Artik konu acma diyorsunuz da...Du

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
Dun kandil kutlamak amacli anneme tel. ettim
annem aglayarak acti.telefonu
ne oldu dedigimde kizkardesimden dert yandi.
cocuguna bakmiyormus,eve yardim etmiyormus, yiyip icip geziyor hem cocuk hem ev isleri hem yemek yetisemiyorum dedi...anneme bagirmis
kzkardesim nio hakliymis siz maddi imkanim olmayinca ( esiyle arasi bozuk ve %80 kiz kardesim suclu)
bana sirt dondunuz halbu ki param varken hersey cok iyiydi ablam sizi evine kabul etmemekte sonuna kadar hakli ablam.sizden nefret etmekte hakli demis anneme...
ve benim kizkardesime actigim sirlari ailemin arkasindan attiklarimi hep soylemis.
ben onlara guvenme bizi kullaniyorlar vs demistim.
annem agladi ( samimi mi kuskularim var, annem sıkıstiginda genelde aglayarak kurtulur)
bende o sozleri soyledigimi kabul ettim ve yalan mi diye de sordum.
Annem hepsi icin ozur dilerim hakliydin dedi fakat kendi bahanelerini sayinca geri adim attim ve olanlar oldu.
birden ben suclu oldum
kabul ediyorum o sozleri soyledim bende senden ozur diliyorum dedim ve birden ben duygusuz acimasiz affetmeyi bilmeyen biri oldum.
ve sik sik suclandigim icin ailem tarafindan yine baskilandigimi hissettim.
butun isleri bana yikan kardesime hic bir is yaptirmayan annem evet kendi ellerimle bir canavar yarattim dedi...
bende bak ben kardesimi zor gununde yanima cagiramiyorum bu yuzden , cunki basima ne gelecegini biliyorum insan bacisina kapisini bile acamiyor dedim ve annemde halalarin da boyleydi kaniniz da var kac yildir hic kardeslerini ozlemiyorlar sende onlara cekmissin vs diye beni sucladi.
aileme kapimi acsam afedersiniz icine.... ederler hic suphem yok
ama suclanmak cok koydu bana kardesime gel desem su saatte gelir ama beni de maf eder biliyorum
bana biseyler soyleyin 9 aylik gebeyim bunlar yuzunden hep stresliyim, kac saattir uylu uyumadim dusunmeyim diyorum elde degil.

Ahh ahh... hemen hemen ayni seyleri bende yasiyorum diyebilirim. Allah yardimcin olsun.insanlar malesef benimsedigi huylardan vazgecmiyor..

Ahh ahh... hemen hemen ayni seyleri bende yasiyorum diyebilirim. Allah yardimcin olsun.insanlar malesef benimsedigi huylardan vazgecmiyor..

kardesimi basina cikaran annem ve babam...
benim hic sucum yok kardesim acaip yuzsuz anlatamam hamile hamile kullanir beni.
hem cocuguna bakicam hem yemek yapicam hem yere sactigi kiyafetlerini topluycam birde azar isiticem anneme bunlri yapiyor annemde hak ediyor cok iki yuzlu

ya konu ne olursu olsun bi insan bi anne 9 aylık hamile kızına ağlayak kavgalarını anlatır mı? allah korusun bı dunya sıkıntı olabılır
bırak kendı sorunlarını kendılerı çözsunler, araları duzelınce sen kötü olursun

Malesef benim annemde oyle seyler yapiyor canim 2 kardesiz annem diger kardesime babamd diger kardesime okdr yuz verdiki simdi lafkarini bile takmayip arkadasiyla kavga ediyo gibikavga ediyorlar.. bana gelincede hemen kullanmaya calisiyorlar. Ikisiylede iliskimi kestim hayir gelmez..

hayir abimde kizkardesimden bin beter nisanlandigim gun kiz kacirdi...
babam da ben evlendikten sonra utanmadan abinize sahip cikin.
abinize sahip cikmayacakmisiniz diyor.
30 yasinda alkol sigara bagimliligi olan ve calismayan bir adama evli barkli kizin ne yapabilir?
yani ben bu kadar essegim.
kizkardesime sahip cikiyim abime sahip cikiyim benim yuvam onemli degil.
arkadas ben uveymiyim ya.

Ayni benim annem
Ben ne tapsam sucluyum ne yapsam hataliyim yaranamam imkansız yani
Dogustan hataliyim sanki
Valla canim bende cok yiprandim tukendim ama en son actim anneme dedumki bi seye ihtiyacın olursa ararsin onuda Allah rizasi icin yaparim . Onun dışında beni aramayin etiiklerini cek anne dedim
. Sen bana dogdugumdan beri hep ikinci sinif insan muamelesi yaptin ama bak ben seni anne yerine dahi koymuyorum kalbimde sana karsi sevgi yok dedim..... ne ekersen onu bicersin dedim.
Simdi annemle de kardesimle de mecbur kalmadikca gorusmuyorum valla rahat ettim . Zaten iyi olmak icin caba sarfettigimdede en ufak hatamda kotu oluyordum . Simdi ben kabul ettim cekildum kenara. Onlar kendi iclerinde bir cekirdek aile bende cemberim disindayim sucum yok ama Allah hesabini soracaktir
Takma bile bence bebegin olacak
Ben artik sallamiyorum

Sana zarar geliyorsa yuvani huzurunu etkikeyecekse el ayak cekmekten baska caren yok. En azindan ben oyle yaptim ve daha mutluyum. Ne yapsam yaranamadim cunku..

