Artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :(

asder111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
12
0
36
İstanbul
öncelikle merhaba ben uzun zamandır takipteydim ancak yeni konu açma gereği duydum aslında çoktandır problemler var ama kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim .Benim sorunum eşimin yanında çalışan bir bayanla ilgili 3 ay önce işe girmiş aslında kötü birşey yok ama bana onda ters giden birşeyler olduğunu hissettiriyor ilk başlarda hiç bir şey yok tu eşimden 1 yaş küçük önceleri eşime abi diye hitap ediyordu bende muhasebeciyim ona muhasebe konusunda yardıım ediyordum işyerlerimiz birbirine çok yakındı eşimin çalıştığı yerin muhasebesinede biz bakıyoruz daha sonraları hanımefendi eşimin ismini söylemeye başladı neymiş aynı yaşlardaymış ismini söyleyebilirmiyim demiş eşimde haliyle nasıl istersen demiş o günden sonra bende birşeyler başladı eşimle bu konu hakkında tartışmaya başladık ben sürekli bahanelerle oraya gitmeye başladım bende saplantı haline geldi çok kavgalar ettik daha sonra eşiin patronu arkadaşımız onunla konuştum oda bundan sonra kimse o işyerinde isminle hitap etmeyecek dedi eşime işyerindede herkesden ricada bulunmuş daha sonra eşimin işyeri başka birsemte taşındı şimdi dahada çok rahatsızlıklarım arttı artık görmüyorum ya ne yaptıklarını eşim yeminler ediyor muhabbet bile etmiyorum hatrını bile sormuyorum diye bazı şeyler düzelmeye başlamıştı derken sevgililer gününde eşim beni işyerimden almaya gelirken o arada arayıp ondan kardeşimide alabilirmi diye sordum oda şu an olmas falan dedi gelince birlikte alırız dedi ama sesinde bir telaş vardı ben tel o bayanın sesinide duydum sonra gelince kardeşimi alamaya giderken sordum arabadamıydı diye evet arabadaydı dedi işyerine durak uzak benim çalıştığım yerdeki durağa bırakmış arabada işyerinden biri daha vardı ama onun eşime bu kadar yakın olması canımı yaktı ve eşimle en büyük kavgalarımızdan birini yaptık benim sinirlerim boşaldı kriz geçirdim o halde annemlerle konuşmak için beni annemlere götürdü götürme dediğim halde sonra ordada hastalandım ve tabiki sakinleştirici yedim. en son dün gece eşimin işyerine gittim o tarafta işim vardı beni almaya gelmesin ben gideyim dedim gitmes olaydım muhasebe deparmanına girdiğimde o kişi çıkmıştı eşim kendi yerinde işini yapıyordu ama o kişinin masasının üstünde eşimin kendine aldığı sigara bırakma ilacı duruyrdu çok canım sıkıldı sonra eşimle yine kavga yok ben vermedim yok patrona vermiştim o vermiştir yok dükkanda duruyormuş alıp kullanıyormuş belki bende bilmiyorum gibi laflar işte sonra olay bayağa büyüdü ve gece büyük kavgalarımızdan birini yaptık biliyorum uzun oldu ama çok kötüyüm kusura bakmayın dertleşmeye ihtiyacım vardı..fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim..

yerinde olsam bende senin gibi üzülürdüm...her nekadar emin olmasanda bu şüphe denilen şey var ya hepsinden beter arkadaşım...

işallah aralarında sandığın gibi birşey yoktur...eşinin davranışları nasıl sana karşı ? farkettiğin bir değişme oldumu

belki hislerinde haklısın belki değilsin onu zaman gösterir
ama bende yanlış davranıyorsun
kadını düşündüğün gbi bir niyeti varsa böyle hırçın davranarak ona daha da zemin hazırlıyorsun
bence sessiz kalıp gözlemle ama her görüp rahatsız olduğun şeyi eşine söyleme
sana yalan söylemek zorunda bırakma eşini
belkide hiç bişi yok
yok yere kendini ve eşini yıpratıyorsun

