- Konu Sahibi cayir_faresi
-
senden hoşlandığına emin misin?
Eger senden hoşlandıgını,sana ilgisi oldugunu hissediyosun konuş tabikide.Ama ne yapmaya çalışıyosun deme,duygularını dile getir senden cesaretlenip oda dökülür belki.
Evet söyledi hoşlanıyorum dedi
hoşlanıyorum dedikten sonra senden bi adım göremediyse kendini geriye çekmiş olabilir
git ve açıkça konuş bence
Bu aynı kişiyle ilgili 3.Konum
Birbirimizden hoşlanıyoruz ama ALLAHIN CEZASI adım atmıyor
Ya beni istemiyor ya da cesaret edemiyor
Artık sebebiyle ilgilenmiyorum
Şuan onun yanımda olmasına ihtiyacım var
İstiyorum onu
Artık gururumu ayaklar altına alıp "sen napmaya çalışıyorsun amacın ne"diye konuşucam
Ya başlasın ya başlamadan BİTSİN
Salaklar gibi bekleyip durmak istemiyorum
Offf of!
Ben galiba aşık oluyorum
ya ortak arkadaşınız felan vasa araya aracı koysanda bi azını yoklasa nasıl olur? ne bilim ben çekinirdim gidip konuşmaya yani direk konuşmaktan daha iyi gibi geldi bana
Tam 1 salakkk soğuk nevalee ketuumm olduğum içinn adam napsınnn tabi yaklaşmazz gururmdan ölüp gitceem haberim yok bugün ararsa konuşcam tatlım aramazsa beklerim artık işim ne.neden çünkü ben ararsam ölürümm off yaa of
Tam 1 salakkk soğuk nevalee ketuumm olduğum içinn adam napsınnn tabi yaklaşmazz gururmdan ölüp gitceem haberim yok bugün ararsa konuşcam tatlım aramazsa beklerim artık işim ne.neden çünkü ben ararsam ölürümm off yaa of
merhaba canim seni öbür konundan taniyorum ama sen beni tanimazsin gercineyse inan bana seni cok iyi anliyorum cünkü bende suan yeni bir iliskiye basladim korkularim, endiselerim, süphelerim her dakika aklimi karistiriyor
belkide sana yaklasmaktan korkuyordur. Belkide sen farkinda degilsin ama ona karsi soguk, süpheci ve güvensiz yaklasiyorsun ve bu yüzden cesaret edemiyordur yaklasmaya bunu bana bir ablam söylemisti disari karsi asiri soguk hani derler ya erkek gibi kiz gibi davrandigimi, kendimi cok fazla kapatigimi söylemisti. Cogu erkek cekinir durusumla geri cevirdigimi söylerdi. Ve ben bunun hic farkinda degildim..
:)))) şimdi anlaşıldı......
ya ben de öyleyim illa o arasın o ilk adım atsın falan ama o artık sana bi adım atmış artık senden bekliyo bence
en azından açık söylemesen bile belli et ona karşı ne hissettiğini öyle öyle yakınlaşırsınız
İçime öyyleee bi kapanmışım kii açabilene aşk olsun.
İşte böyle iletişim güçlüğü çekerim.
Sen sen ol içine kapanma anlat konuş paylaş doya doya yaşa hislerini beni dinlersen tatlıımmm
Aslında biliyor bal gibi ondan hoşlandığımı da işte bi sıcaklık bi şefkat görüyor kii salakkk bennn sallaakk bugün konuşcam
ahanda yazmissin iste buraya yapma böyle. Onun senden hoslandigina, ondan eminsen biraz olsun güven ve yaklastir fazla kapatma kendini. Sende ben gibi asktan korkanlardan kacanlardansin sanirim. Güven sorunu yasiyoruz
kaç yaşındasınız bu arada çok merak ettim ( o ve sen)
Canım İLİŞKİYE NASIL BAŞLADINIZ?NASIL YANİ NORMAL İNSANLAR İLİŞKİYE NASIL BAŞLIYORLAR LÜTFEN BANA ANLAT NOLUR BİLMEK İSTİYORUM
Bi de sanırım aynıyız soğuk mesafeli ciddi
ben 22 o büyük benden biraz yaş farkı var 30 bu arada şöyle söyliyim o benim avukatımdı biz öyle tanıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?