- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
- Konu Sahibi Nehir-derin2
-
Ya aslında abartmada değil, ben en başından görüşmem baban benim nereye gittiğime ne karışır dedim yada ben neyim sokaklarda gezen dedim, ki bebeğim var o sıkılıyo geziyorum evde çok bunalıyorum falan ama resmen beni takip etmişler benim evde arabamı görmesinler annemgilin oraya bakıp eğer ordaysam eşimi arıyomuş siz ne çok oraya gidiyosunuz o karına sahip çık diye daha neler nelerKayınbaba hatalı
Ama eşiniz zaten ona haddini bildirmişken çok uzatıp abartmışsınız sanki
Eşiniz sizin yanınızda olmus en basındaKızlar meraba, nereden başlasam bilemedim, aslında kv çok fena sanıyordum ama benim evliliğime burnunu sokan kayınbabaymış..
Geçenlerde eşim işteyken bende annemlerle köye gittim, kalacaktım sabah eşim işten geldiğimde geri dönecektim, babası aramış nehir bizde kalsın diye eşimde o babasıgilde köyde demiş ve babası ağzına geleni saymış, bi karına da sahip çıkamıyosun, karın anca geziyo sen git kayınbabanın nufusuna geç, nehir sen yokken gelip bizde kalacak diye,
Neyse ben bunları duydum eşimle baya kavga ettim ki eşim beni savundu kimse karışamaz benim evliliğime falan diye uzatmak istemiyorum oturduğumuz ev kv üstüne ama zamanında eşim almış, biz uzağa taşınmak istedik vermediler, eşimde ben bu evi onlara yedirmem oturalım ama görüşmeyelim dedi.
Neyse bende eşime neden taşınmıyoruz ben onlara minnet etmem, bi krediyi mi ödeyemedik falan derken eşim ailesinin sözünü dinliyo gibi gelince ben annemin evine gidiyorum dedim tam gidiyodum eşim geldi engelledi bu sırada ailesini aramış hep sizin yüzünüzden diye onlarda geldi, bu sefer babası evi bastı bi bağırıyo iki kelimede mi söyleyemeyecez bilmem ne diye, bende o iki kelime benim namusum dedim adam benim üzerime yürüyo bi taraftanda bağrıyo eğer edepli bi gelin olsan kayınbabaya car car bağırmazsın diye, ben şok oldum eşim babasını evden kovdu bu sırada sinir krizi geçirdi bayıldı bende o bayılınca defol git evimden bu eşimi sen bu hale getirdin diye bağırdım, bana bi bağırıyo çağır babanı gelsin diye gelsin dedim babamgil geldi, gerekeni yaptılar tabiki ben haklıyım ama abim tutamadı kendini küfür edince ortalık karıştı Ben görüşmeyi düşünmüyorum bu zamanda kim kimin evine karışıyo sizce haklımıyım görüşmemekte
Aynen herşeyime karışıyolar, gerçektende benim ailemde sürekli git kızım torunları var kızım özlerler diye diye gönderdiler haftada hiç değilse 3 4 kere görüşürdük ama bundan sonra görüşmeyecem taşınsaydım süper olacaktı ama eşim bırakamadı evini 10 sene çalıştım ben evlenince rahat edeyim diye kendime araba bile almadım dedi kıyamadımValla eşinin ve ailenin senden yana olması artık lüks,şükür edilesi, onlarla görüşme bi süre belki düzelir düzelmezse de görüşmezsin, eşinin ailesi diye mıç mıç olmak zorunda değilsin. Şaka gibiler hepsi Allahtan çocuk yapmışlar bu kv ve kb lar her şeyine karışıcaklar hey Allahım...
Ama ona ne diyorum ve adam resmen özür dilemiyo ben görüşmem dedim evi satacaktık vermedikleri için uzadı aslında yoksa ben hiç arayıpta bişey demedim, evimi bastı resmen salonun ortasına geçmiş iki kelimede mi söylemeyecex siz burdan gitmek için bahane arıyosunuz diyo suçuda bana atıyo ben kendimi odaya kapatmıştım böyle bağrınca çıktım odadanEşiniz sizin yanınızda olmus en basında
Siz neden olayları bu dereceye getirdiniz ben anlamadım
Adam yanınızda ise uzatmayacaktınız
Yok namusum vs
Kocanız babasının ağzına bakmamıs sonucta
Benimki sürekli arıyomuş beni şikayet ediyomuş eşim ağzına bakmasa bile amnemgile gelmeye çekiniyodu falan en son kendide itiraf etti dakka başı arıyodu annesigile gitmeye çekiniyodum nehiride gitmesin diye kırk takla atıyodum dediTuhaflar hangi jenerasyon bilmiyorum ama benim kp 60 lar da ve pek fena idi . Kendisini allaha havale ettim uzun bir zaman önce bana Eşime dokunmasın en büyük duam bize muhtaç olmasın suratına bile bakmak istemiyorum tükürürüm yemin ederim . Bazı geceler rüyamda görürüm çok fena kavga ederim ama sorma gitsin.
