislar.

konu sahibi, umarim gercekten daha olgun yorumlara kulak asarsin canim.

Bence sakin boşanma. Ben iki yıllık evliyim. Ve benim eşim aynısını yapardı. Annesi mutsuz olunca o da mutsuz olurdu.
Neyse ama ilk sene böyleydi. Ondan sonra değişti. Mesela geçen gün annesi beni davet eti çünkü kadınlar toplamıştı. Bende bakarıZ dedim. ona bozuldu bir iki dakika ama sonradan iyi oldu. Ve de gitmedim.
Ve bir şey demedi.
Aslında sende ailenle onun yaptığını yap. Bakalım daha yapacak mı? Ben öyle yapmaya çalışıyorum.

agziniza saglik hanimefendi!

konu sahibi, bak iste, ben bu yoruma 'yorum' derim.

Söylediklerinizde haklı olmakla birlikte ani karar verip evi terketmemelisiniz..
Malesef ülkemin erkeğinin ilk sene genel tavrı bu..
Annem,kardeşim..Gidelim,kalalim..ona keza erkeğe bir kıymet verme annesinden,kardeşinden..
En yaşamam diyen bile maruz kalabiliyor böyle durumlara..
Size tavsiyem evi terkedip kanunen kusurlu taraf olmak yerine sakinlesene kadar evinizde durun ve ikinizinde sakin olduğu bir zamanda konuşun esinizle..
Bağırmak sizi haklı çıkarmaz sakin olun konuşurken..
Size değer veriyorsa zaten her kelimenize olmasa da hak verecektir..Ayrılmamak adına ona göre davranış sergileyecektir..
Beklediğiniz toparlanma olmazsa başka şeyler düşünürsünüz..

yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. boşan diyenleri de kal mücadele et diyenleri de anlayabiliyorum.
benim mücadele edecek gücüm kalmadı artık. bir ilişkinin bitmesinde sevgisizlik son noktadır benim için ve ben o dönemeçteyim şuan. daha burada anlatamadığım pek çok olayla mücadele etmek zorunda kaldım. her defasında atlattık tekrar iyi olduk ama nasıl başardık bunu? tabiki de ben fedakarlık ettikten sonra başardık. kendimden çok fazla ödün verdim. çok fazla şeye eyvallah çektim hadi bu da geçer dedim ama tıkandım artık. bir insanı eskisi gibi sevemez hale gelince onun için kılınızı bile kıpırdatamaz oluyorsunuz.

bugün bir kaç eşyamı alıp kimseye birşey demeden ailemin yanına gidicem. eşim muhtemelen akşama seni gelip alıcam diye tutturucak ama dönmüycem baktım yaptıklarından pişman olmuyor hala burnunun dikine gidiyor. son çare boşanma dilekçesini vermeyi düşünüyorum

Bakın anlamadığınız ya da benim anlatamadığım ne biliyor musunuz?
İşte bu ceviz kabuğunu doldurmayacak sebeplerden beni bu adamın neden bu kadar çok üzdüğünü sorgularım ben olsam zaten.
Haklısınız olay çok basit.
Mevlüt varmış.
Kekostar gitmek istememiş.
Kayınvalide,görümce sosyal medyadan atar yapmış.
Normalde gülüp geçerim hatta geyiğini de yaparım burada.
Ama kocam nasıl benden elini,ayağını kaçırır?
Hangi gerekçeyle beni bu kadar üzebilir?

Üçüncü şahısların ufak tefek sorunları, kıskançlıkları yüzünden eşini kıran ve değer sırasında arka plana atan eşlerde sevgi eksikliği vardır diye düşünüyorum. Gerçekten seven biri hatalarıyla da sevebilmeli, koruyabilmeli. En önemlisi isteklerine saygı duymalı.

Bak canım olaya senin ailen de karışırsa daha çok çıkmaza girebilirsin.
Evden gitmek yerine,aynı evde tavrını koy.
Konuşma,görüşme.
O açarsa konuyu o zaman anlatırsın derdini.

Bana abartıyorsunuz gibi geldi . Tamam haklısınız gitmek zorunda değilsiniz ama böyle ufacık bi sebep için boşanma olmaz ki yahu

zorunda degıldır bence ben kv denın cenaze mevlutune bıle gıtmedım bebegım o zaman kucuktu durmayacagı ıcın ve arada mesafe oldugundan evımde oturdum.... bırakacak kımsem de yoktu esım zaten sehır dısında ıdı ıs ıcın yanı ıster gıder ıster gıtmez..

kaynanana hak vermiyorum. çünkü bizzat bende aynılarını yaşadım. sen eşine sıkıca sarıl izah etmeye çalış. bende 9 aylık evliyim. eşimde ailesine düşkün birtek annesi bile değil. bede çok boşanmayı düşündüm ama oda çözüm değil. en azından şimdilik. eşin iletişim kurabildiğin biriyse otur konuş izah et anlat. eğer adil biriyse seni anlayacaktır. ama anlamazsa da diyecek birşeyim yok valla. çünkü gerçekten ailesine düşkün insanla uğraşmak çok zor bunu çok iyi biliyorum

Boş kadın muhabbetleri mevlütler günler nefret ederim.. kaç yıllık evliyim bikere bile gitmedim böyle biyere. Bikere kayınvalidem bi akrabasından bahsederek sizi hiç göremediğini söylüyor gitsekmi beraber bigün dedi. Bayramlarda görüyoruz bence yeterli dedim. Ne işim var ev gezmesinde yahu.. tavrınız net olursa kimse size teklifte bulunmaz. Aile içinde herkes bilir ki ysmdfn böyle toplantıları sevmez. Arkadaşlarımın haftasonu kahvaltı tarzı gün organizasyonları var belki öyle bişeye katılırım ama onada eşimden izin yok. Haftasonu bizim,başkalarına ayırmıyoruz.

Öncelikle durumunuza üzüldüm belirtmek isterim.
Lakin 9 ay iki insanın yeni bir aileyiz kavramını anlaması , kabullenmesi için çok kısa bir süre bence.
Özellikle erkekler bir tık daha bu duruma alışamıyor kanaatindeyim.
Evliliğimin 9.senesinde eşim annesine ve dahi diğerlerine karışmayın artık eşime demiş insan.Ama bunun için emek sabır gerek.Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…