Arkadaşım herkesin kendi hayatı,ben sadece mevlüde gitmedim diye adam bana dokunmaktan midesi bulanıyorsa nasıl devam ettireceğim o evliliği?Nasil cekinmeden bosan diye bir tavsiye veriyosunuz, inanin bisey yazdigim zaman uc kez okuyorum mesajimi ben burada.
Ustelik hikayeyi tek tarafli dinlediginizi bilerek. Daha iyilerine layiksin derken, siz bu bayani ve esini kisisel olarak taniyomusunuz? Belkide esi daha iyi bir kadina layik? Konu sahibi, lutfen yanlis anlama beni sana kotusun imaasinda bulunmuyorum ornek veriyorum sadece. Gercekten enteresan, insanlarin boyle kolay ahkam kesmeleri cok enteresan.
buraya yazmayı bırakta valizini topla bence her kaldığın dakika aleyhine bir de bebek olursa eyvah eyvah.sırf evlenmek için evlenmedim tabi ki. 2 sene flört döneminden sonra evlendik ve çok seviyorduk birbirimize hani bizi gören insanlar bile birbirinize olan bakışlarınızdan anlaşılıyor aşkınız derdi. ama sadece sevmek yetmiyormuş bunu çok geç anladım
Cok inada bindiriyosun tatlim, su anki gerginlikle, kendine verdigin gazla farkinda degilsin belki. Her ne karari verirsen ver, umarim sakin kafayla gercekten senin icin en dogru karari hem mantigin hem duygularinla verirsin.bu söylediğiniz şeyler benim bencil kocama işlemiyor malesef.
ee hep veren tarafta ben olmak istemiyorum. hani al gülüm ver gülüm de nerede benim yaptıklarımın karşılığı
ben onun ailesine saygıda kusur etmeyeceğim el üstünde tutacağım evet efendim sepet efendim diye dolaşıcam ortalıkta sonuççç? hep yap hep yap bir kere yapmayınca bugüne kadar yaptıkların görünmüyor. iş benim aileme gelince haftada bir saat görüşmek zor geliyor ama. ee ben keriz miyim? sürekli aman kocamla aram iyi olsun diye ailesinin etrafında pervane olmak zorunda mıyım? aynı şeyi eşim neden benim için yapmıyor.
Arkadaşım herkesin kendi hayatı,ben sadece mevlüde gitmedim diye adam bana dokunmaktan midesi bulanıyorsa nasıl devam ettireceğim o evliliği?
Kaldı ki mevlüt nedir yani,sanki çok önemli bir organizsayon?
Gerçekten yuvamızda bir kriz çıktığında ne yapacak evden mi kovacak beni?
Hiç sevmem anne mi ben mi kıyaslamalarını da anne hep benden üstün olacaksa,haftasonu planlarımı da ona göre yapacaksam niye evlendi ki bu adam benimle?
Artı kızcağız artık sevgi,saygı da göremiyorum diyor.
Zaten ihanet ve şiddet değildir bana göre boşanma sebebi. Sevgisizlik,en büyük bpşanma sebebidir!
agziniza saglik hanimefendi!canım inan bana evliliğin ilk bir kaç yılı böyle sorunlarla geçiyor. biz hep eşimizle başbaşa olmak birtek eşimizle birşeyler paylaşmak istiyoruz. ama erkekler öyle değil evlendiklerinde damdan düşmüş gibi oluyorlar. zamanla artık ailesinin eşi olduğunu kavrayabiliyorlar. ve ozaman başlıo evlilik. sabır lazım önündeki birkaç yılı akıllı ve politik geçirmen lazım. sonrası kolay
mantikli mantikli yaziyorsunuz, ama kavganin ceviz kabugunu doldurmadigininda farkindasinizdir eminim. olayi nekadar buyuttugunuzu sizinde gordugunuze inaniyorum. 'evet yaa, yorumumu abartmis olabilirim' demek sizi bence yuceltir hanimefendi.
'sevgi yok aramizda' sozunu ben okumamisim bu arada, oyle biseyden bahsettimi konu sahibi? kavga esnasinda esinin dokunmasindan rahatsiz olmasi vs hepsi sinir aninda yapilan davranislar.
konu sahibi, umarim gercekten daha olgun yorumlara kulak asarsin canim.
+1Evli olmadığım için soruyorum: kaynananin ebesinin nikahinin mevludune gitmek gelinler için bir zorunluluk mudur? Bu normal midir?
Hayatta da gitmem valla. Hem Mevlüt nedir yaa. Canları sıkılıyor boşluktan. Mevlütle sosyallesiyorlar
Bak canım olaya senin ailen de karışırsa daha çok çıkmaza girebilirsin.yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. boşan diyenleri de kal mücadele et diyenleri de anlayabiliyorum.
benim mücadele edecek gücüm kalmadı artık. bir ilişkinin bitmesinde sevgisizlik son noktadır benim için ve ben o dönemeçteyim şuan. daha burada anlatamadığım pek çok olayla mücadele etmek zorunda kaldım. her defasında atlattık tekrar iyi olduk ama nasıl başardık bunu? tabiki de ben fedakarlık ettikten sonra başardık. kendimden çok fazla ödün verdim. çok fazla şeye eyvallah çektim hadi bu da geçer dedim ama tıkandım artık. bir insanı eskisi gibi sevemez hale gelince onun için kılınızı bile kıpırdatamaz oluyorsunuz.
bugün bir kaç eşyamı alıp kimseye birşey demeden ailemin yanına gidicem. eşim muhtemelen akşama seni gelip alıcam diye tutturucak ama dönmüycem baktım yaptıklarından pişman olmuyor hala burnunun dikine gidiyor. son çare boşanma dilekçesini vermeyi düşünüyorum
Arkadaşlar hepinize merhaba, nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama buraya da yazmazsam patlayacağım..
