Artık MUTLU olmaya kara verdim...

pembe_pirenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
1.390
971
43
41
Yaşadığım herşeyi arkamda bırakıyorum, nefret eden yakınları, arayıp sormayanları sileli çok oldu zaten... Önümüzdde kocaaman bir hayat var her ay 2 kilo versem yılda 24 kilo yapar 5 yıl çalışsam bambaşka bir yerdeyim...

Önce insan olarak fazlalıkları atmakla başladım işe ilk önceleri zor geldi sonra bir de baktım : aa aa yaramıyor mu ver lazım olan biri kullanasın, koy çöpün kenarına lazım olan alsın mantığıyla kendilerinden bir bir kurtuldum.

Aynı şeyi evdeki eşyalara da uyguladım... ev bir rahatladı bir ferahladı ohhh miss...

Sıra işlerde bakalım

Son düzenleme:
Haydi bakalım yolun çoook açık olsun arkadaşım!
Hedeflerin gerçekleşir umarım bir bir
Amin cnm çok teşekkür ederim. insan paylaşınca daha bir iyi oluyor :) hedefler falan tabi ki gerçekleşmeli ama artık gereksiz yere hiçbirşeyi kafama takmak istemiyotum, gereksiz insanları sırtımda da taşımayacağım zaten çoğu skandallı skandalsız bir bir çıkıyor hayatımdan... Bana Rabbim, Ben bir de evrenden torpilim...

kiloları naapacan yaaa boşver vermesi çok zor zaten bak sonra pişman olma aldığına bebeğim bu arada kilo da veriyorum karatay yapıyorum eski elbiselerimi değerlendiriyorum :))

Bana kilo lazim sekerim sen var napicami bosver
53 kilo bana cok guzel gidiyor, su an 51,5 e indim gorucen yuzumu ahanda bu.
Gozlerim portlek portlek oluyor gozumun alti cok sarktigi icin, goz altim karariyor,yanaklarim dusuyor.
pff.

sapsik58 ayy 51,5 olsam direkt bir ajansa yazılır fotomodellik yapardım ben :) ahahhaaahh kız bana bak Başka derdin olmasın inşaallah, tek derdin bu olsun... adresini yaz kargolayacağım kiloları sana ama verilen mal geri alınmaz ona göre...

Aynı kararı bende bi sure önce verdim. Zarar veren üzen gerginlik sebebi olan kim varsa çıkardım hayatimdan. Buna sevgilim sandığım adamda dahil.
Kendinle savaşa hosgeldin gelgitleri çok fazla yaşatan bir durum

Aynı kararı bende bi sure önce verdim. Zarar veren üzen gerginlik sebebi olan kim varsa çıkardım hayatimdan. Buna sevgilim sandığım adamda dahil.
Kendinle savaşa hosgeldin gelgitleri çok fazla yaşatan bir durum
Eyvallah bacım hoşbulduk ahahaha.. ben çok uzun zamandır bayağı gergindim zaten.... uzun bir dönemin ardından bazı insanları hayatımdan çıkartmak durumunda kaldım... sonra bir de baktım ki aa aa onlarsız yapamam dediklerim meğerse varlığıyla yokluğu çok da bir şey farketmeyen tiplermiş sadece insanlardan konuşursak... sen misin bunu farkeden önüme geleni kapının önüne koydum. hiççç de pişman değilim. bak birine bayram mesajı attım, doğru dürüst cevap bile vermedi. bir de ben bu hatunun kocasının çocuğunun başında bakıcıyla nöbet tuttum o iş toplantılarındayken....

eski çocuk halime geri dönüyorum ve mükemmeli aramıyorum artık ... eşkyaları da koydum kapının önüne sadece benim için değerli insanların hatıraları var o kadar. ev bir ferahladıbir kafamı topladım. sonra vakitle ilgili birkaç sıkıntımı hallettim. bildiğin ufaktan dağılan bu kafayı da topluyorum anlayacağın. aslında herşeyi oluruna bırakıp çok takmamak mı gerek acep?

Değişim kolay olucak bisey değil.zaman alicaktir.kilo ve spor benim en büyük.ihtiyacım ilk etapta

helal olsun canım çok ii yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…