Artık mutlu olsun...

izdivaç programları kaldırılınca tabi kk dan medet umulur oldu☺
şaka bir yana niyetiniz iyi ama burda olacak iş değil
Herkes niyetimizi anlayarak yorum yapmıyor maalesef bu konuları kendi hayatları yüzünden hiç açmayan yeni evlenecek insanlara balta olmaya çalışan o kadar çok kişi gördüm ki hayata ya hata yaparsam diye bakıyorlar.

Ben kendi kendime seviyorum dediğim adamla evliyim. 6 sene sevgili kaldim 1 sene nişanlı kaldim. 1 seneye yakin evliyim. Evliliği basitlestiren sizsiniz. Şunu anlarım çok güvendiğiniz bi yakınınız iyo dediği adami söylese sizde baksaniz ki yine vakit gecirme taraftarıyım o zaman belki. En azından arada guvenilen biri vardır ve işler bi şekilde yoluna girer. Siz burdan bir sapkın sapık birini bulup görüştüğünüzu bi dusunsenize. Tacize kadar gidebilir.
Tacize kadar hayırdır ? Cidden saçmalıyorsunuz.

Merhaba hanımlar bu konunun güzel bir şekilde sonuçlanmasını dileyerek yazıyorum.
Benim 39 yaşında bir teyzem var kendisi kapalı ve bu yaşına kadar kendini geliştirmeye devam eden biri.
Evlenmek istiyor bizde destek olmak istiyoruz fakat çevremizde yaşına uygun birini bulamıyoruz kendisi de böyle işlere vesile olan teyzelerle aynı ortama sahip değil.İstanbul'da yaşıyor eğer sizinde çevrenizde bu yaşta evlenmediğini bildiğiniz birileri varsa özelden iletişime geçebilir miyiz ? Dediğim gibi artık evlenip yuva kurmasını evlat sahibi olmasını istiyoruz.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ah bdv sen nelere kadirsin buda mı gelecekti başına 😁

Ne yapacak o zaman bu kadınlar bütün erkeklere bütün tanıştıklarımıza aynı yaftayı vurursak hepimiz evimizde yaşlanırız.İnsanlığa güvenmiyorsanız o zaman ne ilacı aldığınız doktora güvenin ne et aldığınız kasaba güvenin ömür boyu şüpheci yaklaşın herşeye bende bu korku düzenini anlamıyorum. Ben sadece bi konuşup tanıştırmakta fayda var diye düşündüm yetişkin insanlar bu şekilde senin yüzünden diye suçlamaz.Kimseyi zorlamıyoruz evlen diye !

abooo, bu çok fena ergen kafası ama kuşum yaa... Neyse hayırlı kısmet aramalar sana. 😂

Ben kaç yıldır bu nickle buradayım kardeş, bakıp bakıp gidiyorlar ciddi insan bulamadım.

Bu işler biraz nasip kısmet, nasibinde varsa daire numarasını karıştırıp başka kapıyı çalan arkadaşım geçen de kapısını çaldığı beyle evlendi misal, illa olacaktır yani. Biraz sosyallik , biraz özgüven, hayattan keyif alması mutlu olup çevresini mutlu etmesi, eğitim, meslek sahibi olması, okuması, kendini geliştirmesi şansını yükseltecektir.
Öyle yapıyor sürekli okur kendini geliştirir ama bir türlü olmadı kendisi de olmasını çok istiyor inşallah mutluluğu bulur :)

abooo, bu çok fena ergen kafası ama kuşum yaa... Neyse hayırlı kısmet aramalar sana. 😂
Biz sırf evlensin diye ne yaptığı belirsiz birine göz göre göre yollayacak değiliz sanki götürüp adamın evine bırakacakmışız gibi konuşuyorsunuz bu zamanda hala erkeklerin hepsine öcü diyorsunuz sizi anlamak zor...

Ne yapacak o zaman bu kadınlar bütün erkeklere bütün tanıştıklarımıza aynı yaftayı vurursak hepimiz evimizde yaşlanırız.İnsanlığa güvenmiyorsanız o zaman ne ilacı aldığınız doktora güvenin ne et aldığınız kasaba güvenin ömür boyu şüpheci yaklaşın herşeye bende bu korku düzenini anlamıyorum. Ben sadece bi konuşup tanıştırmakta fayda var diye düşündüm yetişkin insanlar bu şekilde senin yüzünden diye suçlamaz.Kimseyi zorlamıyoruz evlen diye !
Temkinli olmaktan bahsediyoruz. Ülkemizde taciz sapkınlık cinayet maalesef ki fazla. Sizi bu mahallenin kasaplari bozuk et satıyor deseler sende gidip pat diye eti alsan ne kadar mantıklı.

Hayırdır falan ne oluyor destur. Ne saniyorsunuz. Hic haber izlemiyor musunuz? Uyaranda suç. Sizi hiç ciddiye almamaliydim
Evet evde oturup bütün gün felaket haberlerini izlemiyorum.Olaylara objektif bakıp yorumlarım eyvah başıma gelirse diye ortalıkta dolanmam ben.

