- 24 Temmuz 2020
- 298
- 635
- 53
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Eğer hayatımda kimse yok, olmadı gibi yoruma açık cümleler kuruyorsanız kurmamakta çalışın. Yorum yapmalarına müsaade etmeyin. Kötü yorum yaparlarsa da kırgınlığınızı anında belirtin, içinize atmayın. Enerjinizi sömüren kişiyi hemen çember dışına atın. İyi gelmiyorsa iyi gelmeyecektir yakında durmasına gerek yok. Sevmediğiniz yönlerinizi dillendirmeyin, sevdiğiniz yönlerinizin üzerine gidin. Sevimsiz insanları şutlayıp sevdiklerimizle takılıyoruz. Özel şeylerimizi kimseye açmıyoruz. Üç gün sonra huzursuzluk çıkarırsa şutlanma ihtimalini göz önünde tutuyoruz.Selam kizlar,
bir pazar gunumu yine elimle zehir etmis halde size icimi dokmek istiyorum.
ben yasadigim bazi olaylari artik asamadigimi hissediyorum ve bunun ilerisinde kendime zarar vermekten korkuyorum.
yillar once yasadigim olaylar gun yuzune cikiyor ve ben o telkinlere gore hareket ediyorum.
Universite zamaninda bir kizla arkadaslik ediyodum. Kizla yiyip iciyoruz egleniyoruz ama arada durup durup beni sokuyor. Spor esyalarimi goruyor aaa seni bu boyla(1.53) spora da mi aliyorlar diyip guluyor, ya da derse hazirlanirken seni boyle gorunce aklima kucuk fino kopekleri geliyor diyor?! kendisi ay ne cirkin dedigi cocugu gosterip seninle cok yakistiriyorum diyor ve daha nice kucuk kucuk zorbaliklar. Arada boyle yapip sonra tekrar iyi pluyor ben de ya cok hassasisim diyip yada biraz surat asip devam ediyorum. Ama ustunden yillar gecti ben bir anda spora gitmekten vazgectim cunku bu boyumla ne isim var diye dusunuyorum.
bir baska ornek abla dedigim kuzenim. Aslinda aramiz yine cok iyi ama ara ara iste boyun kisa. Kilo mu aldin? Kilo verdim diyince al cok zayifsin. Bu aldiklarina para veriyosun salak misin? Ve daha bir suru aptal saptal ornekler.
Istanbulda staj yaparken kizin gelip su cocuklara dikkat et hos sana bakacaklarini sanmam ama demesi. Ya da kusura bakma da kisa boylu insanlara karpuz kol yakismiyor ki ben oyle bir sey de giymedim ama her soylediginw inandim artik ne giysem kendime yakistiramiyorum.
en son yasadigim beni etkileyense eski is yerimdeki turk kadin. Gercekten beni cok uzdu. Ayni yukarida bahsettigim gibi seni cok seviyorum falan diyip birden seni simdiye kadar kimse istememis cunku herkesin bir standarti var dedi. Bu icime oyle oturdu ki. Yada iyiki zayifsin kisa boylusun sisman olsan cok kotu olurdu bile dedi. Ki kendisi de guya cocukken sismanligi yuzunden itilip kakilmis.
simdi ben geriye donup baktigimda o kadar uzuluyorum ki nasil kendime bunlarisoylettigime izin verdigime. Uzerinden yillar gecti ama spora gitmiyorum, kimsenin beni istemedigini dusunuyorum. Bu insanlari kuzenim de dahil hayatimdan cikardim ama hic cevap vermedim ya icime dert oldu. Bir de yukarida bahsettigim gibi bunun bir adim sonrasi intihar mi diye cok korkuyorum. Simdiye dek hep soyle dusunuyordum boyle kotu insanlar ontihar etmeli ben degil ama simdi yavas yavas dediklerine biat etmeye basladim.
psikologa gittim 1 yil ama fayda goremedim, simdi baskasindan yine randevu aldim ama pek umutlu degilim.
Su anda aglamak uzereyim o yuzden tek tek alintilayamiyorum. Burdan toplu cevap yazmak istedim.
Iyi ki yazmisim buraya cunku anneme babama bile anlatamiyorum. Benim inanamadigim sey: bunlari soyleyenlerin hic biri boy haricinde benden ustun degil hic biri bir victoria secret kizi degil yani ne cesaret bana bunu soylerler.
ve kendime yediremedigim ben buna nasil musaade ettim. Iste bunu asamiyorum. Isteyken aklima gelmiyor yada birseye cok dalmissam ama iste boyle olur olmadik zamanlarda birden cikip beni mahvediyor. Bir de soyledigim gibi ben sundan korkuyorum bunlar yasanirken tabii rahatsiz oldum ama boyle takmamistim simdi birdenbire giydiklerimi yakistiramamaya spora gitmemeye basladim. Insallah bunun bir adim sonrasi kendime zarar vermek olmaz.
orta olcekli depresyon tanisi konuldu bana iki farkli psikolog tarafindan.
