• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık midemi bulandırıyorsun.

İyi de bu ne böyle çocuğu şamar oğlanı et, kum torbası yap, sonra da “artık midemi bulandırıyorsun” dedi diye gücenmiş ayaklarına yat, “affedemem” de.. affetmesi gereken kişi o, af dileyen sen olmalısın. Bu konudan şunu anladım (pardon my french) s.ken sevilir, seven s.kilir..
Su hayatta en dogru buldugum sozdur kendileri.:rapci:

Önemli o kelimeyi kullanmasa bu noktada olmayacaktık
benim için önemli birisi

Senin için önemli falan değil kusura bakma ama.Senin ne yaşadığını ben biliyorum şu an nasıl hissettiğini de.Bir benzerini hissettim çünkü.
Sana ilgi duyması,senin için fedakarlıklar yapması ( sen söylemeden ) hoşuna gitmiş,şimdi birden bırakınca vicdan azabı çekiyorsun,keşke yapmasaydı keşke izin vermeseydim diye...Hepsi bu.
Önüne bak artık.Söylediği şey de çok normal bir şey bu arada küfür değil bir şey değil boşuna vicdanını rahatlatma.Artık birine karşı gerçekten bir şey hissetmeden adım atma,kendine de zarar veriyorsun burada okuduğumuz gibi.

Senin için önemli falan değil kusura bakma ama.Senin ne yaşadığını ben biliyorum şu an nasıl hissettiğini de.Bir benzerini hissettim çünkü.
Sana ilgi duyması,senin için fedakarlıklar yapması ( sen söylemeden ) hoşuna gitmiş,şimdi birden bırakınca vicdan azabı çekiyorsun,keşke yapmasaydı keşke izin vermeseydim diye...Hepsi bu.
Önüne bak artık.Söylediği şey de çok normal bir şey bu arada küfür değil bir şey değil boşuna vicdanını rahatlatma.Artık birine karşı gerçekten bir şey hissetmeden adım atma,kendine de zarar veriyorsun burada okuduğumuz gibi.
normal değil söylediği şey
dediklerinizin doğru olduğunu düşünmüyorum
o benim için gerçekten önemli ve değerli birisi hata yapmış olabilirim ama tek benim hatam var diyemeyiz

normal değil söylediği şey
dediklerinizin doğru olduğunu düşünmüyorum
o benim için gerçekten önemli ve değerli birisi hata yapmış olabilirim ama tek benim hatam var diyemeyiz

Bak hoşlanıyor olabilirsin,alışkanlık olabilir.Ama sen onun seni sevdiği kadar sevmiyorsun onu.O yüzden çabalama artık,zaten bu noktadan sonra birbirinize saygı falan da duyamazsınız siz.
İlişkiyi bitirmişsin,hastanedeyken en azından arayıp sesini duysaydın bu kadar önemliymiş madem.Onu da yapmamışsın.Yani burada önemli,beni kırdı diyorsun da kendini bir o adamın yerine koy.Hastasın ve sevgilin çocukça tripler atıyor,bunun için küsüyor,sen hastanede canının derdindesin onun umrunda değil.Ne hissederdin ? Azıcık aynayı kendine tut.

Bak hoşlanıyor olabilirsin,alışkanlık olabilir.Ama sen onun seni sevdiği kadar sevmiyorsun onu.O yüzden çabalama artık,zaten bu noktadan sonra birbirinize saygı falan da duyamazsınız siz.
İlişkiyi bitirmişsin,hastanedeyken en azından arayıp sesini duysaydın bu kadar önemliymiş madem.Onu da yapmamışsın.Yani burada önemli,beni kırdı diyorsun da kendini bir o adamın yerine koy.Hastasın ve sevgilin çocukça tripler atıyor,bunun için küsüyor,sen hastanede canının derdindesin onun umrunda değil.Ne hissederdin ? Azıcık aynayı kendine tut.
hastayım diye işten izin alıp gitti ama hastanede olduğunu bilmiyordum ki eve gidip uyucam dedi yolda fenalaşmış bilseydim belki arardım

Tarafsızca yazmışsınız tarafsızca söylüyorum lütfen uzak durun da daha fazla üzülmesin adamcağız. Sevmiyorsanız ayrılsaydınız daha önce ne bu böyle eziyet eder gibi tutarsız davranışlar. Zaten emin değilmişsiniz sevginizden barışmayınö

Tutarsızlıkları ile beni oyuncak eden birine ben de aynen bu cümleyi kurabilirdim.
Kusura bakmayın ama karşınızdakinin de bir kalbi var.
Çıkarlarınız doğrultusunda sevip ilgi gösterip, ruh halim böyle diyerek seviyor muyum bilmiyorum triplerine
giremezsiniz.
Net olun..

hastayım diye işten izin alıp gitti ama hastanede olduğunu bilmiyordum ki eve gidip uyucam dedi yolda fenalaşmış bilseydim belki arardım

Burada anahtar sözcük "belki".Senin için önemli birini "belki" mi ararsın?Kaldı ki,hastayım diye çıkmış.Hiç merak etmedin mi?Eve vardın mı diye sormaz mı insan?Aynısı sana yapılsaydı?Neyse daha önce cevap vermedin bana.Muhtemelen buna da vermezsin.Olsun.Düşüncemi söylemek istedim.

Bu duygu ''Daha iyisini bulamazsam bir köşede duruversin. Daha iyisi gelirse bırakırım. '' duygusu.
Bencillik diz boyu.
Ama böyle tipleri şımartan heriflerde suç.
Mert mert seven hatunları paspas ederler.
Salak herifler ne olacak!
Ben de kime kızdım belli değil dimi farkettim :D

Valla kusura bakmayin da siz tutarsizmissiniz. Istemiyorum demissiniz simdi adami niye sucluyorsunuz? Belli ki hayal kirikligina ugramis. Bence bu saatten sonra zorlamayin da cunku sizden sogumustur barissaniz bile güvenemez ve üzülen siz olursunuz.

"onu affedeceğim varsa da affetmicem artık böyle bir lafı kaldıramam"

çocuk serum yemiş ya (hayatta anlamam serum nasıl yenir, serum takılır, serum verilir, yenmez) umarım "yerken" aklı başına gelmiştir de bidaha aramaz sormaz.
prenses hanım istediğini söyleyen, istemediğini işitir.

İyi de bu ne böyle çocuğu şamar oğlanı et, kum torbası yap, sonra da “artık midemi bulandırıyorsun” dedi diye gücenmiş ayaklarına yat, “affedemem” de.. affetmesi gereken kişi o, af dileyen sen olmalısın. Bu konudan şunu anladım (pardon my french) s.ken sevilir, seven s.kilir..

:KK9:+1

2 ay oyalamissiniz bosu bosuna gibi duruyor ki ciddi adimlar attigini gormenize ragmen yapmissiniz bunu, isinize gelmis gibi duruyor yaptiklari sevmemenize ragmen aman yapsin demissiniz. Bu pek hos bir davranis degil.
Kaldi ki insan elektrik alip almadigini birak 2 ayi 2-3 gunde bile anlar.
Bana o surede karsima daha iyisi cikarsa degerlendiririm cikmazsa bunla devam ederim diyen kisilerdensiniz gibi geldi

Kusura bakma anlattığın kadarıyla DENGESİZ olan sensin. Fazla üstüne titriyor. Sende suçlu olduğunu bildiğin içn vicdanın rahat değil..
aşık olmadığın adamı oyalama umut verme.

Back
X