- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi usuyenprenses
Pohpohlanmiyor ya ondan aciyodur cani yoksa cocugu dusundugu falan ykbazen bazı erkeklere çok acıyor ve üzülüyorum
hala imi cinim cik iciyir diye kendini düşünüyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pohpohlanmiyor ya ondan aciyodur cani yoksa cocugu dusundugu falan ykbazen bazı erkeklere çok acıyor ve üzülüyorum
hala imi cinim cik iciyir diye kendini düşünüyorsun
Su hayatta en dogru buldugum sozdur kendileri.İyi de bu ne böyle çocuğu şamar oğlanı et, kum torbası yap, sonra da “artık midemi bulandırıyorsun” dedi diye gücenmiş ayaklarına yat, “affedemem” de.. affetmesi gereken kişi o, af dileyen sen olmalısın. Bu konudan şunu anladım (pardon my french) s.ken sevilir, seven s.kilir..
Tamam istemiyorsun zaten istediğini söylesin önemli miyok yalvarsın istemedim ama o kelimeyi kullanmaması gerekirdi
Önemli o kelimeyi kullanmasa bu noktada olmayacaktıkTamam istemiyorsun zaten istediğini söylesin önemli mi
Önemli o kelimeyi kullanmasa bu noktada olmayacaktık
benim için önemli birisi
Önemli olsa "istemiyorum" demezdin.Önemli o kelimeyi kullanmasa bu noktada olmayacaktık
benim için önemli birisi
normal değil söylediği şeySenin için önemli falan değil kusura bakma ama.Senin ne yaşadığını ben biliyorum şu an nasıl hissettiğini de.Bir benzerini hissettim çünkü.
Sana ilgi duyması,senin için fedakarlıklar yapması ( sen söylemeden ) hoşuna gitmiş,şimdi birden bırakınca vicdan azabı çekiyorsun,keşke yapmasaydı keşke izin vermeseydim diye...Hepsi bu.
Önüne bak artık.Söylediği şey de çok normal bir şey bu arada küfür değil bir şey değil boşuna vicdanını rahatlatma.Artık birine karşı gerçekten bir şey hissetmeden adım atma,kendine de zarar veriyorsun burada okuduğumuz gibi.
blöf yapmadım ama böyle şeyler söyleyebileceğini de düşünmedim hiçÖnemli olsa "istemiyorum" demezdin.
Blöf yapmışsın elinde patlamış.
normal değil söylediği şey
dediklerinizin doğru olduğunu düşünmüyorum
o benim için gerçekten önemli ve değerli birisi hata yapmış olabilirim ama tek benim hatam var diyemeyiz
hastayım diye işten izin alıp gitti ama hastanede olduğunu bilmiyordum ki eve gidip uyucam dedi yolda fenalaşmış bilseydim belki arardımBak hoşlanıyor olabilirsin,alışkanlık olabilir.Ama sen onun seni sevdiği kadar sevmiyorsun onu.O yüzden çabalama artık,zaten bu noktadan sonra birbirinize saygı falan da duyamazsınız siz.
İlişkiyi bitirmişsin,hastanedeyken en azından arayıp sesini duysaydın bu kadar önemliymiş madem.Onu da yapmamışsın.Yani burada önemli,beni kırdı diyorsun da kendini bir o adamın yerine koy.Hastasın ve sevgilin çocukça tripler atıyor,bunun için küsüyor,sen hastanede canının derdindesin onun umrunda değil.Ne hissederdin ? Azıcık aynayı kendine tut.
blöf yapmadım ama böyle şeyler söyleyebileceğini de düşünmedim hiç
hastayım diye işten izin alıp gitti ama hastanede olduğunu bilmiyordum ki eve gidip uyucam dedi yolda fenalaşmış bilseydim belki arardım
Senin için önemli falan değil kusura bakma ama.Senin ne yaşadığını ben biliyorum şu an nasıl hissettiğini de.Bir benzerini hissettim çünkü.
Sana ilgi duyması,senin için fedakarlıklar yapması ( sen söylemeden ) hoşuna gitmiş,şimdi birden bırakınca vicdan azabı çekiyorsun,keşke yapmasaydı keşke izin vermeseydim diye...Hepsi bu.
Önüne bak artık.Söylediği şey de çok normal bir şey bu arada küfür değil bir şey değil boşuna vicdanını rahatlatma.Artık birine karşı gerçekten bir şey hissetmeden adım atma,kendine de zarar veriyorsun burada okuduğumuz gibi.
İyi de bu ne böyle çocuğu şamar oğlanı et, kum torbası yap, sonra da “artık midemi bulandırıyorsun” dedi diye gücenmiş ayaklarına yat, “affedemem” de.. affetmesi gereken kişi o, af dileyen sen olmalısın. Bu konudan şunu anladım (pardon my french) s.ken sevilir, seven s.kilir..