• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ne hissedeceğimi bilmiyorum

Sunshine232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
1.172
1.697
83
34
İyi akşamlar
5 yıl önce boşandım bir kızım var kendi düzenimi kurdum bir şekilde devam ediyoruz hayatımıza çok da huzurluyuz bu şekilde şükür
Derdime gelirsek ailem
Annem ve babam..
Yıllardır küserler aynı evin içinde aylarca konuşmadıkları olur
Babam 65 yaşında torun sahibi bir insan ama hiç yaşının insanı değil
Çocuk gibi küser konuşmaz
Köy evimiz var oraya gider eker diker biz de yazın gidiyoruz zaten yanına
En son Eylül ayında annemle kavga ettiler annem geldi merkeze o gün bugündür iletişimleri yok
Amcamla konuştuk boşanacağım diyormuş
Bilmiyorum biterse rahatlayacağım gibi geliyor bir yandan bir yandan da kaygılanıyorum annemin bir maaşı geliri yok
Siz olsaydınız ne yapardınız ?
Günlerdir içim içimi yiyor üzüntüden

Madem azıtmış 65 yaşından sonra bırakın boşansın, ev varsa bıraksın annenize yaşlılık aylığı nafaka falan alır azda siz varsa başka kardeş yardım edersiniz zaten adamın varlığı yokluğu bir.

Ama bu yazdıklarım anneniz boşanmaya okeyse şayet değilse çok karışmamanızı öneririm, eve gelmeyen küsen adamın eve ihtiyaçlara bakıyor olması da enteresan çünkü Eylül ayından beri neyle geçiniyor anneniz?

Madem azıtmış 65 yaşından sonra bırakın boşansın, ev varsa bıraksın annenize yaşlılık aylığı nafaka falan alır azda siz varsa başka kardeş yardım edersiniz zaten adamın varlığı yokluğu bir.

Ama bu yazdıklarım anneniz boşanmaya okeyse şayet değilse çok karışmamanızı öneririm, eve gelmeyen küsen adamın eve ihtiyaçlara bakıyor olması da enteresan çünkü Eylül ayından beri neyle geçiniyor anneniz?
Bir evimiz daha var onun kirasını alıyor annem
Faturalar otomatik ödemede zaten babam ödüyor
Annem daha çok ayrı yaşamak istiyor
Çünkü boşanırsa gider evlenir bizi mal mülk peşinde dolaştırır diye korkuyor

Bir de bu yaştaki yalnız dedeleri dolandıran bir tayfa var iki üç bilezik bir ev için kandırıyorlar eğer öyle bir şey yoksa, annenizi küsmekle cezalandırıyor boşanma blöfü yapıyor da olabilir.

Son düzenleme:
Bir de bu yaştaki yalnız dedeleri dolandıran bir tayfa var iki üç bir ev için kandırıyorlar eğer öyle bir şey yoksa, annenizi küsmekle cezalandırıyor boşanma blöfü yapıyor da olabilir.
O hep küser
Sadece bu yaşlarına özgü değil
İletişim kurmayı bilmez asla çözüm bulamaz sorunlara
Bir baba düşünün hiç siddet uygulamaz evine barkına bakar perisan etmez ama küser arkasını döner küser
İnsan ne hissedeceğini şaşırıyor kendisine
Kandırılma mesajınız beni gülümsetti 🙂
Ne diyeyim olmaz inşallah öyle birsey

Babanız fb'de insta'da falan takiliyorsa onun bir kandirani vardir.

Bosanmak istemiyorsa anneniz bosanmasin babaniz gitsin koy evinde napiyosa yapsin, 65 yas gibi ileri yaşlarda siddet falan yoksa bana bosanmak garip geliyor niyeyse

İşte burada sen dur diyeceksin
Benim sorunlarım zaten bana yetiyor
Önünde çiçek gibi olmasını istediğim kızımın hayatına odaklanmak istiyorum deyip aradan çekilin.
Çabalıyorum
Evim ayrı zaten görmemeye çalışıyorum ama anneme kıyamadığım için hep aklım kalıyor

Bir evimiz daha var onun kirasını alıyor annem
Faturalar otomatik ödemede zaten babam ödüyor
Annem daha çok ayrı yaşamak istiyor
Çünkü boşanırsa gider evlenir bizi mal mülk peşinde dolaştırır diye korkuyor
Boşanırsa ikiye bölünmeyecek mi mallar , o zaman babanızın başka kadın derdi yoksa ayrı yaşamaya ikna olsunlar bir şekilde.
Mallar babanızın üstündeyse şu anda da yapabilir bu dediğinizi çünkü nikah evet bazı konularda bağlayıcı bir unsur ama üzerindeki bir malı şu anda satabilir annenizin onayına ihtiyacı yok ki.

Babanız fb'de insta'da falan takiliyorsa onun bir kandirani vardir.

