artık ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum

Canim sanki kimse o yaslarda sevmedi ayrilik acisi yasamadi her neyse iste oncelikle sakin ol ben biraz sevgi eksikligi goruyorum karsi tarafta birazda aile baskisi var sanki..bu durumda yapabilcegin tek sey zamana birakmak surekli sevgiline bu konulari acma actikca sogutursun kendinden
açmıcam bida hiçbir şey hallolmuyor çünkü, en iyisi bida açmamak

açmıcam bida hiçbir şey hallolmuyor çünkü, en iyisi bida açmamak
Aynen bidaha acma zamana birak belki zamanla sen istemezsin universte okuyorsun ne guzel daha hayatin basindasin gercekten evlilik cok baska cok iyi dusunulmesi gereken bi durum hic bisey icin acele etme derim

Genç kardeşim.Bence işin içine aileleri katmasaydınız daha iyiydi.Uzayan söz, nişan süreçleri, aileler arası anlaşmazlıklar iyi giden ilişkilerin cılkını çıkarıyor malesef. Bu konuyu kız tarafının sürekli gündeme getirmesi şık durmuyor malesef. Annemi birisi çöpçatanlık yapmak için aramısti. Karşı tarafın telefonunu vermişti. Annem asla aramam, sonra her tatsızlıkta siz kızınızı vermeye ne kadar meraklıydıniz derler, demişti.

Bence sizin taraf çok abartmış. Hem sadece aileler tanışsın istiyorsunuz. Hem de 2.5 yıl sonraya evlilik planları yapılmış.

Pardon da kaçan mı var, bu ne hız?

22 yaşındasın daha. Üniversiteyi bitir, iş hayatına atıl. Bir tadını çıkart hayatın. 2.5 yıl sonraki hedefin evlenmek değil, kendi kazancınla bir iki ülke görmek olsun mesela.

Böyle sıkıştırıp durdukça çok ayrılmak ister o adam daha.

Fazla içli dışlı olmuşunuz iliskinizde ne işin var onun evinde.
Ailen niye bu kadar meraklı tanışmaya.
Bence cocugu boguyosun evlilik muhabbetiyle.
Belli erkek arkadaşında aileside böyle bi resmiyet istemiyo.
Seni tehdit ediyo ayrılırım diye sende ölürüm diyosun.Hic normal gelmedi bana

Ay bu nedir yaa.Kalbinizi kırmak istemem ama birincisi madem aileniz bu kadar aileler tanışsın moduna giricekti neden çocuğu evinize sokucak kadar olayı abarttınız.İkincisi çocuğun ailesi evde başbaşa olmanızdan bile rahatsızken siz ciddi bişeyler olsun peşindesiniz.Belliki aile istemiyor bunuda açık açık söylüyor. Üstelik zaten bana göre de evlenmek iiçin süreç daha uzunsa ailelerin tanışması ve konunun dallanıp budaklanmasına gerek yok.Üstelik evlilik için baskı yapmak aileler tanışsın diye çocuğun tepesine binmek ne demek kusura bakmayın ama ne yazıkki yaptığınız bu.Madem ailenizin yaklaşımı böyle olucaktı o zaman önceden bunu bilip çocuğu bu kadar içine almicaktınız normal üniversite de yaşanan ilişkiler gibi arkadaşlarla buluşup görüşmeli dışarıda gezerek oturarak görüşmeli ilişkiniz olucaktı. çocuğun yerinde olsam darılmayın ama bir dakika sizinle olmam.

+1

Bence sizin taraf çok abartmış. Hem sadece aileler tanışsın istiyorsunuz. Hem de 2.5 yıl sonraya evlilik planları yapılmış.

Pardon da kaçan mı var, bu ne hız?

22 yaşındasın daha. Üniversiteyi bitir, iş hayatına atıl. Bir tadını çıkart hayatın. 2.5 yıl sonraki hedefin evlenmek değil, kendi kazancınla bir iki ülke görmek olsun mesela.

Böyle sıkıştırıp durdukça çok ayrılmak ister o adam daha.

+1

Bence ortada bişey yokken misafircilik oynamanız yanlış olmuş. Keşke bu derece içli dışlı olmayıp ailelerden saklasaydınız ya da tanıştırıp daha da muhatap etmeseydin. Böyle başının ağrıması normal. Ailen sana baskı yapıyor, sen ona. Böyle erkekler genelde yıllarca bi kızla takılır, sonra evliliğe hazır değilim der ayrılır, sonra o evliliğe hazır olmayan beyefendi şakk diye başkasıyla evlenir. Bence evlilik için baskı yapma, bundan sonra daha mesafeli bi ilişkiniz olsun. Su akar yolunu bulur.

Back
X