artık ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum

ailenle konuş gelin ata binmiş ya nasip demiş.ad falan koyamam yarın ne olacağını bilmiyoruz.önüme neler çıkacak bilmiyorum de.sen isteksiz davran bu durumda.neler neler çıkacak karşına daha.hayat çok güzel niye bu acele çıkar çocuğıuda hayatının merkezinden evlilik hayallerinden.o yalvarsın ad koyalım diye.birde bir duruş koy ortaya birde mesafe zaman bırak.

Babam istemiyor seni. Ben de istemiyorum suan demiş.
Ben ayrılmam olurum de diyorsun.
O zaman tek seçenek kalıyor elini kulağına götür ve terk edilmeyi bekle.
Çok degersizlestirmissin kendini.
Onlar ailece istemiyor siz ailece israrcisiniz.
Rolleri değişmiş genelde erkek tarafı adını koyalım kızı kacirmayalim telaşında olur.
Neyse olsun.

Eski konularına da baktım ben senin kadar evlilik meraklısı kız görmedim hayatımda .
Çocuk ayrılır senden bu gidisle haberin olsun

konuştuk bu konuları ciddiyiz geleceğe dair
onu diyorum işte,3 sene çok uzun bir zaman,üstelik okulu bitirip hayata atılacaksınız.ne gerek var şimdeden 3 sene sonrasının planını yapmaya..önce kendinize odaklanın siz.iş güç ne olacak diye.bırakıb şu evlilk işlerini..
bir de adamın başını yemeyin ne olacak bir çaydan diye,bana bile çok itici geldi bu tavır.

Hehehehehe benim vardı güzelim be.
Şimdi o evli mutlu çocuklu!
Ben evli mutlu deli dolu!
Hayat insanı nereden nerelere getiriyor kimseler bilemez...
bi tanesi okuldan sonra devam etti,bana evlenme teklif ettikten 15 gün sonra pavyondan bir kadınla evlenip çocuk yapmış:oha:
deli dolu olmayı tercih ederim,yaşlanmayız biz :spor::KK50:

ben de merak edip baktım eski konularına..:KK57::KK57::KK57:
şoka girdim..illa ısrar edip evlenelim,ailenin evinde yaşarız,burslarımızla geçiniriz demişsiniz.Allahtan adam mantıklı da kabul etmemiş..
nebir bu evlenme merakı inanamadım..
bu gidişle bu adam sizi bırakır ki hala beraber olmasına ben bile şaşırdım.

Tatlım Ünv. Yi bitirin.ise girin.ekmeginizi elinize alın bakalım. Çok erken olmuş her şey. Yüz göz olursunuz sonra.

Biz eşimle 5 yıl çıktık.bu 5 yilin son bir yılı ailesiyle tanıştım, aileleri tanıştırdık., söz kesildi falan.6 ay sonra da evlendik zaten.

Açıkçası evde kimse yokken kardeşim eve kız getirse daha bizle tanismadan o kız da gelse ben o kıza hiç iyi bakamam. Kayinpeder adayınızla kendi evinin salonunda öylesine rastgelip tanismak mı yoksa anne babanızın olduğu ya da sizi kabul ettikleri davet ettikleri resmi bir ortamda tanismak mi asil sizce?
Kendinizi biraz ağırdan satın. Belki okul bitince siz bu çocuğu istemezsiniz. Belli mi olur. ...

Babası seni istemiyor diye o de seni istemeyecek?
Sen sevmeye devam et, aynen böyle devam sakın ayrılma.

çocuk haklı ne bu acele, işi resmiyete dökmeden takılın işte, düğüne bikaç ay kala sözü nişanı halledersiniz. seninkine tam olarak dertsiz başına dert aramak denir.

Eski konularını okudum yazdıklarımı geri alıyorum, bence çocuk babasını bahane ederek senden ayrılmanın yolunu yapıyor.

cok erken bence. 30 yasmda olmama ragmen evlılık dıye tutturmuorum. bıraz itici olmus senın evlıılıge can atman

beni artık sevip sevmediğini blmşyormus bende bilince ararsın dedim
Soğumuş olmalı. Çok üstüne gitmişsin. Bu kızın tek amacı evlilik, ben yerine başkası da olsaydı böyle yapardı diye düşünüyor olabilir. Ben olsam böyle düşünürüm. Sırf evlenmek için evlenmemizi isteyen bir eski erkek arkadaşımdan bu yüzden ayrılmıştım. Soğuyor insan üzgünüm, üzerine gitme, evlilik, tanışma vs kapa bu konuları.

Soğumuş olmalı. Çok üstüne gitmişsin. Bu kızın tek amacı evlilik, ben yerine başkası da olsaydı böyle yapardı diye düşünüyor olabilir. Ben olsam böyle düşünürüm. Sırf evlenmek için evlenmemizi isteyen bir eski erkek arkadaşımdan bu yüzden ayrılmıştım. Soğuyor insan üzgünüm, üzerine gitme, evlilik, tanışma vs kapa bu konuları.
benimde psikolojik olarak ailem üzerime geliyor . neyse baktım istemiyor bende istemiyorum artık çok kırgınım .

benimde psikolojik olarak ailem üzerime geliyor . neyse baktım istemiyor bende istemiyorum artık çok kırgınım .
Yahu niye istesin.
Çok değişik bir ailesiniz
Hangimizin ailesi yeterki gelsinler eski yüzüğü bile takariz der.
Hiç duymadım bu kadar evlilik meraklısı kız ve aile

acımasız eleştiriler yerine yapıcı ve doğru yorum yapacak kimse yok mu allah askına çok kotu durumdayım
Bu sözüne yönelik fikrimi yazmak istedim öncelikle aileden herkesin tanışmasına gerek yoktu cafe de sadece anneler tanisabilirdi evine gitme onun gelmesi yakışık bişey degil adı konunca zaten bu defa nişandüğün diyeceksin bir de şu var gümüş tek taşı tekrar taksin diyosun öyle olursa bir yüzük almadı ailesi diyeceksin bence olay baştan sona yanlış doğrusu bu ve beklediğin yorumları ne ben ne de diğer üyelerin yapacağını sanmiyorum

işte meselede ciddi bir adım yok , sadece annmler beraber bşr cay içmek istiyor talep edilen hiçbir sey yok nişan falan da değil

Ailelerin tanismasi zaten ciddi bir adim degil mi? Simdi annenler tanismak istiyor tamam. Ya tanistiktan sonra? "Bi sefer onlarda bizi davet etmeliydi yaa" olacak ve bir bakmissin nisan talep ediliyor, iki aile bosuna yüz göz oluyor.

Senin yaptigin bu cocugu zor ile evlilige süreklemek. Annenlerin böyle bir talebi oldugunu bile bile iliskini anlatmissin. Bir iliskinin ciddi olmasi icin illa aileler tanismak zorunda degil.

Ayrica bu tür adimlar icin gercekten daha cok kücüksünüz. O ne ergenler gibi gizli sakli onlarin evine gitmek? Insanin bir gurur, bir durus olur ya.

Acikcasi ben senin sevgilin olsam derhal ayrilirdim.

acımasız eleştiriler yerine yapıcı ve doğru yorum yapacak kimse yok mu allah askına çok kotu durumdayım
Canim sanki kimse o yaslarda sevmedi ayrilik acisi yasamadi her neyse iste oncelikle sakin ol ben biraz sevgi eksikligi goruyorum karsi tarafta birazda aile baskisi var sanki..bu durumda yapabilcegin tek sey zamana birakmak surekli sevgiline bu konulari acma actikca sogutursun kendinden

Back
X