:oha:
Bu gözler daha neler okuyacak acaba..
0D17B497-9FE5-4790-B281-8F3D5005D718.webp

Evet evde oturup bütün gün felaket haberlerini izlemiyorum.Olaylara objektif bakıp yorumlarım eyvah başıma gelirse diye ortalıkta dolanmam ben.
Mesela ne gibi objektif bakıyorsun. Kadin boşanmak istiyor şiddet gördüğü için eski kocası öldürüyor çocuğunun önünde buna objektif nasıl bakarsın

Biz sırf evlensin diye ne yaptığı belirsiz birine göz göre göre yollayacak değiliz sanki götürüp adamın evine bırakacakmışız gibi konuşuyorsunuz bu zamanda hala erkeklerin hepsine öcü diyorsunuz sizi anlamak zor...

Aç biraz haber oku/izle gözünü seveyim. Gir twitterda ülke gündeminde neler var bir bak. Valla 2 gündür şu yeni nesile olan inancım yerle bir oldu şurada açılan 3 konu sayesinde. Gümbür gümbür geliyorlar diyordum artık yanıldığımı düşünüyorum.

Birine yollamak nedir ayrıca? Mal mı bu kadın? Töbest...

Temkinli olmaktan bahsediyoruz. Ülkemizde taciz sapkınlık cinayet maalesef ki fazla. Sizi bu mahallenin kasaplari bozuk et satıyor deseler sende gidip pat diye eti alsan ne kadar mantıklı.
Peki siz ilk tanıştığınız biriyle hemen buluşuyor musunuz ? Önce dikkat edip daha sonra tenha olmayan insan gibi normal yerlerde konuşup anlaşmıyor musunuz ? Evlendikten sonra değişti diye burda birsürü konu açıldı.Yani yargılamadan önce bir görmek gerekir değilmi evlenmeden önce iyi dediğiniz biri evlendikten sonra bambaşka olabiliyor.

Merhaba hanımlar bu konunun güzel bir şekilde sonuçlanmasını dileyerek yazıyorum.
Benim 39 yaşında bir teyzem var kendisi kapalı ve bu yaşına kadar kendini geliştirmeye devam eden biri.
Evlenmek istiyor bizde destek olmak istiyoruz fakat çevremizde yaşına uygun birini bulamıyoruz kendisi de böyle işlere vesile olan teyzelerle aynı ortama sahip değil.İstanbul'da yaşıyor eğer sizinde çevrenizde bu yaşta evlenmediğini bildiğiniz birileri varsa özelden iletişime geçebilir miyiz ? Dediğim gibi artık evlenip yuva kurmasını evlat sahibi olmasını istiyoruz.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eneee burdan olur mu gı nasıl güveneceeeniz 😯

Peki siz ilk tanıştığınız biriyle hemen buluşuyor musunuz ? Önce dikkat edip daha sonra tenha olmayan insan gibi normal yerlerde konuşup anlaşmıyor musunuz ? Evlendikten sonra değişti diye burda birsürü konu açıldı.Yani yargılamadan önce bir görmek gerekir değilmi evlenmeden önce iyi dediğiniz biri evlendikten sonra bambaşka olabiliyor.
Adamlar 5 6 sene rol yapiyor evlenince değişiyor sen mesajdan mi taniyacaksin adami

Mesela ne gibi objektif bakıyorsun. Kadin boşanmak istiyor şiddet gördüğü için eski kocası öldürüyor çocuğunun önünde buna objektif nasıl bakarsın
Hergün birsürü haber çıkıyor hepsine tabiki ayrı fikirlerimiz oluyor.Böyle canilere tabiki hak vermiyorum.

Totosunu koklamadığı için yanlış kavun seçmiş o kadın. Yanlış seçmeseymiş öldürülmezmiş. Konu sahibi ve ailesi damat adayı kavunların totolarını bir güzel koklayıp emin oldukları zaman yollayacaklarmış adamın evine teyzeyi.

Adamlar 5 6 sene rol yapiyor evlenince değişiyor sen mesajdan mi taniyacaksin adami

Aç biraz haber oku/izle gözünü seveyim. Gir twitterda ülke gündeminde neler var bir bak. Valla 2 gündür şu yeni nesile olan inancım yerle bir oldu şurada açılan 3 konu sayesinde. Gümbür gümbür geliyorlar diyordum artık yanıldığımı düşünüyorum.

Belki de banlanırsın yine ama sözünü esirgemediğin için sana katılıyorum çoğu yorumunda 😅 Töbest kurtarır inş😅🤣

Evet bide şöyle düşünün mantıklı yetişkin okumuş bir insan karşısındakini analiz edebilir.Güvenmediği kişilerle bilmediği yerlere gitmez.Taciz edilebilir mantığıyla yaklaşırsak bugün üniversiteli öğrenciler internetten tanıdığı insanlarla görüşüp evleniyorlar.O zaman bunu onlarda yapamaz.Tanımak önemli tanıdıktan sonra herşey güzel de olabilir.

Back
X