bakın aynı süreci ben gördüm eşin değişmicek he seviyorumm döncem dersen bekle gelsinler hayır dönmem dersen eşyanı alcağını söyle ve almaya git bırak ma o ara eve gelip dur diye yalvarırlar çeyizini başkasına bıIrakma altınların satıldımı onlar ı alman bile vakit alır düğün söz hayatından çalınan var mahkeme herharikalde malından verio yarısını beraber edindiysen başkasına bırakma altınlrı vermezse bile bunun karşılığını tazminat sz alamazsn
paranla aldığınn çeyizini eşyanı alıcağını söyle kimseye bırakma gelip almazlarsa seni yada dönmiceksen nafakaya bulşma süreç uzar bişey alıcanı sanmIyorumbenim de düzeleceğinden hiç umudum yok adam arnavut ve gerçekten de arnavut inadı var. altınlarım yanımda. zaten evlendikten sonra edinilmiş bir mal mülk yok ortada.
of. çok derin şeylermiş olanlar .canım mesele orada işte umursamamayı başarsaydım zaten depresyon ilaçları kullanmak zorunda kalmazdım. allah kahretsin öyle bir beynim var ki taktıkça takıyorum kafama geceleri hep ayaktayım uyku uyuyamıyorum. sorunum sadece surat asmaları olsaydı inan altından kalkardım bu dertlerin ben eşimin adaletsizliğini hazmedemiyorum. seviyorum aşkından ölüyorum diyen adam eşini nasıl ikinci plana atabilir ya. kendi annesi hastalandığı zaman ayaklarının dibinden ayrılmaz resmen benim de öyle davranmamı ister ama benim anamın babamın hastalığını duysun bir arayıp geçmiş olsun demez bile. ben kaldıramıyorum bunları. benim aileme resmen ben kızınızı aldım sizinle işim bitti der gibi davranıyor.
peki evden ayrılırken altınları isterse nolcak.benim de düzeleceğinden hiç umudum yok adam arnavut ve gerçekten de arnavut inadı var. altınlarım yanımda. zaten evlendikten sonra edinilmiş bir mal mülk yok ortada.
paranla aldığınn çeyizini eşyanı alıcağını söyle kimseye bırakma gelip almazlarsa seni yada dönmiceksen nafakaya bulşma süreç uzar bişey alıcanı sanmIyorum
yanlız aile çok akıllı evi ablanın üstüne yapıp eşine ödetiyor kurnazlık
eğer çalışmayıp koca parası yesen neyse derim kocan sana maaşından vermiyor ailesine veriyor mal kaçırıyor niyeti kurnazca bide hakkı var gbi bunlar herşeyi ailesi seni kullanıyor gbi ......üzülme en azından durum düzelmezse kurtulursun aynılarını yaşadık şuan ailecek birbirimize doyuyoruz huzur var şükür kavga yok çocuk olsa daha kötü basar huyları ayrılamaz diye
Kisi konusma tarziyla kendini tanitirmis. Tekrar soyluyorum rahatsiz olan gormezden gelir.
Polemik yaratan polemikten beslenen kisilerle muhatap olun. Tipki sizin gibi.
Valla o zaman gitsin diplomasını yırtsın atsın bu ne cehalet yahu.canım eşim de ufku açık okumuş etmiş bilgili bir adamdır ama söz konusu evlilik olunca o kadar geri kafalı bir herif oluyor ki taş devrinden kalma adetleri sürdürmeye çalışıyor hala. sen gelinsin bu aileye gelin geldin eski kadınlar nasıl davranıyosa sende öyle olucaksın diyo bana. evet iletişim kuramıyoruz çünkü adam dediğim dedik çaldığım düdük hep onun düşünceleri onun konuştukları doğru karşısındaki insanı dinlemiyor bile dinliyomuş gibi yapıp yine bildiğini okuyor. çok defa teklif ettim bi terapiste gitmeyi bizim öyle yerlere gidecek kadar bir sorunumuz yok sen abartıyorsun diyo adam.
Bakın anlamadığınız ya da benim anlatamadığım ne biliyor musunuz?
İşte bu ceviz kabuğunu doldurmayacak sebeplerden beni bu adamın neden bu kadar çok üzdüğünü sorgularım ben olsam zaten.
Haklısınız olay çok basit.
Mevlüt varmış.
Kekostar gitmek istememiş.
Kayınvalide,görümce sosyal medyadan atar yapmış.
Normalde gülüp geçerim hatta geyiğini de yaparım burada.
Ama kocam nasıl benden elini,ayağını kaçırır?
Hangi gerekçeyle beni bu kadar üzebilir?
Allah yardımcın olsun. umarım kocan artık farkına varır aile olduğunuzun . ailesi olduğunun .bugün evden ayrılışımın 3. günü ne aradı ne de mesaj attı. bende aramadım. sürekli arkadaşlarım ve ailem moral veriyor saolsunlar hiç yalnız bırakmıyolar beni. bende düşünmemeye çalışıyorum. bazen içim alev alev yanıyor bütün vücudum titriyor nolucak peki şimdi diye düşününce vücudum tepki veriyor. eğer arama veya görüşme maksadında bulunursa beyfendi "gerçekten bir aile olmamızı istiyorsan bundan sonra her gün işten gelirken annene uğramayacaksın pazar günleri bakkalda durmayacaksın ve en önemlisi o evin yarısını üzerine alacaksın diye şart koşucam" muhtemelen kabul etmeyecek ayak diretecek bende o zaman mahkemede görüşürüz demeyi düşünüyorum. artık takatim kalmadı çünkü tek kalıp da yaptıklarını düşündükçe beni nasıl aptal keriz yerine koyduğunu ona karşı olan sevgimi fedakarlığımı nasıl da sömürdüğünü çok iyi görebiliyorum. yine de üzülmeden bırakıp geldiğim evimi düşünmeden edemiyorum sanırım. bunlarda geçecek inşallah dirayetli olmaya çalışıyorum.
düşünceniz doğru bence de bu yolda ilerleyin.bugün evden ayrılışımın 3. günü ne aradı ne de mesaj attı. bende aramadım. sürekli arkadaşlarım ve ailem moral veriyor saolsunlar hiç yalnız bırakmıyolar beni. bende düşünmemeye çalışıyorum. bazen içim alev alev yanıyor bütün vücudum titriyor nolucak peki şimdi diye düşününce vücudum tepki veriyor. eğer arama veya görüşme maksadında bulunursa beyfendi "gerçekten bir aile olmamızı istiyorsan bundan sonra her gün işten gelirken annene uğramayacaksın pazar günleri bakkalda durmayacaksın ve en önemlisi o evin yarısını üzerine alacaksın diye şart koşucam" muhtemelen kabul etmeyecek ayak diretecek bende o zaman mahkemede görüşürüz demeyi düşünüyorum. artık takatim kalmadı çünkü tek kalıp da yaptıklarını düşündükçe beni nasıl aptal keriz yerine koyduğunu ona karşı olan sevgimi fedakarlığımı nasıl da sömürdüğünü çok iyi görebiliyorum. yine de üzülmeden bırakıp geldiğim evimi düşünmeden edemiyorum sanırım. bunlarda geçecek inşallah dirayetli olmaya çalışıyorum.
Allah yardımcın olsun. umarım kocan artık farkına varır aile olduğunuzun . ailesi olduğunun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?