• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık midemi bulandırıyorsun.

haklısın zaten çok pişman kaç kere özür diledi
çok utanıyorum sana öyle dediğim için dedi

Bence ikinizde de suç var sen zor zamanında yanında olmalısın.
Belliki kırılmış sana ama öyle konuştuğu için o da suçlu duruma düşüyor tabi. Ama affedilmicek bi durum yok bence cok uzerine gitme. Ben gittim olan bana oldu hiç biseyin tadı kaçmadan olayları buyutmemeyi kendine huy edin.

ben sana hak veriyorum ne bileyim bazen oluyor öyle belki de geçmişteki korkularımızdan..
bu kadar umursamadığım birine karşı canım neden bu kadar yandı onu da bilmiyorum

...
nasıl güzel bi laf böyle...ciğerime dokundun...

Sizin böyle gel gitleriniz devam ederse, yine ayrılırsınız.
Karşınızdaki insan size değer veriyor hem de fazlasıyla.
Bu kadar şeyden siz istemeden ödün veriyorsa, bu size karşı olan bağlılığını gösterir.
2 ay da bu kadar bağlanmış ve size ehemmiyet veren birini üzmeyin derim.
Eğer üzecekseniz de ne karşınızdaki insanı ne de ilişkinizi yıpratın.
Sizin nasıl canınız yanıyorsa bir ters durumda, karşınızdaki insanın da canı yanar!

ben sana hak veriyorum ne bileyim bazen oluyor öyle belki de geçmişteki korkularımızdan..
bu kadar umursamadığım birine karşı canım neden bu kadar yandı onu da bilmiyorum

...
nasıl güzel bi laf böyle...ciğerime dokundun...
burdaki herkes beni haksız buldu ama ben onu üzmek için hiçbir şey yapmadım evet gel gitlerim var haklılar ama ben sevgilime çok değer veriyorum kıymetini bilmiyor olabilirim ama onu kaybetmek de istemiyorum

Sizin böyle gel gitleriniz devam ederse, yine ayrılırsınız.
Karşınızdaki insan size değer veriyor hem de fazlasıyla.
Bu kadar şeyden siz istemeden ödün veriyorsa, bu size karşı olan bağlılığını gösterir.
2 ay da bu kadar bağlanmış ve size ehemmiyet veren birini üzmeyin derim.
Eğer üzecekseniz de ne karşınızdaki insanı ne de ilişkinizi yıpratın.
Sizin nasıl canınız yanıyorsa bir ters durumda, karşınızdaki insanın da canı yanar!
haklısınız onu üzmek istemiyorum ki ben zaten ama napayım aşık değilim işte keşke ona aşık olabilsem

burdaki herkes beni haksız buldu ama ben onu üzmek için hiçbir şey yapmadım evet gel gitlerim var haklılar ama ben sevgilime çok değer veriyorum kıymetini bilmiyor olabilirim ama onu kaybetmek de istemiyorum
bilmiyorum canım arada herkesin olur yani herkes mutlu harika şeyler yaşamıyo gerçekçi olmak lazım bence... sen daha sevgilisin zaten olur öyle şeyler tapacak konumda değilsin böylece çok da üzülmezsin bence böyle devam ;)

bilmiyorum canım arada herkesin olur yani herkes mutlu harika şeyler yaşamıyo gerçekçi olmak lazım bence... sen daha sevgilisin zaten olur öyle şeyler tapacak konumda değilsin böylece çok da üzülmezsin bence böyle devam :KK66:
Teşekkür ederim anlayışın için

sevgilime çok değer veriyorum kıymetini bilmiyor olabilirim ama onu kaybetmek de istemiyorum[/QUOTE]

haklısınız onu üzmek istemiyorum ki ben zaten ama napayım aşık değilim işte keşke ona aşık olabilsem
Aşık değilsen neden adamı ne istediğini bilmeyen dengesiz bi insanla mutsuz olmaması ve aşık olma ihtimali olan bir başka kadınla mutlu olması için bırakmıyorsun? Hayatınızın her alanında böyle bencil misiniz?

Aşık değilsen neden adamı ne istediğini bilmeyen dengesiz bi insanla mutsuz olmaması ve aşık olma ihtimali olan bir başka kadınla mutlu olması için bırakmıyorsun? Hayatınızın her alanında böyle bencil misiniz?
bana aşık zaten niye başkasına aşık olsun

Back
X