öncelikle merhaba ben uzun zamandır takipteydim ancak yeni konu açma gereği duydum aslında çoktandır problemler var ama kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim .Benim sorunum eşimin yanında çalışan bir bayanla ilgili 3 ay önce işe girmiş aslında kötü birşey yok ama bana onda ters giden birşeyler olduğunu hissettiriyor ilk başlarda hiç bir şey yok tu eşimden 1 yaş küçük önceleri eşime abi diye hitap ediyordu bende muhasebeciyim ona muhasebe konusunda yardıım ediyordum işyerlerimiz birbirine çok yakındı eşimin çalıştığı yerin muhasebesinede biz bakıyoruz daha sonraları hanımefendi eşimin ismini söylemeye başladı neymiş aynı yaşlardaymış ismini söyleyebilirmiyim demiş eşimde haliyle nasıl istersen demiş o günden sonra bende birşeyler başladı eşimle bu konu hakkında tartışmaya başladık ben sürekli bahanelerle oraya gitmeye başladım bende saplantı haline geldi çok kavgalar ettik daha sonra eşiin patronu arkadaşımız onunla konuştum oda bundan sonra kimse o işyerinde isminle hitap etmeyecek dedi eşime işyerindede herkesden ricada bulunmuş daha sonra eşimin işyeri başka birsemte taşındı şimdi dahada çok rahatsızlıklarım arttı artık görmüyorum ya ne yaptıklarını eşim yeminler ediyor muhabbet bile etmiyorum hatrını bile sormuyorum diye bazı şeyler düzelmeye başlamıştı derken sevgililer gününde eşim beni işyerimden almaya gelirken o arada arayıp ondan kardeşimide alabilirmi diye sordum oda şu an olmas falan dedi gelince birlikte alırız dedi ama sesinde bir telaş vardı ben tel o bayanın sesinide duydum sonra gelince kardeşimi alamaya giderken sordum arabadamıydı diye evet arabadaydı dedi işyerine durak uzak benim çalıştığım yerdeki durağa bırakmış arabada işyerinden biri daha vardı ama onun eşime bu kadar yakın olması canımı yaktı ve eşimle en büyük kavgalarımızdan birini yaptık benim sinirlerim boşaldı kriz geçirdim o halde annemlerle konuşmak için beni annemlere götürdü götürme dediğim halde sonra ordada hastalandım ve tabiki sakinleştirici yedim. en son dün gece eşimin işyerine gittim o tarafta işim vardı beni almaya gelmesin ben gideyim dedim gitmes olaydım muhasebe deparmanına girdiğimde o kişi çıkmıştı eşim kendi yerinde işini yapıyordu ama o kişinin masasının üstünde eşimin kendine aldığı sigara bırakma ilacı duruyrdu çok canım sıkıldı sonra eşimle yine kavga yok ben vermedim yok patrona vermiştim o vermiştir yok dükkanda duruyormuş alıp kullanıyormuş belki bende bilmiyorum gibi laflar işte sonra olay bayağa büyüdü ve gece büyük kavgalarımızdan birini yaptık biliyorum uzun oldu ama çok kötüyüm kusura bakmayın dertleşmeye ihtiyacım vardı..fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim..