- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
- Konu Sahibi pembe_pirenses
-
Amin cnm çok teşekkür ederim. insan paylaşınca daha bir iyi oluyor :) hedefler falan tabi ki gerçekleşmeli ama artık gereksiz yere hiçbirşeyi kafama takmak istemiyotum, gereksiz insanları sırtımda da taşımayacağım zaten çoğu skandallı skandalsız bir bir çıkıyor hayatımdan...Haydi bakalım yolun çoook açık olsun arkadaşım!
Hedeflerin gerçekleşir umarım bir bir
kiloları naapacan yaaa boşver vermesi çok zor zaten bak sonra pişman olma aldığına bebeğimBana ver kilolari bana ver
kiloları naapacan yaaa boşver vermesi çok zor zaten bak sonra pişman olma aldığına bebeğimbu arada kilo da veriyorum karatay yapıyorum eski elbiselerimi değerlendiriyorum :))
kessinlikle Asıl yenilenme içten başlıyor en zoru da o oluyor. beynini yenileme kolay iş değil ama yapacağım .Hayırlı olun..Bazan yenilenmek iyi gelir..
amin çok teşekkür ederim Allah yolumu yolumuzu açık etsin...Kararlarınız hayırlı olsun. :)
Eyvallah bacım hoşbulduk ahahaha..Aynı kararı bende bi sure önce verdim. Zarar veren üzen gerginlik sebebi olan kim varsa çıkardım hayatimdan. Buna sevgilim sandığım adamda dahil.
Kendinle savaşa hosgeldin gelgitleri çok fazla yaşatan bir durum
AMİN amin bak milleti kafadan çıkartırken telefonlarını falan sil bir yandan da onların san averdiği giymediğin şeyler vardır gönder memlekete... toptan sil. kafadan da çıkart... hayat çok mükemmel sevgilerle dolu ve kısa salla...Darısı başıma
AMİN amin bak milleti kafadan çıkartırken telefonlarını falan sil bir yandan da onların san averdiği giymediğin şeyler vardır gönder memlekete... toptan sil. kafadan da çıkart... hayat çok mükemmel sevgilerle dolu ve kısa salla...
hiç değil asıl değişim içte başlıyor kafada yani... kilo vermek de çok işe yarıyor.... kolaylıklar diliyorum sana cnmcım....Değişim kolay olucak bisey değil.zaman alicaktir.kilo ve spor benim en büyük.ihtiyacım ilk etapta
hiç değil asıl değişim içte başlıyor kafada yani... kilo vermek de çok işe yarıyor.... kolaylıklar diliyorum sana cnmcım....[/
ne güzel tebrik ederim seni.benımde hayatımda böyle revüzyonşar yapmam lazım
buara hayatım karman çorman.eşimle sıkıntılarım var.neden bilmiyorum ama hiç samımı arkadaşım yok.iş yerinde oğle arası çıkabileceğim bile arkadaşım yok.bu yazdıklarımı okuyunca sorun bende gibi goruluyor.ama ınanın hepsinin bi sebebi var.
kendimi çok yalnız hissediyorum buara ve bişiyler değiştirmek istiyorum artık
benımde atmam gereken 10 kilom var
helal olsun canım çok ii yapmışsınYaşadığım herşeyi arkamda bırakıyorum sapığımı, benden nefret eden yakınları, arayıp sormayanları sileli çok oldu zaten... Önümüzdde kocaaman bir hayat var her ay 2 kilo versem yılda 24 kilo yapar 5 yıl çalışsam bambaşka bir yerdeyim...
Önce insan olarak fazlalıkları atmakla başladım işe ilk önceleri zor geldi sonra bir de baktım : aa aa yaramıyor mu ver lazım olan biri kullanasın, koy çöpün kenarına lazım olan alsın mantığıyla kendilerinden bir bir kurtuldum.
Aynı şeyi evdeki eşyalara da uyguladım... ev bir rahatladı bir ferahladı ohhh miss...
Sıra işlerde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?