Seninki bunu sana kaç kere yaptı bilmiyorum ama benimki hem sapık hem kafadan problemli 4 yıl çektim şuan ferahtayim Rabbim karşılaştırması n .
Tek görünmeyen ben değilim eşimde benim ile birlikte ilişkisini kesti adı dahi geçmez şükür Rabbim e
Benimki sürekli arıyomuş beni şikayet ediyomuş eşim ağzına bakmasa bile amnemgile gelmeye çekiniyodu falan en son kendide itiraf etti dakka başı arıyodu annesigile gitmeye çekiniyodum nehiride gitmesin diye kırk takla atıyodum dedi
Aynen bende sen gibi düşündüm, baya bi kavga ettik şimdilik görüşmüyoruzda eğer gene gelip gitmeler başlarsa o zaman gerekeni yapacam şuan burası 250 bin falan ediyo alacağımız semtte 300 den aşağı yok eşimde o kadar krediye 500 öderiz diyo ben kirayada çıkarım dedim giriş kattada otururum bahçe katındada yeterki huzurum olsun dedim ama eşim bırakmak istemiyo kendide görüşmiyo annesi bi aradı o kadarHadsiz adam ! İki kelime diyemiyecek miymiş ??? Kelime başı para almıyoruzda , ettiğin lafın nereye gittiğini biliyor mudım acaba ?
Karına sahip çık ! Lafı yenilmez yutulmaz .
Eşinde gerekeni söylemiş .
Ev meselesi karnınızı ağrıtır ama . Annenin üzerine olması vs .
Gözü karartın . Oturmayın o evde derim ben . Şerrine lanet edin .
Haklı olduğum için tutamadım kkendimi sürekli giden biri olarak onlara kendi aileme daha çok gidiyo lafınıda kaldıramadım öyle arkadaş ortamımda yoktur bi annelere giderdim adam çetelesini tutmuş resmenhiç yoktan tantana çıkmış. sende yangına suyla gideydin az
Görüşmek istemiyosan görüşme ama ortada torun var mecburen görecekler onu mecburen ben götürecem diyoEn onemli sorum şu olacak esin tamam görüşme artık diyor mu sana
duysanda şeapma öle bence. eşin zaten senle aynı fikirdeyse ona kalmış, baba oğul arasında konu sende olsan hallolurHaklı olduğum için tutamadım kkendimi sürekli giden biri olarak onlara kendi aileme daha çok gidiyo lafınıda kaldıramadım öyle arkadaş ortamımda yoktur bi annelere giderdim adam çetelesini tutmuş resmen
O zaman evine almamakla başlayabilirsin.Görüşmek istemiyosan görüşme ama ortada torun var mecburen görecekler onu mecburen ben götürecem diyo
herkes kendi ailesine istediği kadar gider. kime ne? sen onların gelini oldun diye ailene yabancı mı olacaksın? ailene gidiyorsun diye "karına sahip çık" demek nasıl bir ahmaklıktır?Haklı olduğum için tutamadım kkendimi sürekli giden biri olarak onlara kendi aileme daha çok gidiyo lafınıda kaldıramadım öyle arkadaş ortamımda yoktur bi annelere giderdim adam çetelesini tutmuş resmen
Zor ya anladım ki insan ne kadar iyi olursa o kadar tepesine biniyolar inş bende kurtulurmO zaman evine almamakla başlayabilirsin.
Yaşanılan olumsuzluklardan dolayı ben görüşmüyorum gelmesinler sen git tabiki torunları görecekler ama benden bu kadar diyebilirsin . Benim evime barkima girmesinler karşılaşma olmasın yeterli .
Sakın sen arada kalma bırak kötü ben olayım ama ailenle benim aramda olan konu bizi ilgilendirir seni değil. Sana bisi derlerse arasın bana sorsun ama sen bana getirme ben seninle kötü olmak istemiyorum de bitir işi. Ben kurtuldum darısı sana amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?