Artık kız değil erkek alınıyor sanırım!

genelde sureklı bıseyle mesgul omaya calsııyorum eşim ararsa ya ellerım hemen bulaşığa dalıyor , yada lavaboda oluyorum ne hıkmetse

aynı ben yaaa nişanlım bi süre bizde kaldı. Sürekli birinin zoruyla konuştum bir süre. Sonra banada laflar gelmeye başladı ben arıyodum 2 dk nasılsın hemen telefonu başkasına ver tek kaçışşş

Bence içinden gelmeyen hiçbirşeyi yapma. Şimdiden nasıl başlarsa öyle gider, bak ben çok ezildim mesela, artık hiç birşey düzelmiyor.

Bazılarını mecbur yapsamda bazılarını hiç yapmıyorum. onları sevmek zorunda değilim ama saygı duymak zorundayım :44:

Karamsar olma bence... İnşallah hersey istedığın gıbı olur bu saatten sonra....

Günümüzde böyle oldu maalesef. İnsan önüme altınlar yığılsın demiyor. Durumu yoksa erkek ailesinin en azından güzel bir söz söylesinler, şimdi yok ama imkanımız olursa elimizden geleni yaparız desinler yada ne biliyim bir şey yapamıyoruz ama sen gelinimiz, kızımızsın desinler diye bekliyor birde üste çıkıyorlar. Yani ne diyim devir değişti. Boş ver ya ne yaptıysan yuvan için. Eşinin ailesiyle seviyeli bir ilişkin olsun evin yerin ayrı nede olsa...

Evlenmeden 2-3 hafta önce anlaşamayıp çıktı maalesef.Düğün telaşı derken iş bulma düğünden sonraya kaldı.. Altın parayla ıdare ettık bı sure ama malesef elımde avucumda hıcbısey kalmadı.. Arayıp bır kerede bırsey ıstemedık çok şükür.. Allah bu sıkıntıyı ceken herkese yardım etsın inşallah

Allah bıze sabır versın ne dıyım
valla sorunu kendımde aramıyorum içimden gelmıyor bı yakınlık hıssetmıyorumkı. eşimle annem çok yakın iki arkadaş gibidir onlar oluyorda biz niye olamıyoruz :44: sııkıntının kendımde olmadığını dusunuyorum

inanırmısın şu verdiğin örneklerin 3te birini bile bana soylemedıler.. Söyleselerde benım ıcın yeterdı. yoksa yoktur anlayış gösterırdım..

canım eşin işe girsin arayıp sorarlar para isterler eşin vermek istemesin seni biz ne zorluklarla büyüyttük diye nutuğa başlarlar böyle sürer gider mesafeni koru bence vıcık vıcık ilişkilerden uzak tut kendini..

aynen kendinde arama sen onlar için yakın olmak için elinden geleni yapmışsan salla gitsin. Eşin yanındaysa eviniz ayrıysa bide uzaktaysanızz amannn salla gide ya başka meseleleri kafana taktığına değmez. Ohh be bende rahatladım valla.

Benim eşim evlenmeden önce benle tanışmadan önce resmen maaşa bağlamış onları . dediğin gibi işe başlasın hemen yapışacaklar . Ama oda neyın ne oldugunu ıyı bılıyor yani sanırımm

oh ıyı bari

Benim eşim evlenmeden önce benle tanışmadan önce resmen maaşa bağlamış onları . dediğin gibi işe başlasın hemen yapışacaklar . Ama oda neyın ne oldugunu ıyı bılıyor yani sanırımm

canım eşin bilsede erkek milleti anlamıyor bunu elindeki son paraya kadar gönderiyor bu konuda asla taviz verme yüzde verme çünkü fakirlik edebiyatları başlar biz sana baktıklar başlar..

canım eşin bilsede erkek milleti anlamıyor bunu elindeki son paraya kadar gönderiyor bu konuda asla taviz verme yüzde verme çünkü fakirlik edebiyatları başlar biz sana baktıklar başlar..

