• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık 'kilolu' olmayacağımm !!

ben 1 ayda yaklaşık 6 kilo verebildim arada boza boza. Çünkü bende tuvalet çok büyük sıkıntı oluyordu ve 4 gün falan hiç yapamadığımı biliyodum. Onuda stres yapıp tuvaletimi yapana kadar yiyodum. 80.8 ile başlayıp 75.8 i gördüm ama bayramda bi bozdummm 5 gün öncesine kadar. Annem geldi yanıma bir dolu şey getirmişti onunla yedimde yedim ama öyle böyle bi yeme değil. Sonunda 77 kilo olarak geri döndüm sahalara. :43:

Sevgili günlükcüm. Bu sabah tartıldığımda 76.8 kilo çıktım. Kendime hedef koymaya karar verdim. İlk hedefim 23 eylülde 70 kilo olmak. Biliyorum biraz zararlı bir hedef ama napıyım istiyorum istiyorum. Yaklaşık 1 ayda 7 kilo vericem. İlk kilolar olduğu için hızlı gider diye umuyorum. :44:

ben 1 ayda yaklaşık 6 kilo verebildim arada boza boza. Çünkü bende tuvalet çok büyük sıkıntı oluyordu ve 4 gün falan hiç yapamadığımı biliyodum. Onuda stres yapıp tuvaletimi yapana kadar yiyodum. 80.8 ile başlayıp 75.8 i gördüm ama bayramda bi bozdummm 5 gün öncesine kadar. Annem geldi yanıma bir dolu şey getirmişti onunla yedimde yedim ama öyle böyle bi yeme değil. Sonunda 77 kilo olarak geri döndüm sahalara. :43:

cnm sen cok almamıssın yıne. ben 12 kg verdım hepsını gerı aldım:14::14:

selam günlükcüm. Hemen bugün ne yediğimi paylaşayım seninle. Kahvaltıda karışık omlet yedim az tereyağlı 1dl çavdar ekmeği domates ve peynir. Arada 1 elma yedim. Sonra 2 tane mini cinle 1 ısırık eti topkek yedim. Aşam 5te salata ve 3 kaşık nohıt yedüm. 2 saat sonrada 7 tane bebe bisküvisi edüm. Adetim tatlı krizleerim tıttu hep. Çok mu yemişim acaba :/:44:

Günaydınn. Seni biraz aksatmış olabilir günlükcüğüm ama vazgeçtiğimi bıraktığımı düşünme. dün yolculuk sebebiyle biraz aksattım diyeti ama bugün bomba gibi döndüm :) Detoks çorbası yapacağım 2 gün. Kahvaltımı yaptım. 1 dl çavdar ekmeği, 1 yumurta , peynir salatalık domates ve şekersiz çayla. 1 de de çorbamı içeceğimm :52:

Ayy benim canım günlüğüümm. Kusura bakma seni aksatıyorum biraz ama diyet tam gaz devam ediyor. Akraba ziyaretleri tatiller fln nete girmeye hiç vaktim olmuyor. Şimdi kahvaltımı yaptım. Biraz geç uyandığım için cnm istemedi bişey yemek. 1 dl kepek ekmeği 1 domates 1 tane yeşil biber ve 2 zeytinle yaptım kahvaltımı:34:

Öğle yemeğim: 1 kase sebze çorbası, 1 kase keten tohumlu yoğurt vee yeşil çayy

Bugünün menüsü:
Kahvaltı: 1.5 haşlanmış yumurta,beyaz peynir, 1dl tam buğday ekmeği, domates, yeşil biber, yeşil çay
Ara:4 tane kavrulmamış fındık,3 tane yağlı gevrek
öğle:1 kase keten tohumlu yoğurt, 5 tane ülker dore bisküvi
akşam: tavuklu salata :) veeee 2.5 ltre su. Akşamda yine yeşil çay içerim