Öncelikle sakin ol,mantıklı düşünmeye çalış.Bu anlattıkların aslında aynı işyerinde çalışan 2 kişinin yaşayabileceği şeyler.Sen kızdan huylandığın için sana batıyor sanırım.Ben de bu tarz samimiyetleri doğru bulmam.Özellikle eve-durağa bırakma işini hiç sevmem ama bazen durum öyle gerektirebiliyor.Alışkanlık haline gelmediyse,1 kere olduysa üzerinde durma bence.
Şüphelerini abartıp eşinle aranda sorun haline getirme.Eşine açık açık o kızdan rahatsız olduğunu ve onunla yakın olmasını istemediğini söyle.Yeminler edip aramızda birşey yok derse,önemli olan o değil dersin.Ben rahatsız oldum ve samimi olmanı doğru bulmuyorum,bana saygı göstermeni bekliyorum,devam edip böyle davranmakla beni çiğnemiş oluyorsun.Ama sakin :1:

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum, kendinizi çok üzmüşsünüz ama haklısınız.
Belki de aralarında iş arkadaşlığı, iş ilişkisi dışında hiçbirşey yoktur
ancak yine de bir kadın-bir erkek bir arada iş yapsa bile ateş-barut denilen olay vardır malesef.

Eşiniz eğer doğru söylüyorsa; eşinizi sürekli baskı altında tutmanız, eşinizi suçlayıp; üzerine gitmeniz sizin ilişkinizi yıpratır, bozar.
Ben de sessizce takip et diyen arkadaşlara katılıyorum. Telefonlarını, ne bileyim kart harcamalarını felan takipte tutun.
En önemlisi de o iş yerinde sizin de çalışmışlığınız olmuş, oradan güvenebileceğiniz kimse yok mu?
Eşiniz ve o kadının işteki görüşme yakınlıkları, mesafeleri ne derecede size söylese keşke.

Kadınlarla erkeklerin aynı ortamda iş için bile bulunması; özüne inilecek olursa sakıncalı aslında, hiç uygun değil.
Günümüzde insanların içi, niyetleri pis, kimseye güven yok.
Her ne olursa olsun; iş arkadaşı bile olsa; bir kadın evli bir erkeğin arabasına biniyorsa, binebiliyorsa;
hem o kadın, hem de o erkek suç işlemiştir benim nazarımda, bu olayın iyi tarafını görmem ben.
Yok öyle kötü niyetimiz yok, durak uzaktı felan, binilmeyecek, muhatap olunmayacak.
Sonrasında işte konu sahibi arkadaşımızın yaşadığı sıkıntılar çıkıyor ortaya, yazık değil mi o kadar üzülmüş, sinir krizleri yaşamış, sakinleştiriciler alma ihtiyacı duymuş.

Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah, insanların en yakın düşmanı şeytanlardır.
Kendini bilmez o kadar çok şeytanlaşmış insanlar varki aramızda, rabbim onlardan korusun bizleri inşallah.

Son düzenleme:
canım bi laf vardır, çok eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye. bence çok üstelemişsin. iş arkadaşı olabilir masasına gelebilir, ne bileyim arabayla durağa bırakabilir. aralarında bişe olduğunu göstermez ama sen kıskançlık yaptığını belli ederek adamın aklına başka şeyler sokma bence. eşini sen daha ii tanırsın sana olan davranışlarında bi değişiklik var mı? ilişkiniz eskisi gibi değil mi? hemen şüphelere düşmüşsün haklısın canım ama sakin davranmalısn. sen büyüttükçe o kızın da kulağına gidiyorsa hoşuna bile gidiyordur bak karısı beni kıskanıyor diye. unutma o senin kocan, ve sen ona güvenmek zorundasın. temkinli ama sakin ol canım bence.

