Artık mutlu olsun...

mavihanm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
125
91
13
26
Merhaba hanımlar bu konunun güzel bir şekilde sonuçlanmasını dileyerek yazıyorum.
Benim 39 yaşında bir teyzem var kendisi kapalı ve bu yaşına kadar kendini geliştirmeye devam eden biri.
Evlenmek istiyor bizde destek olmak istiyoruz fakat çevremizde yaşına uygun birini bulamıyoruz kendisi de böyle işlere vesile olan teyzelerle aynı ortama sahip değil.İstanbul'da yaşıyor eğer sizinde çevrenizde bu yaşta evlenmediğini bildiğiniz birileri varsa özelden iletişime geçebilir miyiz ? Dediğim gibi artık evlenip yuva kurmasını evlat sahibi olmasını istiyoruz.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu konu fake değilse bende bişey bilmiyorum. Az sonra banını yer, kutsal kk'nın ebedî aleminde, istirahat edersin.
Konu cidden fake değil daha önce başka konulara da yorum yaptım kendimle ilgili konu da açtım.Neden fake olsun yalan birşey anlatmıyoruz burda ?

Şimdi ben sana şu akrabam desem nerden bilebilirim dolandırıcı olmadığını. Şimdi sen bana gelip desen değilim diye nerden bilcen dolandırıcı olmadığımı. Bu yüzden bu işler böyle yerlerde olmaz.
Dolandırıcılıksa zaten niyet hal tavırlarda herşeyde belli olur.Bunu sokaktan bulduğunuz veya kendi kendinize seviyorum diye getirdiğiniz adamda yapabilir.

Ben değil evlenmeyi düşünen iki insan anlar zaten konuştuklarında uygun olup olmadıklarını anlarlar.
Valla mı? İnsanlar birbirlerini hemencik şıp diye tanıdıkları için hiç kötü evlilik, şiddet gören, baskılanan, öldürülen kadın yok zaten ülkemizde.

Şu yeni nesilin insanlığa güvenine hayranım da o pembe gözlükleri bir çıkartsanız mı acaba?

Böyle şeylerde aracı olan suçlanır işler kötü giderse cici kız. Teyzenin haberi var mı bu girişiminden?

Ben kaç yıldır bu nickle buradayım kardeş, bakıp bakıp gidiyorlar ciddi insan bulamadım.

Bu işler biraz nasip kısmet, nasibinde varsa daire numarasını karıştırıp başka kapıyı çalan arkadaşım geçen de kapısını çaldığı beyle evlendi misal, illa olacaktır yani. Biraz sosyallik , biraz özgüven, hayattan keyif alması mutlu olup çevresini mutlu etmesi, eğitim, meslek sahibi olması, okuması, kendini geliştirmesi şansını yükseltecektir.

Dolandırıcılıksa zaten niyet hal tavırlarda herşeyde belli olur.Bunu sokaktan bulduğunuz veya kendi kendinize seviyorum diye getirdiğiniz adamda yapabilir.
Ben kendi kendime seviyorum dediğim adamla evliyim. 6 sene sevgili kaldim 1 sene nişanlı kaldim. 1 seneye yakin evliyim. Evliliği basitlestiren sizsiniz. Şunu anlarım çok güvendiğiniz bi yakınınız iyo dediği adami söylese sizde baksaniz ki yine vakit gecirme taraftarıyım o zaman belki. En azından arada guvenilen biri vardır ve işler bi şekilde yoluna girer. Siz burdan bir sapkın sapık birini bulup görüştüğünüzu bi dusunsenize. Tacize kadar gidebilir.

Valla mı? İnsanlar birbirlerini hemencik şıp diye tanıdıkları için hiç kötü evlilik, şiddet gören, baskılanan, öldürülen kadın yok zaten ülkemizde.

Şu yeni nesilin insanlığa güvenine hayranım da o pembe gözlükleri bir çıkartsanız mı acaba?

Böyle şeylerde aracı olan suçlanır işler kötü giderse cici kız. Teyzenin haberi var mı bu girişiminden?
Ne yapacak o zaman bu kadınlar bütün erkeklere bütün tanıştıklarımıza aynı yaftayı vurursak hepimiz evimizde yaşlanırız.İnsanlığa güvenmiyorsanız o zaman ne ilacı aldığınız doktora güvenin ne et aldığınız kasaba güvenin ömür boyu şüpheci yaklaşın herşeye bende bu korku düzenini anlamıyorum. Ben sadece bi konuşup tanıştırmakta fayda var diye düşündüm yetişkin insanlar bu şekilde senin yüzünden diye suçlamaz.Kimseyi zorlamıyoruz evlen diye !

Back
X