Artık Katlanamıyorum

benim de düzeleceğinden hiç umudum yok adam arnavut ve gerçekten de arnavut inadı var. altınlarım yanımda. zaten evlendikten sonra edinilmiş bir mal mülk yok ortada.

benim de düzeleceğinden hiç umudum yok adam arnavut ve gerçekten de arnavut inadı var. altınlarım yanımda. zaten evlendikten sonra edinilmiş bir mal mülk yok ortada.
paranla aldığınn çeyizini eşyanı alıcağını söyle kimseye bırakma gelip almazlarsa seni yada dönmiceksen nafakaya bulşma süreç uzar bişey alıcanı sanmIyorum

of. çok derin şeylermiş olanlar .
ne yapacaksın peki . ya da ne yapıyorsun .

peki evden ayrılırken altınları isterse nolcak.

paranla aldığınn çeyizini eşyanı alıcağını söyle kimseye bırakma gelip almazlarsa seni yada dönmiceksen nafakaya bulşma süreç uzar bişey alıcanı sanmIyorum

şuan bunları düşünmek istemiyorum. o sürece girersem eğer karşı taraftan her türlü çirkefliği bekliyorum zaten.

yanlız aile çok akıllı evi ablanın üstüne yapıp eşine ödetiyor kurnazlık

ben o kadar saftirik bi kadınım ki dedim doğrudur eşimin üzerine bu kadar yüklü miktarda kredi çıkmayabilir. ablasının iş durumu ve maaş geliri çok iyi ona rahatlıkla çıkar ee kredi kime çıkıyorsa tapu da onun üstüne oluyor haliyle. hiç aklıma gelmedi fesatlık düşünüp de o yüzden evi görümcemin üzerine yapacakları. sonra sonra düşündükçe amaçlarını anladım

eğer çalışmayıp koca parası yesen neyse derim kocan sana maaşından vermiyor ailesine veriyor mal kaçırıyor niyeti kurnazca bide hakkı var gbi bunlar herşeyi ailesi seni kullanıyor gbi ...... üzülme en azından durum düzelmezse kurtulursun aynılarını yaşadık şuan ailecek birbirimize doyuyoruz huzur var şükür kavga yok çocuk olsa daha kötü basar huyları ayrılamaz diye

sen nasıl atlattın peki bu durumu? boşandın mı nasıl bir yol izledin?

Kisi konusma tarziyla kendini tanitirmis. Tekrar soyluyorum rahatsiz olan gormezden gelir.

Polemik yaratan polemikten beslenen kisilerle muhatap olun. Tipki sizin gibi.

siz kendi tarziniza bakin,hic öyle bir derdim yok acikcasi umrumda dahi degilsiniz sadece sizin gibi derdi olan insanlara karsi "ay benim kocam böyle iyi,ay benim kvme sarilmam geldi vs" tarzi konusan insanlara gicigim hepsi bu !

Valla o zaman gitsin diplomasını yırtsın atsın bu ne cehalet yahu.
Okuduklarımdan tam boşamalık bi adam gördüm.
Babanlarda bi kafanı dinle bakalım telefonlarını falan da açma muhatap olma hiçbiriyle.
Şimdi sen ablasına içinde b..k geçen bi cümle kurdun ya senden kötüsü olmaz.
Ama biz bu kadına neler ettik diye düşünmezler.
Bi bak bakalım eşinden uzak nasıl hissedeceksin kalbin ne diyor ölç tart durumu ona göre karar verirsin.

Senin esine evlilik lazım değilmiş yasicakmis anasınla kardeşiyle en sinir olduğum şey dengeyi kuramayan koca

Aynen

bugün evden ayrılışımın 3. günü ne aradı ne de mesaj attı. bende aramadım. sürekli arkadaşlarım ve ailem moral veriyor saolsunlar hiç yalnız bırakmıyolar beni. bende düşünmemeye çalışıyorum. bazen içim alev alev yanıyor bütün vücudum titriyor nolucak peki şimdi diye düşününce vücudum tepki veriyor. eğer arama veya görüşme maksadında bulunursa beyfendi "gerçekten bir aile olmamızı istiyorsan bundan sonra her gün işten gelirken annene uğramayacaksın pazar günleri bakkalda durmayacaksın ve en önemlisi o evin yarısını üzerine alacaksın diye şart koşucam" muhtemelen kabul etmeyecek ayak diretecek bende o zaman mahkemede görüşürüz demeyi düşünüyorum. artık takatim kalmadı çünkü tek kalıp da yaptıklarını düşündükçe beni nasıl aptal keriz yerine koyduğunu ona karşı olan sevgimi fedakarlığımı nasıl da sömürdüğünü çok iyi görebiliyorum. yine de üzülmeden bırakıp geldiğim evimi düşünmeden edemiyorum sanırım. bunlarda geçecek inşallah dirayetli olmaya çalışıyorum.

Allah yardımcın olsun. umarım kocan artık farkına varır aile olduğunuzun . ailesi olduğunun .

düşünceniz doğru bence de bu yolda ilerleyin.

Allah yardımcın olsun. umarım kocan artık farkına varır aile olduğunuzun . ailesi olduğunun .

teşekkür ederim. rabbim kocama da ailesine de hidayet versin hep böyle dua ediyorum. kimseyle kötü olmak değil niyetim inşallah onlar da iyi birer insan olurlar da gül gibi geçinip gideriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…