Artık konuşacağım onunla!YETER!

Bilmem ki napardı ya bayılırdı ya kaçardı bilemiyorum:) teşekkür ederim canım öpüyorumm

Şimdi rahat rahat uyu canım..inşallah güzel devam eder,tabi sende çocuk açılınca şaşkınlık durumu hala..önceki konudakileri dikkate al canım tamam..iyi geceler

Son düzenleme:

Merhaba canim benim günlüktede yazdigini gördüm dün gece cevap yazamamistim. Gercekten seni cok iyi anliyorum cünkü ayni korkulari ve duygulari yasiyorum. Bazen arakama bile bakmadan kacip gidesim geliyo. Ne kadar istesekte bazen yeni baslangiclar zor ve sancili gecebiliyo

Merhaba canım günaydın.Evet dün afalladım korktum garip duygular yaşadım haytına birini almak zor olabiliyor ama mutluluğun yolu da burda geçiyor sanırım.
Duygularını doya doya yaşa canım üzüntünü de mutluluğunu da.Çünkü insan yaşayarak öğreniyor.Kaçmak saklanmak bir yere kadar.Çünkü insanın hep korktukları geliyor başına.Kırılmaktan da kırmaktan da korkma.Bunları aynı zamanda kendime de söylüyorum:))
Bi de bugün ağzım kulaklarımda uyandım.:))

Canim benim kiyamam umarim hersey cok daha güzel olur

Ahhh canim sorma sabahtan beri beya sogum ona karsi belki yaptigi ve söyledigini kötü niyetle söylemedi ama biraz fazla üstüme gelince hemen gerci cektim kendimi. Böylelikle kenidimi kirilmaktan, incinmekten koruyorum belkide bilmiyorum. Zamaninda cok kötü laflar isitim. Ayrilmaya casaret edebildigimde kendime ne bir saygim vardi nede bi degerim. Bunlari kazanmam cok zor, aci ceke ceke, kendimle savasa savasa oldu simdi ise böyle mutluluktan ve özelikle tartismalardan falan kacinir oldum. Bak yazarken fark ettim evet mutlu olmaktan korkuyorum sanirim. garip degilmi?? hatta onada cok derim bunu sen gercekmisin? Hayalmi? diye.

Umarim düzelir aramiz

kıızzz ben yokken neler olmuş burdaaaaaaaaaa :O
sonunda el birliğiyle yaptık bu işi tebrik ediyorum kendimizi :)))
hadi hayırlı olsun bakalım çok sevindim senin adına ötesine karışmayız artık öper misin cilve mi yaparsın :))

Canım kavgalarınız eski sevgilinle mi oldu?
Şimdiki sevgilini seviyor musun peki?
Mutlu olmaktan kaçmak sanırım kötü bir çocukluk dönemi geçirdiğimiz için oluyor.Aileden ne görürsek onu hayatımıza yansıtıyoruz.
Sıkma canını tatlm umarım düzelir.sevgilin olsa dert olmasa dert:)Napcaz bilmem:)

Nerelerdesin seen?Ee uğramazsan kaçırırsın böyle gelişmeleri:)Ben de tebrik ediyorum valla hem sizi hem kendimi.Aştım çünkü kendimi baya:)
Teşekkür ederim canım.Yakında başka konular açarım "niye aramadı..beni sevmiyo mu acaba..niye böyle bişey dedi.."kıl tüy

Yok canim eski sevgilimle degil simdi hayatimda olan insanla kavga degilmez aslinda cünkü ben karsilastigim birsey karsidina biraz sogudum ve uzaklastim ondan ki aslinda kötü bir niyetide yoktu ama ben hemen geri cektim kendimi. Ona soguk olmam onu üzüyor beya ugarsiyor ama beni pek etkilemiyor üzümek istemem onu ama ben kendimde üzülmek istemiyorum. Gerektiginde arkama bakmadan cekip gidecegimi bilmeli kaybedecegini bilmeli. Onu sevdigimi söyleyemem en azindan simdilik ama bana uzun zamandir yasamadigim güzel duygulari yasatabiliyor yani icim ona karsi bos degil ama sevgide denemez buna. Benim mutlu olmaktan korkmamin asil sebebi ise eski yasanmisliklarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…