Doğru almanlarda uzun oluyor. Genelde ordakiler Türklerle takılır ama bunları söyleyenler Türk mü? Yani o kadar kısa insan gördüm bu şekilde tepki aldıklarına hiç şahit olmadım. En fazla bücür bodur filan denir yani. Kadın olunca sempatik bile bulunabiliyorrusya degil ama almanyada yasiyorum ve burada insanlarin hepsi abartmiyorum deve gibi yayanlarinda inanilmaz kotu hissetmeye basladim. Hele bu seyler soylenildikten sonra kafama yer etmis iyice yoksa onceleri boyle dusunmuyordum ozguvensiz olsam da
Selam kizlar,
ben yasadigim bazi olaylari artik asamadigimi hissediyorum ve bunun ilerisinde kendime zarar vermekten korkuyorum.
yillar once yasadigim olaylar gun yuzune cikiyor ve ben o telkinlere gore hareket ediyorum.
Yazının hepsini okuyamadım. Fakat başta anladığım kadarıyla kıskançlık ya da aşağılık kompleksi seziyorum. Rahat olun. Geçiyor bitiyor her şey.
Universite zamaninda bir kizla arkadaslik ediyodum. Kizla yiyip iciyoruz egleniyoruz ama arada durup durup beni sokuyor. Spor esyalarimi goruyor aaa seni bu boyla(1.53) spora da mi aliyorlar diyip guluyor, ya da derse hazirlanirken seni boyle gorunce aklima kucuk fino kopekleri geliyor diyor?! kendisi ay ne cirkin dedigi cocugu gosterip seninle cok yakistiriyorum diyor ve daha nice kucuk kucuk zorbaliklar. Arada boyle yapip sonra tekrar iyi pluyor ben de ya cok hassasisim diyip yada biraz surat asip devam ediyorum. Ama ustunden yillar gecti ben bir anda spora gitmekten vazgectim cunku bu boyumla ne isim var diye dusunuyorum.
bir baska ornek abla dedigim kuzenim. Aslinda aramiz yine cok iyi ama ara ara iste boyun kisa. Kilo mu aldin? Kilo verdim diyince al cok zayifsin. Bu aldiklarina para veriyosun salak misin? Ve daha bir suru aptal saptal ornekler.
Istanbulda staj yaparken kizin gelip su cocuklara dikkat et hos sana bakacaklarini sanmam ama demesi. Ya da kusura bakma da kisa boylu insanlara karpuz kol yakismiyor ki ben oyle bir sey de giymedim ama her soylediginw inandim artik ne giysem kendime yakistiramiyorum.
en son yasadigim beni etkileyense eski is yerimdeki turk kadin. Gercekten beni cok uzdu. Ayni yukarida bahsettigim gibi seni cok seviyorum falan diyip birden seni simdiye kadar kimse istememis cunku herkesin bir standarti var dedi. Bu icime oyle oturdu ki. Yada iyiki zayifsin kisa boylusun sisman olsan cok kotu olurdu bile dedi. Ki kendisi de guya cocukken sismanligi yuzunden itilip kakilmis.
simdi ben geriye donup baktigimda o kadar uzuluyorum ki nasil kendime bunlarisoylettigime izin verdigime. Uzerinden yillar gecti ama spora gitmiyorum, kimsenin beni istemedigini dusunuyorum. Bu insanlari kuzenim de dahil hayatimdan cikardim ama hic cevap vermedim ya icime dert oldu. Bir de yukarida bahsettigim gibi bunun bir adim sonrasi intihar mi diye cok korkuyorum. Simdiye dek hep soyle dusunuyordum boyle kotu insanlar ontihar etmeli ben degil ama simdi yavas yavas dediklerine biat etmeye basladim.
psikologa gittim 1 yil ama fayda goremedim, simdi baskasindan yine randevu aldim ama pek umutlu degilim.
Allah Allah çok ilginç gelen vurmuş giden vurmuş.Ağız birliği yapmış gibi laf sokup durmuşlar.Başkalarının ne düşündüğünü umursamakla geçmez hayat.Geçmişe bir şey yapamazsın bir daha olursa lafı yapıştırıverirsin.Herkesin her lafını önemsemeSelam kizlar,
43 yaşındayım boyum 1.63, kilom 83
Spor yaptığım zamanlar ay çok kaslısın erkek gibi dediler
Sporu bıraktım kemiklerin çok iri dediler
Kilolusun dediler
Burnuna estetik yaptır dediler
Tüm bunlar kılımda bile değil
Geçenlerde beyaz bir bluz aldım arkadaşım yapma sen o rengi giyemezsin dedi
Ben güzel ve seksapeli olan bir kadınım o bluzu da giydim çatır çatır bak senin için resim ekliyorum, yapma güzel kardeşim hayat çok kısa, insanları bu kadar umursama, canına yazık
Cok güzel olmus, onu diyenler kiskanmis olmali
Ay AlmanlR mi diyor bunurusya degil ama almanyada yasiyorum ve burada insanlarin hepsi abartmiyorum deve gibi yayanlarinda inanilmaz kotu hissetmeye basladim. Hele bu seyler soylenildikten sonra kafama yer etmis iyice yoksa onceleri boyle dusunmuyordum ozguvensiz olsam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?