Artık MUTLU olmaya kara verdim...

Bana kilo lazim sekerim sen var napicami bosver
53 kilo bana cok guzel gidiyor, su an 51,5 e indim gorucen yuzumu ahanda bu.
Gozlerim portlek portlek oluyor gozumun alti cok sarktigi icin, goz altim karariyor,yanaklarim dusuyor.
pff.
nasıl başarıyosun bunu yaaa

nasıl başarıyosun bunu yaaa

Oyle her babayigidin harci degildir o oyle cicim.
Meslek sirri.
Saka saka benim cene yapimda sorun var kiz.
Bi tarafin kemigi diger kemige gore daha az gelismis.
Buda agzi acip kapatirken sorun yaratiyor.
Duz kapanmasi gereken agiz zigzagli kapaniyor ayarsiz oturuyor yuvasina.
O yuzden hemn yorulurum yemek cignerken.

Benim cenem dogustan egri, onla pek oynama sansin yok ama.
Ceneni kir bence, kesin cozum

evet hanımefendiler uzun süredir ne yaptığımı sormuş birileri ben de yazayım dedimancak konun sonunda bir sorum var:

Şimdi : Dediğim gibi evi epey bir temizleyip toparladım
sosyal medyamı temizledim
hayatımlaki yorucu insanlarla arama mesafeler koydum
artık bazı şeylere çok takılmıyor geçmişi düşünmüyorum artık
her gün kendime saygı kapsamında birşeyler yapıyorum
yapmam gereken bir tedavim vardı onu devam ettiriyorum
lakin iş güç konusunda çok isteksiz umutsuz ve biraz da şanssız mıyım ne değilim çekingenim. bazı adamalr diyor ki bu cv yi ben ne yapayım bazıalrda diyor ki bu cv çok iyi yazık bu pozisyn için, yaşım geçiyor akademi diye kasmaktan iş güç kısmını bıraktım biraz ne yapayım ben şimdi bana bir akıl fikir biraz moral verin noolur kızlar....

çok yorgunum artık ben

kafamdaki herşeyi bir bir atıyorum hanımlar fazlalılar gitti kilolar gidiyor zaman yönetimini becermeye başaldım fazla takmıyorum ama en zorlar sona kaldı ... BANA AKIL VERECEK VARRRRR MIIIII??????

hangi konuda ben daha beterim .sen yine kolay gibi görunen şeylerı başarmıssn ben daha spor diyeti sonlandıramadmki .(.bnde pzrtesinden itibaren kendıme yenı sayfa açsam iyi olr

hangi konuda ben daha beterim .sen yine kolay gibi görunen şeylerı başarmıssn ben daha spor diyeti sonlandıramadmki .(.bnde pzrtesinden itibaren kendıme yenı sayfa açsam iyi olr
yaa spor diyet zor bacım ben internette karatay gurupları var onalra girdim oradan yapabildiğim kadar yaptım işte ama yok kibrit kutusu kadar peynir yok diyetisyen o geyiklere hiç giremiyorum yaaa olayın başı karar vermekte olsa gerek aslında içsel bir yolculuk bu ... senin durum benimki kadar ağır değildir yaa ne bileyim belki de herkes kendini çok ağır görğyor..

ben karatayı 2014 yılında ögrendim.kitapları dahi aldım ama sonu gelmedi.iradem zayıf ,bozup tekrar başlıyorm .inşllah bu pazartesı son gun dıyerek bslıcam .)

ben karatayı 2014 yılında ögrendim.kitapları dahi aldım ama sonu gelmedi.iradem zayıf ,bozup tekrar başlıyorm .inşllah bu pazartesı son gun dıyerek bslıcam .)
karatay bir diyet değil bir yaşam tarzı, aç kalıyorsan yanlış bir şeyleri uygulayorsundur bir bak bakalım neyi yanlış yapıyorsun, bana siyetisyenler hiç fayda etmedi. kesinlikle sofradan doymuş kalkman gerek bol sebzeve protein VE BİR MİKTAR YAĞ yemiş olarak. zaten benim uzun yıllar sürekliliğini korumamı ssağlayan da o oldu, çünkü aç değilim, ama ilk etapta ekmeksiz kahvaltı zor oluyor. internetteki guruplardan biriyle yap bence.... ben yapınca bünyem kendine geliyro vallaha...

Herkese merhaba, gercekten aklimi epey bir toparladim evimin toparlanmasi, gundelik islerimin yoluna girmesi bana cok iyi geldi. Ama hala kariyerimi oturtmaya calisiyorum ve cok sıkıldım artik. Siz umutsuzluklarinizi nasil astiniz?

Kariyeri iyi olanlar bir el atabilir mi bana ??? Hiç çok iyi yerleri hakettiginiz halde kariyer ya da ev hayati herhangi bir konuda, oralara once gelemediginiz sonra hop diye herseyin degistigi oldu mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…