Artık 'kilolu' olmayacağımm !!

sa1525

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
636
23
98
Ankara
Evet artık kilolu olmayacağım. Hatta bırakın kilolu olmayı balık etli bile olmayacağım. Şu anda 78 kiloyum. Ve hedefim 55 kilo olmak. Şimdilik ilk hedefimse 1 ay sonra yani 21 eylülde 72 kiloyu görmek.

Evet artık kilolu olmayacağım. Hatta bırakın kilolu olmayı balık etli bile olmayacağım. Şu anda 78 kiloyum. Ve hedefim 55 kilo olmak. Şimdilik ilk hedefimse 1 ay sonra yani 21 eylülde 72 kiloyu görmek.

Günlüğün Hayırlı olsun Umarım Dilediğin Kiloya Kavusursunn, Belirli bir Listen Varmı kafana göremi yapacaksın

Selam günlükcüm. Haydi gel şu kiloları beraber verelim bu kez. Özel yaptığım bir diyet yok. Mümkün olduğu kadar sağlıklı beslenmek, bol su içmek, spor yapmak ve akşam 8den sonra yememek başlıca kurallarım. Zaman ne gösterir hep beraber göreceğizz

Kendime inanmıyoruummm az önce tuzlu keke tiramisuya ve piramit pastaya ve meyveli pastaya hayır dedimm. (işyerinde arkadşın doğum günüde :) ). Tabakta onlar bana bakıyor ben onlaraa. Aayyy bir de ısrar ettiler bir de ısrar ettilerr sormayınnn

Topigin hayırlı olsun...

Ben de kendime yeni bir topik arıyorum..

1 eylülde başlayacağım...cizelgedeki kilodaydim ama yaz bi başladı ben de kilo almaya başladım...

Şimdiki kilomu bilmiyorum ama 60 civarı diye tahmin ediyorum...

Yazmissin ya nasıl hayır diyeceğimi bilmiyorum diye..

Sakin arkadaşlarına diyette olduğunu söyleme...

Bu bnm nacizane fikrim......

Ben zaten sevmiyorum kimseye diyette olduğumu söylemeyi. Hatta kilo verdiğimde bile birisi kilo mu verdin sen diye sorduğunda yok canımmm elbisedendir diyorum ama insanlarda yemek yedirmeye dair garip bi ısrar var. Biri bişey yicekse mutlaka yanındakide yesin istiyor. Hadi dondurma yiyelim hadi waffle yiyelim hadi dürüm yiyelim. Ben yok dediğimde bi ısrar bi ısrar. Sen yemezsen bende yemem. Yahu sanane bnm yemememden canın istiosa ye işte ben yemeyeceğim Cafede oturuyoruz sade soda sipariş ediyorum ayy sade soda neymiş bari meyveli iç diolar. Şimdi gelde söyleme diyette olduğunu

asiye bu topikte devam ediyorsan bende senin peşinden bu topiğe katılayım.

seninle iyi kilo vermiştim.

asiye bu topikte devam ediyorsan bende senin peşinden bu topiğe katılayım.

seninle iyi kilo vermiştim.

Cnm daha karar vermedim nerden devam edeceğimi...

Secilin topigi iyı gibi görünüyor ama hayırlısı ..

Sen bana destek olursan belki yeni topik açarım...

Zorisimin topigi de iyiydi ama orda devam eder miyim bilmiyorum...

Ayy gelin kızlar geliinn hep beraber verelim şu kilolarııı

Günaydınn can günlüğümm. Yepyeni bir gün hafif bir kahvaltı serin bir duş ve hazırımm. Bugün yoğun bir gün olacak çünkü annemle takılacağım bugün. Sana önce dün ne yediğimi söyleyeyim.

KAhvaltı:220 kalorilik klasik bi kahvaltı
Öğle:1 dilim tuzlu kek-250 kalori
akşam-1 kase arpa şehriye çorbası yoğurt 1 dlm ekmek-350 kalori
toplamda 830 kalori yapıyor.

Bugün ise kahvaltıda: 3 zeytin, 1 dlm çavdar ekmekği, 1 kbrit kutusu beyaz peynir ve yarım salatalık yedim. toplamda: 100 kalori bile yapmıyor. Çok az gibi görünüyor ama doydum vala baya:44:

1 litre suyumu içtim, 3lü çayımı kahvaltımdan hemen sonra içmiştim birazdanda sade türk kahvemi içeceğim. Akşamada yine 3lü çayımdan içtim mi sıvı alımım tamamdır. Haa tabi daha 1.5 ltre suyum daha var içilecek

merhaba canım günlüğün hayırlı olsun .. kilocukların tez zamanda gitsin inşallah darısıda başıma tabi

İyi gidiyor vala. Gün içinde yoğunluktan yemek yemek gelmiyor aklıma. Ben içecek içmeyi çok severim. İşte kola meyve suyu ve aklına gelecek her türlü meşrubat. Ama içemiyorum ve bu yaz sıcaklarında bi o zorluyor beni. Birde akşam 9-10 gibi abur cubur krizlerim tutuyor ara ara bende çareyi ağzıma 1 kayısı atmakta buluyorum

Günaydın günlükcümm bugün çook iyi bir kahvaltı yaptım vala. 1 yumurta (80) 1 dlm çvdr ekmeği (80) yarım salatalık (5) yarım domates (10) 3 zeytin (18) 30 grm beyaz beynir (75), maydanoz (5). Toplamda 275 kalori almışım kahvaltıda. Hay maşşallahhh. Gerçi pek ara öğün yemediğim için kahvaltıyı sıkı tutmaya çalışıyorum. Birde 2 günde 1 yumurta yediğim için bugün böyle oldu. Yarın dengelerim

Haa dün ne mi yedim?? Öğlen: 1 paket eti form çbk kraker (190), 1 salatalık (10), 1 domates (15).
Akşam: ton balıklı salata (300) 1 bardak ayran (50)
Ara: 6 tane kuru kayısı (30)
Dün toplamda: 700-750 kalori arası almışım. Ehh iyi bence. Tabii 2 fincan 3lü çayım ve 2.5 ltre suyumla birliktee

Sabah yarım litre suya yarım limon sıkıp akşamda yatmadan önce yarım litre suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum. Bir yerde okumuştum yağ yakımını hızlandırıyor diye. Bakalım ne kadar doğru az öncede sade türk kahvemi içtim ımmm çook güzeldii

günde 1000 kalorinin altına düşme tatlım sonra açlıktan yıpratıyosun bünyeyi çabuk sıkılıp bırakıyosun diyeti.

şu yediğin şeyler 5 kilo fazlası olanlar yemeli senin öğünlerin daha dolu olsun yavaş yavaş azalt kilo verdikçe.

ben kıyamıyorum sana her günlüğüne geliyorum ama sen sürekli yaramazlık yapıp bırakıyosun.
kışın benle birlikte devam etseydin şimdi çıpçıtır geziyodun ortalıklarda ahh az kulak verseydin bana

Haklısın cnm yaaa sıkılıyorum diyetten Ama yaklaşık 1 aydır kendimi kontrol etmeyi öğrendim. Buda iyi bir şey bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…