SElam günlükcümm. Kahvaltım: 1 dl tm buğday ekmeği, biraz beyaz peynir, 2 tane biber kızartması, 1 tane soğan halkası,2 zeytin, domates ve maydanoz bugünkü kahvaltım. Gerçi 12de yaptım pek kahvaltı denemez :33: Birazdan da bi yeşil çay içiyim diyorum

Kahvaltı: 1 dl tm buğday ekmeği, 1 yumurtyla yeşil biberli omlet, domates, maydanoz, peynir, 3 zeytin. Herkese güzel pazarlarr:52:

Öğle yemeğim: 1 kase keten tohumlu yoğurt, 2 tane küçük yeşil köy elması
Akşam: haşlanmış tavuklu salata ( kocaaa bir kase)
2.5 litre suyumu içtim ve yaklaşık 40 dk yürüdüm. Bugünüde böyle atlatırsam iyi:52:

Ayyy günlüğüm günlüğüm günlüğümm. Giremedim yazamadım bugün sana. Dışarıdaydım hep. Çok güzel çok tatlı bir gün geçirdim :) Bugün yediklerimi yazayım hemen sana
Kahvaltı: 3 dilim patates kızartması, 1 dlm ekmek, domates, biber, beyaz peynir, 2 zeytin
Öğle: Çıtır tavuklu salata mc danoldstan
Akşam: 3 kaşık mercimek çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, karışık salata ve 1 ymk kaşığı yeşil fasulye yarım dilim ekmekle /:

Bide sinemaya gitmiştim orda yaklaşık 6 tane patlamış mısır ve yarım kutu diyet kola içtim. İşte öyle bilmiyorum ki çok mu olmuş menüm :/

:56:
Evet artık kilolu olmayacağım. Hatta bırakın kilolu olmayı balık etli bile olmayacağım. Şu anda 78 kiloyum. Ve hedefim 55 kilo olmak. Şimdilik ilk hedefimse 1 ay sonra yani 21 eylülde 72 kiloyu görmek.

oçk iştahım açık bana yardımcı olursanız çok sevinirim hızla kilo alıyorum:56:

Günaydıınn :) Nasılsın günlük ?? Üff ya annem fıstık ezmesi almış sabah çatal ucuyla baktım az tadına :/
Kahvaltım: 1 hşlanmş yumurta,
1 zeytin
domates
4 tane yeşil biber (napıyım çok seviyorum, bide köy biber taze taze ohh)
1 kk beyaz peynir
yeşil çay
1 dl tam buğday ekmeği :52:

Oww az önce tatlının dibine vurdum :) 1 tane kavala, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi ve yarım paket tahıl bar yedim. Neyse bugünlük öğlen yemeği bu oluversin bari :52:

Selam günlük. Bugün geç uyandım. Ben zaten hep geç uyanırım:34: Kahvaltı niyetine 1 dilim tam buğday ekmeğini yarıya bölüp içine beyaz peynirle tost yaptım yarım bardak sütle içtim :52:

Bugün çok dengesiz garip bir gündü. Sürekli uyudum. Hasta olcam galiba hiç enerjim yok :53: Öğlen saatini uyuyarak geçirdim 17.00da kalktım. 1 elma ile 5-6 fındık yedim. Akşamda 1 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 2 yemek kaşığı tavuklu mantar sote ve bolca salata yedim. Şimdi canım abur cubur bir şeyler istiyor ama yok yaa yemem herhalde:34: 2 ltrede su içebildim

Günlüğüm günlüğüm günlüğümm bugün hiiiç yürümediğim kadar yol yürüdüm. Sabah klasik kahvaltılarımdan birini yaptım ama ekmek 1.5 dilimdi. Öğlen 1 küçük elma, 6 fındık ve 1 fincan kahve, akşamsa üzülerek söyleyeceğim 1 lavaş ekmeğin 4te 3 ü kadar tavuk döner dürüm yedim ve ayran içtim. Ama napıyım eve geç gelecektim ve yek yiyebileceğim şey oydu :50: Aman neyse bugün bissürü yürüdüm yakmışımdır onu ben :52:

Back
X