Artık konuşacağım onunla!YETER!

mrb canım durumun benim içinde bulunduğum duruma çok benziyor ben de buna benzer bir konu açmıştım bu hafta içinde eğer gerçekten hoşlandığından eminsen ona bunu belli et ama gidip yüzüne söylemek konusunda sana birşey diyemeyeceğim nasıl tepki alırsın bilmiyorum tabi ama sen onun davranışlarından nasıl bir insan olduğunu anlamışsındır böyle bir hareket karşısında nasıl davranır bilemiyorum herşey istediğin gibi olsun canım iyi akşamlar

naptın?nasıl oldu?ne dedin?anlatsana biraz merak ettiiiiiimm

:))) yani ilk etapta daha ortada bişey yokken yapmadım tabi ama karşılıklı yoğun hislerimiz olduğu anlarda gözlerinin taa içine bakıp içimden geçen neyse söylediğim oldu (yada hiçbişey demiyip ufak bir öpücük kondurduğum :))
her iki taraf için de unutulmaz oluyor böyle şeyler bence

Ohh ne güzel yapmışsın.ÖPÜCÜK olayını ben de düşünüyorum görüştüğümüzde

sen bir adım gelsen bence o on adım gelir gibime geliroyr.. ilşkiler böyledir sen bir adım o on adım..

sevgi aşk sabır ister sadakat ister. git konuş ama hemen gene birşey bekleme. sabret herşeyin rayına oturması okadarda kolay olmuyor. benim bile 3 senelk ılişkim var bizim bile bazen uzlaşamadıgım konular var

Konuşucam bugün bakalım nolucak

canım tüm yorumları okudum bencede söylemelisin
Allah aşkına söylesen oda kabul etmese ne kaybedeceksin
en kötü kabul etmez sende için aklın rahat hayatına devam edersin acablardan kurtulursun
belkide söyleyince oda mutlu olucak süper bir aşka beraberce yelken açacaksınız
son bir ihtimalde söylemeyeceksin içinde kalacak karşıdanda bir adım atılmayacak ve zamanla görüşmemeye başlayacaksınız ve sen ömrün boyunca acaba söylesemiydim diye düşünüp keşkelerle yaşayacaksın
hadi biraz cesaret

Aradım Konuştum Açamadım konuyu
Allahım ben neden böyleyim
Telefonu da napıyosun canım diye açtı
Oyyhh çok tatlıı ya çok tatlıı

Napıyım ben nerelere gideyiim

Olmaz benden olmaazz

Ben gidip 1 bardak soğuk su içicem izninizlee

ee guzelim sende konuşamıyorsan hayıflanmışcaksın .. kusurabakma bız dıyoruzkı sen 1 gıt o1000 gelsin demkki hata sende sen birşeyler yapamıyorsun

ee guzelim sende konuşamıyorsan hayıflanmışcaksın .. kusurabakma bız dıyoruzkı sen 1 gıt o1000 gelsin demkki hata sende sen birşeyler yapamıyorsun

Adam dışardaydı bilardo oynuyomuş o arada konuştu benimle.Sana aşığım Seni istiyorum diyemedim doğal olarak ve cesaretimi de toplayamadım açıkcası.neyse

Adam dışardaydı bilardo oynuyomuş o arada konuştu benimle.Sana aşığım Seni istiyorum diyemedim doğal olarak ve cesaretimi de toplayamadım açıkcası.neyse

uvvv ben bunu anlamamıştım.. seni istiyorum demek içinmi aradıydınn.. anacım dese öylee kız baş başa kaldınızmı sokul yanına kadının yapamayacagı şey yoktur bu konuda kadınlıgını kullan

Canım konuşmak için biraz daha müsait zamanını bekle istersen,ama direk söylemen ne kadar doğru bilemiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…