Artık mutlu olmak istiyorum

Diyetlerce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
6
1
1
27
Merhaba ablalarim yeni yılyıla girerken bu yılda artık kendimi Sevmek ,kendime değer vermek ,kendi fikirlerimi önemsemek , hayatımın merkezine kendimi almak istiyorum. Çok basit gibi görünsede o kadar sikintili bir durum ki yaşayan bilir . Bir ortama girmeye crkinme, birsey yaparken acaba ne derler ne söylerler diye düşünmekten artık kafayı yemek üzereyim ama olmuyor degistiremiyorum.bu ozgeuvensiz halimi. En ufak fikri bile olan yada önceden böyle olup sonra düzelen varsa yorum yapabilir mi ? Teşekkürler simdiden :)

Yaşınız genç daha önünüzde nice uzun yıllar var inşallah.Kendinize yatırım yapın.Okuyun,gezin,arkadaş ortamınız olsun,beraber yapabileceğiniz etkinlikler olursa bunlara katılın.Herkes her konuda iyi değildir ama,herkesin iyi yapabildiği birşey mutlaka vardır.Siz de neyi iyi yapabiliyorsanız o konuda kendinizi daha da geliştirmek için çabalayın.

Yapabiliyorsaniz size negatif enerji veren, kendinizi kötü hissettiren insanlardan uzaklasin, hayatınızdan çıkarın.

Insanlar ne der düşüncesini bir kenara bırakın, aklım ve yüreğim ne diyor demeye başlayın.

Sosyal fobiniz falan mı var peki?
Hayır yok ve cevremdekiler bana hep ne kadar özgüvenlisin herkesle hemen sohbet kurabiliyorsun utanmıyorSun hiç diyor ama işte sırf içimdeki o ozguvensiLik duygusunu bastırmak için oyle davrraniyoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…