Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm daha karar vermedim nerden devam edeceğimi...
Secilin topigi iyı gibi görünüyor ama hayırlısı ..
Sen bana destek olursan belki yeni topik açarım...
Zorisimin topigi de iyiydi ama orda devam eder miyim bilmiyorum...
Oluyor canım oluyor. İsteyince öyle güzel oluyor ki. Bu bahanenin arkasına saklanmamak gerekkilo almamak için direniyorum olmuyor olmuyor offff
merhaba seçliciğim. gördüğüm kadarıyla düzenli olarak yazıyorsun. bende sana katılabilir miyim. ?
aaa tabikiii ne demek herkesi her zaman beklerim. Birbirimize destek olarak daha güzel veririz kilolarımızııı![]()
o zaman hikayemi anlatayım sana.
Bundan yaklasık 4 bucuk 5 ay once 45 gunde 12 kg verdım. Sonra pat dıye bıraktım dıyetı ve yemeklere saldırdım. Tatıle gıttım orda acık bufe falan normalde yedıgımın 5 katı yedım. Gel zaman gıt zaman 4 ayda hepsını gerı aldım. 16-5 gun oldu 63 bucukla dıyete basladım su an da 60 kiloyum. 26 gun içinde 5 kg vermem lazım![]()
Kilonda öyle çok değil ki canım yaa ne bu acele. Bak öyle hızlıca verince hoop geri alıosun. Bence kilo vermekten çok yemek yeme düzenini oturtmalıyız sende. Ne yapar ne edersin? ÇAlışırmısın? Yaşın kaç? Nerdesin? Neden kilo alıosn?
Oww üniversite öğrencisinin düzenli ve sağlıklı beslenmesi çok zordur. Kendimden biliyorumokul acılacak ve kıyafetlerım ustume olmuyor.ayrıca kısın oyle sıkı dıyetle ugrasmak ıstemıyorum kontrollu olıyım ıstıyorum. üniversite ogrencısıyım 20 yasındayım cok hareketsızım. istanbulda oturuyorum.
Oww üniversite öğrencisinin düzenli ve sağlıklı beslenmesi çok zordur. Kendimden biliyorum![]()
hmmm o aburcuburları bir çıkar hayatından ilk olarak. Sonrada dışarda yemek yediğinde salata yemeye alıştır kendini. Artık heryerde çok güzel salatalar yapıyorlar. Sabahlarıda mutlaka kahvaltı alışkanlığı edin. Evden aç çıkma kesinlikle. Çünkü böyle kilo versende sonradan yine alırsın. Boyun kaç bu arada?işte bu yüzden kg alıormsabah börek pogca öglen hamburger pizza aksam pilav sulu yemek tatlı bakkal mazemesı....
![]()
hmmm o aburcuburları bir çıkar hayatından ilk olarak. Sonrada dışarda yemek yediğinde salata yemeye alıştır kendini. Artık heryerde çok güzel salatalar yapıyorlar. Sabahlarıda mutlaka kahvaltı alışkanlığı edin. Evden aç çıkma kesinlikle. Çünkü böyle kilo versende sonradan yine alırsın. Boyun kaç bu arada?
evet bende simdi plan yaptım. kahvaltımı geceden hazırlıycam sabah uykulu üşeniyorum. sabah yiyip cıkıcam. öglen okulda corbas,salata,kısır tarzı seyler yicem. aksamda sadece sulu yeemek. pilav yok. abur cubur yok. nasl olur ne dersin? boyum 1.66
bende şu anda okuldayım yaz okulu için. Gerçi 2 gün sonra bitiyor ama ben okuldayken hep sabah kahvaltı yapardım mutlaka. Şu bnm klasik kahvaltım var yazıodum hep. Onu her sabah mutlaka yaparım. Yanımda her zaman şu kilitli poşetler varya onların içinde kuru kayısım kuru eriğim cevizim fındığım bademim olurdu kurtarıcı olarak ama çok az az öyle avuç avuç yemezdim. Öğlen yemeğinde evde değilsem süt ve elma ile geçirirdim. Ya da salata yerdim ya da yarım simit ayran. Akşamda yemeğimi kendim yapardım genelde. Başta zorlanıyorsun biraz. Sosyal hayatını etkiliyo. Bişey yiyemediğin için dışarı çıkasında gelmio ama zamanla alışıosun