Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küçük olduğıum için değil sadece kendimi biliyorumBöyle deme Allahın gücüne gider.
Şu konuşman bile ne kadar küçük olduğunu gösteriyor.
çok seviyorum ayrılamam ki ölürüm .
öncelikle hayırlı günle kızlar . 9 aylık bir birlikteliğim var . aliler biliyor . ben ona o bize geliyor . ailem tanışmak istiyor ailesiyle . küçük bir söz tarzında . hiçbir şekilde takı falan talep etmiyoruz hatta benim tek tas gümüş yüzüğüm var onu bana geri bile takabilirler. sadece ailem ailesini merak ediyor , tanışmak istiyor . millete karşıda adı konulsun istiyor ama söz niteliğinde . evlilik desen 2.5 yıl sonra anca olacak . yani evlilikte talep etmiyoruz . sevglime her açtığımda ben henüz istemiyorum diyor ailesi de erken demiş ama biz ciddi düşünüyoruz(duk) . onlara evde kardesi varken ya da kimse yokken gittiğimiz oldu oturduk çay içtik kimi zaman film izledik ettik , annesinin haberi vardı falan işte hepsinde .. geecn yine gittik kardesi vardı 14 yasında kız .. babası aniden geldi haberi yoktu . salonda oturuyorduk bizde neyse sonra gitti falan . annesi işteydi aradı baban bida biz yokken gelmesinler falan diyor dedi sevgilime . neyse bugun dedemle oturduk konustuk . aileler tanıssın dedi talep etmiyoruz hiçbir sey dedi . sevgilime açtım knuyu delirdi hani bida bu konuyu acmayacaktın dedi, bende doğrusu bu ama dedim . ayrılırım senden dedi , ben istemiyorum ailelerin karısmasını dallanıp budaklanacak her syeimize karısırlar dedi ki benim ailem karısmaz onun ailesnin de karısacağını sanmıyorum . sonucta daha üni 4e gectk evlenin demezler . kavga ettik . ağlıyırum . çözüme ulaşmadı ben ne yapacağım allah askına beni hiç anlamıyor . ayrılmaya kalkıyor . çok sveiyorum ayrılamam . ama durum bu . bu arada babam artık bence seni sevmiyor dedi . istemiyor dedi bende sende i istemeyceksin dedim . suan evet diyor
İyi bu kafayla devam et.küçük olduğıum için değil sadece kendimi biliyorum
aşktan ölen kimse olmamıştır bugüne kadar.:)küçük olduğıum için değil sadece kendimi biliyorum
güvenşm gitti ....
ne demek ayrılırım karşısında dimdik dur ne o öle död sıkışınca ayrılırım demeler kaçan kovalanırmış arama sorma belli sure madem aileler işin içine girince dallanacak budaklanacakta e be adam niye evine gidersin sevgilinin evineçok seviyorum ama o artık sevmiyor ya da soğudu ya da kafasında bitirdi sanırım
konuştuk bu konuları ciddiyiz geleceğe dairbir de 2,5 yıl sonra evlenme muhabbeti nerden çıktı? sevgiliyle konuştunuz mu nedir yani?
ayy acaba ben mi acaiptim,üni.sevgililerimle ki uzun süreli olanlar vardı,hiç evlilik falan konuşmadım,aklımızda dahi yoktu okul bitsin de evlenmek..biz hep y.dışına çıkalım,şurda çalışalım,y.lisans yapalım modundaydık..
3 seneye kim öle kim kala şimdiden çok plan yapıp üzülmeyin sonra..
Babamı toprağa koyduğum gün dedim ki bu hayatta beni tek bisey daha yıkar o da annemi toprağa koymak ! Yani demem o ki aileden başka hiçbirşey değerli değil şu dünyada ! 9 aylık ilişkide ölüyorsan nisan vs olsa kim bilir neler yaparsın. Çocuk değilim diyorsun ama bu sözü söylemen ne kdr çocukça olduğunu gösteriyor. İnsanlar kac yıllık yuvalarından vazgeçmek zorunda kalıyor yapma lütfen kimse vazgeçilmez değildir ! Seni istemiyor belli ki yoksa neden bu kadar karşı çıksın ki??? Ailen madem bu kdr tepki verecekti neden evine soktu ?? Sizde bi alemsiniz yahu ! Çocuk istemiyor canım seni haberin olsun, bence o seni terk etmeden sen onu terk et zira o seni terk edince senaryoyu tahmin edebiliyorum. Okulunu oku iş hayatına atıl böyle şeyleri de kafana takma. Sen altın bileziği (mesleğini) koluna tak zaten hayırlı nasibin gelir seni bulur .çok seviyorum ayrılamam ki ölürüm .
çok tesekkur edrim destek olduğunuz için , çok ağlıyorum , zoruma gitti inanın . yani ne var ki hep birlikte çay içmektene demek ayrılırım karşısında dimdik dur ne o öle död sıkışınca ayrılırım demeler kaçan kovalanırmış arama sorma belli sure madem aileler işin içine girince dallanacak budaklanacakta e be adam niye evine gidersin sevgilinin evine
Hehehehehe benim vardı güzelim be.bir de 2,5 yıl sonra evlenme muhabbeti nerden çıktı? sevgiliyle konuştunuz mu nedir yani?
ayy acaba ben mi acaiptim,üni.sevgililerimle ki uzun süreli olanlar vardı,hiç evlilik falan konuşmadım,aklımızda dahi yoktu okul bitsin de evlenmek..biz hep y.dışına çıkalım,şurda çalışalım,y.lisans yapalım modundaydık..
3 seneye kim öle kim kala şimdiden çok plan yapıp üzülmeyin sonra..
tanıstırdımAilelerin tanınmasına ne gerek var bence de....madem çok merak ediyorlar çocuğu tanistirsaydin
daha ne ciddiyeti canım iş yok güç yok bende eşimle üniversitede çıkmaya başladım ama aklımızdan en ufak evlilik fikri geçmedi bende ailesıyle öle 9 ayda tanışmadan bi ağırlığın olsunkonuştuk bu konuları ciddiyiz geleceğe dair