Artık nasıl sevip güvenicem ?

Haklısınız.Böyle Şeref yoksunu insanlar yaşama sevinci bırakmıyorlar ama çok şükür ki Zaman herşeyin ilacı.Şuann Yen'i olduğu için böyle düşünüyorsunuz.Zamanla acınız hafifler.Hiç kendinize kızmayın keşke böyle yapmasaydım şöyle demeseydim inanmasaydım falan.Yaşananların hepsi tecrübe.İnşallah en kısa sürede gerçek mutluluğu yakalarsınız
inşallah hafifler tek tesellim bu. bol bol dua ediyorum hayırlısı buymuş bunu da atlatırım diye, ona da söyledim sana asla hakkımı helal etmiyorum diye, dinine inancına düşkün biriydi yani hak, vicdan konularına belki içi biraz olsun acır da rahat etmez.

Erkekler bole once paspas olurlar sonrada surundururler.. boleler bizde her seferinde mal gibi inaniriz:)

E nasıl sevip evlenicez o zaman biz ? Çok sevip sevilen birbirlerinin herşeyi olan çiftler var, sevdikçe ilgiyi gösterdikçe daha çok gelmesi gerekmez mi insanın ama benimki koşar adım gitti.
Onun cevabı da forumda.Benzer konu ile ilgili de 1-2 saat önce bir arkadaş konu açtı.'Sevgilim çok sadık, çok güveniyorum ama pır pır etmiyorum' diye.:kahve:

benimde başımdan geçti böyle bir şey ilk başta çoşkusu çok olana kapılmayacaksın güvenmeyeceksin, görmeden bilmeden salmıycaksın ipleri. Bence ben gibi şanslınız daha iyilerle muhattap olursunuz umarım. Ders oldu bana insanlar hakkında sizede olsun .

benimde başımdan geçti böyle bir şey ilk başta çoşkusu çok olana kapılmayacaksın güvenmeyeceksin, görmeden bilmeden salmıycaksın ipleri. Bence ben gibi şanslınız daha iyilerle muhattap olursunuz umarım. Ders oldu bana insanlar hakkında sizede olsun .

Kesinlikle olucak ama gerçekten birine nasıl güvenebilirim bi daha bilmiyorum, bu da bundan önceki de çok yaraladı beni.

kaç yaısndasınız sen ve o? güvenilmez erkek heryerde canım malesef ama bu da gecer dert etme tecrübe olsun

Hayır denemek için değil bunu yapmadı. Benim ona karşı hatam olmadığı için ayrılmaya sebep bulamadı kendi kendine bana oyun oynamaya çalıştı. Fake hesaptaki kişi için '' o benim arkadaşımdı sen ona takip isteği yollamışsın bana o söyledi sen ne biçim bi insanmışsın.'' gibi itamlarda bulundu ama ben zaten durup dururken istek yollamamıştım, onun isteğine karşılık yollamıştım. Beni yalan söylemekle suçlayıp sana inanmıyorum dedi. Fake hesabı açan da o bunu planlayan da o, kandil günü beni yalan atmakla suçlayan da o. Umarım şimdi anlatabildim.
İlişkimi kurtarmaya çalışırken beni böyle bir oyuna dahil etti ve sonra gitti.

Sende bunun arkasından ağlıyorsun öyle mi, pess

Sende bunun arkasından ağlıyorsun öyle mi, pess

8 ay boyunca benden iyisi yokken çok mutluyken bir anda böyle 180 derece değişip bu hale soktu,kötü giden bi ilişki değildi çünkü iyice alıştım bağlandım güvendim ve bu oldu, üzülüyorum evet ama gerçekleri de görüyorum aynı zamanda, bu kadarkötü kalpli bi insana güvendiğime yanıyorum nasıl farklı gösterebildi bana kendisini

8 ay boyunca benden iyisi yokken çok mutluyken bir anda böyle 180 derece değişip bu hale soktu,kötü giden bi ilişki değildi çünkü iyice alıştım bağlandım güvendim ve bu oldu, üzülüyorum evet ama gerçekleri de görüyorum aynı zamanda, bu kadarkötü kalpli bi insana güvendiğime yanıyorum nasıl farklı gösterebildi bana kendisini

Yaşadıklarınızdan ders alın ve önünüze bakın
8 ay bir ademoğluna bağlanmak için hiç zaman resmen
Üzülecek bir şey yok, şanslıymışsın ki bir dalavereciden kurtulmuşsun

Back
X