Nişanlıyken ben ona bu konunun lafını biraz dokundurdum bana tepki götermişti çok..

bir an beni anlattınız zannettim,tek fark biz akraba değiliz
cnm kesinlikle mesafeli ol,ben çok hata yaptım,iyi olur diye bekledim karşılık görmedim,soğuk durdum laf yedim,konuştum yine olmadı
bayramdan bayrama ararım,yılda bir kere giderim,onlar mutlu ben mutlu,ama eşinde senin rahatsız olduğunu bilsin,tatlı tatlı anlat,benim eşim tam 3 yıl sonra bana hak verdi
Allah yardımcımız olsun,gönül ister ki iyi olalım,gidip gelelim,arayalım soralım
ama yok nafile,bizim de böyleymiş,çok dert etmemek lazımmış geç de olsa anladım
sana da eşinle mutluluklar

Aynı şeyleri yaşadım , evimde iğnesi bile olmadı inan.
Herşeyi kendimiz yaptık birde şehir dışından gelip benim yeni evimde kalmaya kalktılar.
Ooo neler neler, bazen diyorum ne sabır varmış bende.
Eşimi bankamatik gibi görürler, her ay yardım ederiz, kanaat etmez fazlasını beklerler.
Benden alır, eltime verir, ne aldım nereye gittim merak edilir.
En iyisi baştan mesafeli ol.
Tavrını hiç bozma , eşinin işsiz olmasıda bunaltmıştır seni.
Zamanla herşey düzelir. Yeterki yıpratmayın birbirinizi.
Ergeç taşlar yerine oturuyor ama zaman alıyor.

Aynı şey bana oldu hiçbirşey yapmadılar ,hatta aynı lafı dedi kayınvalidem bi çok kere birilerinin yanında en son dayanamadım "doğru valla biz damat aldık başlık parasını da babam ödedi sağolsun :)) " anladı o bidaha tık yok:)

onlarla ilişkini sıfıra çekmen evliliğine ve eşine zarar verir. onun ailesi. seviyeli mesafeli bir rutine oturtmak en güzeli olur. aile konuları eşlerin arasını haklı sebeple açabiliyor. çünkü kimse ailesinin kötülenmesine, itilmesine vs. tepkisiz kalamıyor. ben de kalamam, eminim ki erkek arkadaşım da kalamaz. ben de bayılmıyorum sülalesine ama sevdiğim adamın annesi ve babasıysa gereken görevimi yapıp yüz göz olmadan onu da arada bırakmadan bir ilişki sürdürüyorum. ha bazı evliliklerde büyük şans oluyor çok iyi anlaşılıyor o zaman yakın olunur. ama bunun bir istisna ve az görülen bir durum olduğunu bilmek gerekiyor. bizim ülkede genelde bu en doğalı ve olması gerekenmiş gibi görülüyor ama aslında çok zor ve şans işi.

hem okudum hem güldüm..Aman yanlış anlama kendime güldüm bende aynı sıkıntıları yaşadım hatta fazlası var eksiği yok..Ama gel gelelim zamanla çözüyorsun işi.Çünkü laf çarpmalarını,huyunu suyunu,nabza göre şerbet vermeyi öğreniyorsun.En zevkli kısmı şimdi evlilikte kayınvalide usta sen çömezsin ya dolayısı ile o sana nerden laf sokucak biliyor,zamanla sen öğrenince asıl zevki çıkıyor:)

Şahsi fikrim bence eşine belli etme derim.Çünkü eninde sonunda senin fazla kafaya takıp,büyüttüğünü düşünecek.En önemlisi sen fazla takma kafana biliyorum kolay değil,görmeyi konuşmayı bile için almıyor ama bir arkadaş demiş bak 24 saat aynı evde olanları düşün için rahatlar.Bende senin gibi aradıklarında bulaşığa,tuvalete koşuyorum:) Bazen aklıma geliyor yaptıkları,lafları oturup ağlıyorum biraz rahatlıyorum,bazen sinirleniyorum sanki içime kayınvalidem kaçıyor aynı onun bana yaptığı gibi davranıyorum ona,o zaman 5 dk bile dayanamıyor kendine:)) Olurda sana söylediklerine kızıp laf sokarsan mutlaka lafın sonunda gülmeyi unutma,baktın dozunu kaçırdın ilahi anne ben sana şaka yaptım de.Bak bu kesinlikle tutuyor,denendi:)

En önemlisi evliliğinin en güzel,mutlu zamanlarındasın.Bırak yapmadıklarıyla keyfinizi kaçırmalarına müsade etme.Sen üzülürken,sıkılırken onların bundan haberleri bile yok..Hem bak sen 1-0 öndesin en azından eksik iş yapıp ağızlarına laf vermemişsin

Eşime bunu amlatmayı hiç istemıyorum annesı babası sonucta benı yanlıs anlamasını ıstemem , inşallah kendı bırgun anlar

Sizede bir ömür mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…