En iyisini yapmissin..

dusunmeyim dusunmeyim diyorum lavaboda mutfakta yatarken geliyor aklima.
hic beni korumaya calismiyorlar.
aman kizim sen hamilesin bosver diyen yok.
birde acaba nio yu daha nasil somursek acaba biraz daha kullandirir mi kendini diye gozumun icine bakiyorlar.
kardesim agliyor dun birtane bebekle nereye gideyim diye duygu somurusunun dibine vuruyor tel. bi annem aliyor basliyor o aglamaya bi anne olarak.hic saygi sevginiz yok.arkada yigenim agliyor

Sevgili nio
Sana söyleyebilecegim tek bir sey var.Kendi huzurunu ve rahatini bozmak istemiyorsan ailenden uzak dur mümkünse hic görüsme.Böyle aileler insani ruh sagligindan ederler.Hem hamileymissiniz de neden kendinize ve bebeginize bu kötülügü yapiyorsunuz.

gorusmeyeyim de doguma mecbur gelecek annem...
esimin ailesi tefe koyar beni .
belli etmek istemiyorum malum zaten supheleniyorlar 2 senedir ne gelen ne giden...
kucuk duruma dusmek.istemiyorum.
hem kv gorumce elti yaninda ne kadar rahat edebilirim ki?
son vazifesini bari yapsin anne olarak bunu bari yapsin.

dun borek yaptim esime, gomleklerini utuledim.
esimle iyi anlasiyoruz , oda evi supurdu.
sabah optum uyandirdim kahvaltisini hazirladim.
esime yansitmamak icin cirpiniyorum.
bebegimi seviyorum sesli konusuyorum masal okuyorum ona da hissetmesin diye kendi kendimi yiyip bitirirken...

Cnm boyle durumda yapacak tek sey sabretmek. Baska bi yol yok gibi. Cok dusunme dicem ama elinde değilmiş. Kendini kasma morelini bozma hamilesin bebek etkilenmesin

Nasil uzak dursam, bunun yolu nedir...
anneme gelme mi diyeyim...
affettim hepsini gelin kalin bende dedim piknige gideriz dedim ozendim herseyi unutmaya hazirdim ama bitmiyor talepleri ustune psikolojik baskilari.
babamla aylar oldu konusmadim barismaya calisti hayir dedim istemiyorum seni.
abimin tel. bakmiyorum bile.
bir tek kzkardesimle dertlestigimi saniyordum ki herseyi anlatiyormus
annem desen boyle
birde sucluyorlar beni ustune.
teyzemle konustum dun annende o babanda o kizkardesin de o sen iyi cikmissin aralarindan teyzem dedi.
demekki annem de cikarci offff

annem duyunume geldiginde sigarasindan pedine kadar esimden istetti ...
damat bir erkek olarak centilmence ihtiyaclarimizi karsiladi yeme icme otobus bilet vs... gezme dolasma ama kardesim ped de damattan istedilmez.
ben kina masraflarini kendim cebimden karsiladigim icin 1 tl bile yoktu bende annemde para vardi ona guvendim sen tut. cuzdanini evde birak.
:sok:
ben sana guvendim dedim ( kinamda takilan 3-5 kurusa cok bayagi sekilde el koydu annem.
sakladi ya sakladi ve ben saklarken gordum.
toplasan 100-200 tl etmez kolu komsu 20-50 ne bulduysa takiyor buda saga sola istifliyor cok utaniyorum.
nasil olsa onda var dedim ve kinayi ben yaptim sonra regl oldu annem ped gerek hadi al diyor para ver diyorum evde unutmus
kasitli biraktigina bahse girebilirim kins gecemde de sagda solda agladi durdu.timsah gozyaslari.
sigarayi da damattan istiyor iciyorsan parasini. da bulunduracaksin
Allah ASKİNA ABARTİYORMUYUM? SONUCTA ANNELİK HAKKİ Mİ VAR LUTFEN SOYLEYİN
esim aldi pedini de simdi dogumsa gelecek hadi hayirlisi

Son düzenleme:

Yalniz degilsin benim annemde abimi tepemize cikardi cok sorumsuz biri zamaninda her istedigi yapildi simdi evli ve borclarini bizimkiler oduyor lafa gelince evlat bu atalim mi diyorlar ben bisey isteyince durumlar soyle varmi vs vs bir suru bahane her zaman suclu oluyorum bide her durumda ozur diliyorum artik hic umrumda degil..
Bi laf var bosuna dememisler insanlar kendine iyi davranani degil agzina s...seviyor bu bi gercek..

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

konuma cevap yazan herkese icten tesekkur ederim.
benimle ayni durumda olanlar sizler kac yasinizdasiniz?
sanirim gencsiniz umarim aileleriniz sizi kaybetmeden tekrar kazanabilir

Kesinlikle abartmiyosun.annen cook abartiyo

Sana zarar geliyorsa yuvani huzurunu etkikeyecekse el ayak cekmekten baska caren yok. En azindan ben oyle yaptim ve daha mutluyum. Ne yapsam yaranamadim cunku..

Amin canim insaallah ama ne yaptiysam duzelmedi. Suan tek annemle gorusuyorum ayrilar zaten babamla. Boyle daha iyi.az ve öz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…