- Konu Sahibi cayir_faresi
-
Yok bugün deniyceeem hadi bakalımm nolcakk görelim ama yüzüne söyleyemem çünkü uzagız
naptın?nasıl oldu?ne dedin?anlatsana biraz merak ettiiiiiimm
uzak şehirlerde olduğunuzu yeni öğrendim bak
bu da kafasını karıştırıyor olabilir
erkekler bu durumda pek güvenemezler kendilerine veya karşısındakine
Direk söyleme çok pişman olursun
:))) yani ilk etapta daha ortada bişey yokken yapmadım tabi ama karşılıklı yoğun hislerimiz olduğu anlarda gözlerinin taa içine bakıp içimden geçen neyse söylediğim oldu (yada hiçbişey demiyip ufak bir öpücük kondurduğum :))
her iki taraf için de unutulmaz oluyor böyle şeyler bence
sen bir adım gelsen bence o on adım gelir gibime geliroyr.. ilşkiler böyledir sen bir adım o on adım..
sevgi aşk sabır ister sadakat ister. git konuş ama hemen gene birşey bekleme. sabret herşeyin rayına oturması okadarda kolay olmuyor. benim bile 3 senelk ılişkim var bizim bile bazen uzlaşamadıgım konular var
ee guzelim sende konuşamıyorsan hayıflanmışcaksın .. kusurabakma bız dıyoruzkı sen 1 gıt o1000 gelsin demkki hata sende sen birşeyler yapamıyorsunAradımKonuştum Açamadım konuyu
Allahım ben neden böyleyim
Telefonu da napıyosun canım diye açtı
Oyyhh çok tatlıı ya çok tatlıı
Napıyım ben nerelere gideyiim
Olmaz benden olmaazz
Ben gidip 1 bardak soğuk su içicem izninizlee
ee guzelim sende konuşamıyorsan hayıflanmışcaksın .. kusurabakma bız dıyoruzkı sen 1 gıt o1000 gelsin demkki hata sende sen birşeyler yapamıyorsun
evet sen git iç soğuk suyunu...
konuşmadan da gelme buraya:))))))))))))))
Adam dışardaydı bilardo oynuyomuş o arada konuştu benimle.Sana aşığım Seni istiyorum diyemedim doğal olarak ve cesaretimi de toplayamadım açıkcası.neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?