Evet artık kilolu olmayacağım. Hatta bırakın kilolu olmayı balık etli bile olmayacağım. Şu anda 78 kiloyum. Ve hedefim 55 kilo olmak. Şimdilik ilk hedefimse 1 ay sonra yani 21 eylülde 72 kiloyu görmek.
Kendime inanmıyoruummm az önce tuzlu keke tiramisuya ve piramit pastaya ve meyveli pastaya hayır dedimm. (işyerinde arkadşın doğum günüde :) ). Tabakta onlar bana bakıyor ben onlaraa. Aayyy bir de ısrar ettiler bir de ısrar ettilerr sormayınnn
Ben zaten sevmiyorum kimseye diyette olduğumu söylemeyi. Hatta kilo verdiğimde bile birisi kilo mu verdin sen diye sorduğunda yok canımmm elbisedendir diyorumTopigin hayırlı olsun...
Ben de kendime yeni bir topik arıyorum..
1 eylülde başlayacağım...cizelgedeki kilodaydim ama yaz bi başladı ben de kilo almaya başladım...
Şimdiki kilomu bilmiyorum ama 60 civarı diye tahmin ediyorum...
Yazmissin ya nasıl hayır diyeceğimi bilmiyorum diye..
Sakin arkadaşlarına diyette olduğunu söyleme...
Bu bnm nacizane fikrim......
Kendime inanmıyoruummm az önce tuzlu keke tiramisuya ve piramit pastaya ve meyveli pastaya hayır dedimm. (işyerinde arkadşın doğum günüde :) ). Tabakta onlar bana bakıyor ben onlaraa. Aayyy bir de ısrar ettiler bir de ısrar ettilerr sormayınnn
Topigin hayırlı olsun...
Ben de kendime yeni bir topik arıyorum..
1 eylülde başlayacağım...cizelgedeki kilodaydim ama yaz bi başladı ben de kilo almaya başladım...
Şimdiki kilomu bilmiyorum ama 60 civarı diye tahmin ediyorum...
Yazmissin ya nasıl hayır diyeceğimi bilmiyorum diye..
Sakin arkadaşlarına diyette olduğunu söyleme...
Bu bnm nacizane fikrim......
asiye bu topikte devam ediyorsan bende senin peşinden bu topiğe katılayım.
seninle iyi kilo vermiştim.
Amin canım cümlemiz inşallahhhmerhaba canım günlüğün hayırlı olsun ..kilocukların tez zamanda gitsin inşallah darısıda başıma tabi
Amin canım cümlemiz inşallahhh
İyi gidiyor vala. Gün içinde yoğunluktan yemek yemek gelmiyor aklıma. Ben içecek içmeyi çok severim. İşte kola meyve suyu ve aklına gelecek her türlü meşrubat. Ama içemiyorum ve bu yaz sıcaklarında bi o zorluyor beni. Birde akşam 9-10 gibi abur cubur krizlerim tutuyor ara ara bende çareyi ağzıma 1 kayısı atmakta buluyorumdaha inceleyemedim tam olarak ama sanırım kalori sayımı yapıyosun nasıl ilk günler iyi geçiyomu mu bari? ben kalori saymaya yeni başladım hiç önemsemediğim şeyler ne kadar kaloriliymiş halbuki bana hiç kilo yapar gibi gelmiyodu..
Haklısın cnm yaaa sıkılıyorum diyetten
günde 1000 kalorinin altına düşme tatlım sonra açlıktan yıpratıyosun bünyeyi çabuk sıkılıp bırakıyosun diyeti.
şu yediğin şeyler 5 kilo fazlası olanlar yemeli senin öğünlerin daha dolu olsun yavaş yavaş azalt kilo verdikçe.
ben kıyamıyorum sana her günlüğüne geliyorum ama sen sürekli yaramazlık yapıp bırakıyosun.
kışın benle birlikte devam etseydin şimdi çıpçıtır geziyodun ortalıklarda ahh az kulak verseydin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?