Artık kin tutmak istiyorum canıma tak etti.. 🤨

Cimcimem33

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
173
64
13
Merhaba hanımlar
Biliyorum dogru degil fakat artik kin tutmak istiyorum gönülsüzce söylüyorum, artık bi mecburiyetmis gibi hissediyorum yada boyle hissettiriyorlar...
Gelelim konuya , esim olsun kayinvalide olsun eltiler, gorumceler.... hepsi rahatlikla kalbimi kiriyor fakat ben yapamiyorum icimden geliyo fakat bi acima duygusu bastiriyor bu neden oluyo bilmiyorm ama kirsam bile hakli dahi olsam ben ilk adimi atiyorum bunu yaptigim icin sonradan pisman oluyorm ama is isten gecmis oluyor ne yapmaliyim sizce.. 🤔

hiç bir beklentiye girmemek kadar karşınızdakileri de hiç bir beklenti içine sokmamak önemli. hayır demeyi öğrenin . karşı taraf için Bir acıma duygusu gelmesin hatalılar sa hatalılar dır.

acima, acincak duruma dusersin.
oturup kin tut diyemem kin insani yorar ama herkese haddini bildirebilirsin.
bunu yapmak icin saygisizlasman gerekiyorsa saygisizlasirsin..kalbini kiran insanlara karsi acima duygun nasil geliyor o kismi anlamadim?
kirmizi cizgin olsun, orayi gecen baban olsa acima.
senin kendine saygi duymadigin yerde, sana kimse saygi duymaz.

acima, acincak duruma dusersin.
oturup kin tut diyemem kin insani yorar ama herkese haddini bildirebilirsin.
bunu yapmak icin saygisizlasman gerekiyorsa saygisizlasirsin..kalbini kiran insanlara karsi acima duygun nasil geliyor o kismi anlamadim?
kirmizi cizgin olsun, orayi gecen baban olsa acima.
senin kendine saygi duymadigin yerde, sana kimse saygi duymaz.
Dogrudur hep acidigim icin acinacak duruma dusuyorm

Merhaba hanımlar
Biliyorum dogru degil fakat artik kin tutmak istiyorum gönülsüzce söylüyorum, artık bi mecburiyetmis gibi hissediyorum yada boyle hissettiriyorlar...
Gelelim konuya , esim olsun kayinvalide olsun eltiler, gorumceler.... hepsi rahatlikla kalbimi kiriyor fakat ben yapamiyorum icimden geliyo fakat bi acima duygusu bastiriyor bu neden oluyo bilmiyorm ama kirsam bile hakli dahi olsam ben ilk adimi atiyorum bunu yaptigim icin sonradan pisman oluyorm ama is isten gecmis oluyor ne yapmaliyim sizce.. 🤔
İnsanlara hayır diyebilmek mesafe koyabilmek için kin tutmaya gerek yokki.

Hayır yanlış, ben kendimde de gördüğüm üzere kin tutmak, affetmemek gibi şeyler insan sağlığına olumsuz etki yaratıyor.
Ha illa tutacağım derseniz şeker tansiyon ve envai çeşit rahatsızlıklara hoşgeldin dersiniz uzun vadede.
Lafınızı sokun, rol kesin, sonra kahve yapıp için çok akıllıyım diye.
Hepsi bu.

niye aciyorsunuz? acinacak durumda degiller galiba. yani burdan bakinca gayet gevsek ve egolu insanlar gibi görünüyorlar.
amacim kalibinizi kirmak degil ama onlar sizin catur cutur kalbinizi kiriyorlar- bu durumda siz hafif acinacak durumdasiniz. arti, kendinizi koruyamiyorsunuz. bir belirgin siniriniz, kirmizi cizginiz yok. bu durum gercektende üzücü.
kendinizi kandirmayin, gerekirse kirildiginiz yerden kirin.
bu insanlar ne cürret sizi sindirebiliyorlar? özsaygi ve sevginizi yükseltin.
bunlari yaptiktan sonra kin tutmaniza gerek kalmaz- bi kasinizin oynayisi bile terbiye etmeye yeter.

niye aciyorsunuz? acinacak durumda degiller galiba. yani burdan bakinca gayet gevsek ve egolu insanlar gibi görünüyorlar.
amacim kalibinizi kirmak degil ama onlar sizin catur cutur kalbinizi kiriyorlar- bu durumda siz hafif acinacak durumdasiniz. arti, kendinizi koruyamiyorsunuz. bir belirgin siniriniz, kirmizi cizginiz yok. bu durum gercektende üzücü.
kendinizi kandirmayin, gerekirse kirildiginiz yerden kirin.
bu insanlar ne cürret sizi sindirebiliyorlar? özsaygi ve sevginizi yükseltin.
bunlari yaptiktan sonra kin tutmaniza gerek kalmaz- bi kasinizin oynayisi bile terbiye etmeye yeter.
Tesekkur ederm soylediklerinizi uygulayacagm 💕

Back
X