Tamamen aynıyız tek farkla benim ağustosta 2 yıl olacak
Her yeni umut yeni hayal kırıklığı oldu bende, toparlanamıyorum da güçlü değilim
Herkes bir işin ucundan tutmuşken böylece kalmak koyuyor insana
İnsan hiç mi iş bulamaz, bulur ama ya rencide olur ya hakkı yenir bizim gibi tecrübesizse..
Önümde 3 seçenek var şuan ya katiplik olacak, ya yeniden sağlık okucam ya da seneye kpss çalışıcam
Oturup ağlamaktansa yeni hedefler bulmak lazım
Üniversite mezunuyum diye belli işlere mi başvuruyorsunuz? Tezgahtarlık, restoran çalışanlığı, ne bulursanız başvurun ve girmeye çalışın bence. 3 sene çok olmuş, çok da yorulmuşsunuzdur; işiniz ve paranız varken iş aramak da daha kolay olur. Gerekirse saklayın üniv. mezunu olduğunuzu, benim böyle tanıdıklarım var, daha kolay iş bulabilmek için cv'lerini küçültüyorlar... Ne yaparsınız devir zor...
agostost 2013 de ben üniversiteyi bitireli 3 yil dolacak. 25 yasindayim.. evde oturuyorum öle okuldan arkadaslarim herkz hemen bir ise girdi hayatini düzene soktu evlenen dügün arifesinde olan hatta coktan cocuk yapmis olan bile var. bu yazin da en yakin iki arkadasimin dügünü var ikiside istanbulda. ben kocaelindeyim ama kara kara düsünüyorum dügün zamani gelince ben nasil gidicem dügünlerine calismadigim icin paramda yok üstüme basima bile bisey almiyorum ki 3 yildir.
ohoooo kizim 3 yil evdemi oturdun ??? hayir tabikide okadar cok mücadele verdim ki ihlas pazarlamacilik yaptim bi süre kendime harclik olsun die baktim olmayacak her is görüsmesinden sonra biz sizi arariz deyip beni umutla can gözle aylarca bekletip husrana ugratiyorlar
,.. kpss yüklendim dershaneye gittim dersanedeki süslü puslu kizlara özendim yeri geldi amakendimi motive ettim memur olunca bende kendime alisveris yapicam die.. sonuc nerdeyse ölüyordum heycandan sinavda,, 78 alabildim ama halaaa atanamadim bi umutbaktim olmicak ziraat bankasi 500 servis görevlisi alacak lisans mezunu hemen ona calistim aylarca KAZANDIM ne mutlu oldum kurtuldum dedim
ama mülakatta elendimverdigim emek yaptgim masraf hepsi uctu gitti... tabi ZAMANDA
caresiz hissediyorum kendimi mutsuz aynalara bakiyorum kendimi bile begenmez oldum sanki hayat akip gidiyo ben balkondan seyrediyorum ama hic birsey yapamiyorumhala is ariyorum hala yaza kadar is bulmam lazim die dahada cikmaza giriyorum bütün üniversiteden arkadaslrim o dügünde olacak onlarin yaninda mahcup olacagim kaybetmekten yoruldum
aaa bide ask var dimi ask die bisey var dogru ya ben asik olmayi hayal kurmayi unuttum desem daha ii olur cok isterdim ama asik olmayi evlilik hayalleri kurmayi ama hayatimi düzene sokamadigim icin evlilge hala hazir degilimhalbuki anne olmayi cok istiyorum
ziraat bankasinin mülakatinda elendikten sonra yikildim hayata bakis acim deyisti resmen orda binada bisrsuru kiz vardi ben daha bilgili ve daha düzgun kiyafetle gittim inanirmisiniz sacini bile taramadan gelmis gömleginin yakasi oraya buraya kaymis ciddiyetsiz bi kizi aldilar beni almadilar puanida benden düsüktu
okadar pisman oldim ki agustost-ocak arasi hep ziraatle gecti hayatim masraflarim babama yüklendim zavalli adamda ben üzülüyorum die benden cok üzüldütorpil vardir diyo adam
simdi tekrar kpss calis diyolar 2014 de 26 yasinda olucam hadi dielim aldim 85 üstü bi puan her türlü atama beklicem 27 yasinda atanicam mutlaka bi baska sehire oraya alis 27 yasindan sonra genclik gitmis yasmaya calis o giden gencligini artik 30 da evlenirim millet bana kalik der :// hic böle hayal etmemistim hayatimi üniversitede okurken :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?