9 aylık evliyim ancak evliliğim boyunca bir gün yüzü görmedim.eşimle severek evlendik çok büyük bir aşktı bizim ki ama evlendiğimiz ilk gün bir balon gibi söndü o büyük aşk. eşim ailesine çok düşkün hem de aşırı düşkün bir adam bunu nişanlılık döneminde anlamıştım fakat evlenince değişir diyerek göz ardı ettim etmez olaydım..9 ay boyunca ailesi yüzünden etmediğimiz kavga kalmadı sınırları çok zorladık. hala birbirimizi sevdiğimizden yoksa alışkanlıktan mı bir türlü boşanmaya cesaret edemedik. ancak son yaşanan olaylar artık sabrımı iyice taşırdım ona karşı olan sevgim bile tükenme noktasına geldi.
son yaşanan olayda şöyle; haftasonu pazar günü kaynanamın bir akrabasının mevlüdü varmış cumartesi günü arayıp beni de çağırdı gelir misin diye bende taaa haftaiçinden çok yakın bir arkadaşıma söz vermiştim onunda mevlüdü vardı. bunu belirttim kaynana kişisine çok bozuldu telefonda tamam deyip kapattı. olayı eşime anlattım normalde neden annemle gitmiyorsun diye bana kızacağına biliyordum ama o gün bişey demedi. aynı günün akşamı 15 dkkalığına kaynanamlara oturmaya gittik. ne kaynanam yüzüme bakıyo ne de görümcem eşime de surat yaptılar. ertesi gün de eşim triplere girdi benimle konuşmadı yüzüme bakmadı neyin var diye sorduğumda birşeyim yok deyip geçiştirdi. kaynana ve görümce kişisi facebook da bana yazıldığı çok belli olan saçma sapan şeyler yazıp paylaşmışlar eşimde hepsini beğenmiş tabi bunları da görünce benim şartellerim iyice attı. dün de ben eşimle hiç konuşmadım. gece aynı yatağa girdik istemden ben ona değince sanki bir mikropmuşum gibi çekti kendisini bu arada ne zaman kavga etsek bunu yapar. bütün gece gözüme uyku girmedi artık onun ve ailesinin saçmalıklarını çekmek istemiyorum. sanırım bugün eşyalarımı toplayıp ailemin yanına dönücem yakında da boşanma davasını açarım.
zorunda degıldır bence ben kv denın cenaze mevlutune bıle gıtmedım bebegım o zaman kucuktu durmayacagı ıcın ve arada mesafe oldugundan evımde oturdum.... bırakacak kımsem de yoktu esım zaten sehır dısında ıdı ıs ıcın yanı ıster gıder ıster gıtmez..Evli olmadığım için soruyorum: kaynananin ebesinin nikahinin mevludune gitmek gelinler için bir zorunluluk mudur? Bu normal midir?
Hayatta da gitmem valla. Hem Mevlüt nedir yaa. Canları sıkılıyor boşluktan. Mevlütle sosyallesiyorlar
Arkadaşlar hepinize merhaba, nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama buraya da yazmazsam patlayacağım..
9 aylık evliyim ancak evliliğim boyunca bir gün yüzü görmedim.eşimle severek evlendik çok büyük bir aşktı bizim ki ama evlendiğimiz ilk gün bir balon gibi söndü o büyük aşk. eşim ailesine çok düşkün hem de aşırı düşkün bir adam bunu nişanlılık döneminde anlamıştım fakat evlenince değişir diyerek göz ardı ettim etmez olaydım..9 ay boyunca ailesi yüzünden etmediğimiz kavga kalmadı sınırları çok zorladık. hala birbirimizi sevdiğimizden yoksa alışkanlıktan mı bir türlü boşanmaya cesaret edemedik. ancak son yaşanan olaylar artık sabrımı iyice taşırdım ona karşı olan sevgim bile tükenme noktasına geldi.
son yaşanan olayda şöyle; haftasonu pazar günü kaynanamın bir akrabasının mevlüdü varmış cumartesi günü arayıp beni de çağırdı gelir misin diye bende taaa haftaiçinden çok yakın bir arkadaşıma söz vermiştim onunda mevlüdü vardı. bunu belirttim kaynana kişisine çok bozuldu telefonda tamam deyip kapattı. olayı eşime anlattım normalde neden annemle gitmiyorsun diye bana kızacağına biliyordum ama o gün bişey demedi. aynı günün akşamı 15 dkkalığına kaynanamlara oturmaya gittik. ne kaynanam yüzüme bakıyo ne de görümcem eşime de surat yaptılar. ertesi gün de eşim triplere girdi benimle konuşmadı yüzüme bakmadı neyin var diye sorduğumda birşeyim yok deyip geçiştirdi. kaynana ve görümce kişisi facebook da bana yazıldığı çok belli olan saçma sapan şeyler yazıp paylaşmışlar eşimde hepsini beğenmiş tabi bunları da görünce benim şartellerim iyice attı. dün de ben eşimle hiç konuşmadım. gece aynı yatağa girdik istemden ben ona değince sanki bir mikropmuşum gibi çekti kendisini bu arada ne zaman kavga etsek bunu yapar. bütün gece gözüme uyku girmedi artık onun ve ailesinin saçmalıklarını çekmek istemiyorum. sanırım bugün eşyalarımı toplayıp ailemin yanına dönücem yakında da boşanma davasını açarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?