Bosanmak istemiyorsa anneniz bosanmasin babaniz gitsin koy evinde napiyosa yapsin, 65 yas gibi ileri yaşlarda siddet falan yoksa bana bosanmak garip geliyor niyeyse
Bana da öyle bu yaştan sonra diyorum nasıl olacak bu iş?
Bari ben çocukken olsaydı da yıllarımız keyifli geçseydi
İnstası var kandırandan kastınız tam ne anlamadım ama takılıyor olabilir bilmiyorum

Boşanırsa ikiye bölünmeyecek mi mallar , o zaman babanızın başka kadın derdi yoksa ayrı yaşamaya ikna olsunlar bir şekilde.
Mallar babanızın üstündeyse şu anda da yapabilir bu dediğinizi çünkü nikah evet bazı konularda bağlayıcı bir unsur ama üzerindeki bir malı şu anda satabilir annenizin onayına ihtiyacı yok ki.
Annemin üzerine olan mallar da var satamaz hepsini
Köyde de tarlaları var onları ekip dikiyor onları da satamaz öyle bir korkumuz yok şimdilik ama belli de olmaz tabi

Annemin üzerine olan mallar da var satamaz hepsini
Köyde de tarlaları var onları ekip dikiyor onları da satamaz öyle bir korkumuz yok şimdilik ama belli de olmaz tabi
Hepsini satar demedim zaten, anneniz de babanız da keyifleri isterse kendi üzerlerine olan bir malı satabilir satamaz diye bir şey yok onu demek istedim.

O zaman sizin dediğiniz gibi annenizin tek kaygısı boşanırsa ve babanız yeniden evlenirse yarı malların babanıza gidecek olması ve çocuk yada çocuklarının bu mallar üzerinde bir tasarrufunun olamaması.

O zaman bir şekilde resmi olarak boşanmadan ayrı yaşamaya ikna olmaları gerekiyor bu da ikisinin bileceği iş aralarında anlaşsınlar yani en az 40 yıldır evliler.

Ama beni düşündüren babanızın şimdi bile ayrı yaşarken böyle bir imkanı zaten varken boşanmak istiyorum demesi oldu , işin içinde başka bir şey var gibi anneniz yine de temkinli olsun iyi geceler.

Bana da öyle bu yaştan sonra diyorum nasıl olacak bu iş?
Bari ben çocukken olsaydı da yıllarımız keyifli geçseydi
İnstası var kandırandan kastınız tam ne anlamadım ama takılıyor olabilir bilmiyorum
Babanizin flort ettiğini dusundugu bir dolandiricisi olabilir demek istedim, biliyorum bir baba icin bunlari duymak hos degil ama dikkatli olmakta fayda var diye uyarmak istedim.

Hepsini satar demedim zaten, anneniz de babanız da keyifleri isterse kendi üzerlerine olan bir malı satabilir satamaz diye bir şey yok onu demek istedim.

O zaman sizin dediğiniz gibi annenizin tek kaygısı boşanırsa yarı malların babanıza gidecek olması ve çocuk yada çocuklarının bunlar üzerine tasarruf edememesi.

O zaman bir şekilde resmi olarak boşanmadan ayrı yaşamaya ikna olmaları gerekiyor bu da ikisinin bileceği iş aralarında anlaşsınlar yani en az 40 yıldır evliler.

Ama beni düşündüren babanızın şimdi bile ayrı yaşarken böyle bir imkanı zaten varken boşanmak istiyorum demesi oldu , işin içinde başka bir şey var gibi anneniz yine de temkinli olsun iyi geceler.
Tabi herseyi gözden çıkarırsa satar satamaz diye birsey yok o da onun vicdanına kalmış bilmiyorum..
Boşanmakla hep tehdit eder zaten annemi
Yeni birsey değil maalesef
Sizin aklınıza gelen nedir

Babanizin flort ettiğini dusundugu bir dolandiricisi olabilir demek istedim, biliyorum bir baba icin bunlari duymak hos degil ama dikkatli olmakta fayda var diye uyarmak istedim.
65 yaşına gelmiş torun torba sahibi bir baba için bunları duymak hiç hoş değil ama olabilir artık güvenmiyorum ona
Umarım öyle birsey varsa güzelce bir tokatlanır da görür gününü

Her ne kadar anne-babanız olsa bile onların ilişkisine karışamazsınız.
Bırakın olacak olan olsun, ilişkileri için emek sarfedecek olan onlar.

Her ne kadar anne-babanız olsa bile onların ilişkisine karışamazsınız.
Bırakın olacak olan olsun, ilişkileri için emek sarfedecek olan onlar.
Keşke hiç karışmasam o kadar çok isterim ki
Kendi evliliğimi söküp attım kurtuldum
Onların sorunlarından bıktık artık kardeşim de ben de

Back
X