şüphe duygusu çok kötü birşey canım ama eşinin sana davranışları nasıl bence alttan gizliden izlemeye al ama çok geç kalmışsın çünkü çok belli etmişsn canım belkide iş arkadaşlığıdır bunu evililğini yıpratmadan takip et biraz düşünce ve hislerine hakim ol bir bakmışsın yoksa haklıyken haksız olursun

aRKADASŞIM bence o kadın hakkında eşinle hiç konuşma. onun değişip değişmediğini farklılıkları gözlemlemeye çalış. ama bunu tabiri caizse sinsi sinsi yap. çaktırma. o bayanı hiç umursama. sen eşinle aranı iyi tut. eğer kavgalar devam ederse adam sığınacak bir yer arar. yani ortada birşey yok olsa bile eşini itebilirsin. ben de böyle şeylere tahammül edemem. içim içimi yer ama sana tavsiyem dahabakımlı, daha sevecen, daha seksi ol. eşinin gözü senden başkasını görmesin. o sendeki belirgin değişikliği fark etsin. alışveriş yap imkanın varsa. onun hoşuna gidecek şeyler al. bakalım nasıl tepki verecek. kavga değil taktikle halletmeye çalış bence. Allah yardımcın olsun...

Ben anlattıklarınızda bir şey göremedim, göremediğim gibi boşuna olayı büyüttüğünüzü düşünüyorum.
Aynı işyerinde tabiki insanlar birbirlerine (ast-üst ilişkisi yoksa) isimleriyle seslenebilirler.İllaki abi, abla, bey veya hanım ilavelerine gerek yoktur. Haaa bunları kullananlar vardır o başka konu. Ama ismiyle seslenme konusunda haksızsınız. Aynı arabayla durağa bıraktıysa ne oldu anlamadım, yahu arkadaşım yolunun üstünde diye beni her akşam evimin kapısına kadar bırakıyor hemde yanımızda başkası olmadığı halde. Şimdi bir halt mı yiyoruz yani.
İlaç masasındaymış, peki o ilaçtan bir tek eşinizde mi var, hadi eşinizde var diyelim belki denemek istemiştir eşinizde vermiştir.
Yani kısacası ben anlam veremiyorum bütün bu yazdıklarınıza.
Bakın bir başka konu aralarında bir şey vardır yoktur demiyorum size, ama yazdıklarınızdan anladığım siz olayı haddinden fazla büyütmüşsünüz hatta sinir krizleri geçirmişsiniz. Yani yazdıklarınıza göre yaptıklarınız ve şüpheleriniz bana haksız geliyor.
Bence siz böyle yapmakla sadece kendinize eziyet ediyorsunuz ve ayrıca eşiniz bu durumdan sıkılabilir. En basit bir şeyde bu kadar tepki hiç hoş değil. Elinizde delil yokken bu kadar kuruntu can sıkmaktan öteye gitmez.

ancak yine de bir kadın-bir erkek bir arada iş yapsa bile ateş-barut denilen olay vardır malesef.

Eşiniz eğer doğru söylüyorsa; eşinizi sürekli baskı altında tutmanız, eşinizi suçlayıp; üzerine gitmeniz sizin ilişkinizi yıpratır, bozar.
Ben de sessizce takip et diyen arkadaşlara katılıyorum. Telefonlarını, ne bileyim kart harcamalarını felan takipte tutun.
En önemlisi de o iş yerinde sizin de çalışmışlığınız olmuş, oradan güvenebileceğiniz kimse yok mu?
Eşiniz ve o kadının işteki görüşme yakınlıkları, mesafeleri ne derecede size söylese keşke.

Kadınlarla erkeklerin aynı ortamda iş için bile bulunması; özüne inilecek olursa sakıncalı aslında, hiç uygun değil.
Her ne olursa olsun; iş arkadaşı bile olsa; bir kadın evli bir erkeğin arabasına biniyorsa, binebiliyorsa;
hem o kadın, hem de o erkek suç işlemiştir benim nazarımda, bu olayın iyi tarafını görmem ben.

Yok öyle kötü niyetimiz yok, durak uzaktı felan, binilmeyecek, muhatap olunmayacak.
Sonrasında işte konu sahibi arkadaşımızın yaşadığı sıkıntılar çıkıyor ortaya, yazık değil mi o kadar üzülmüş, sinir krizleri yaşamış, sakinleştiriciler alma ihtiyacı duymuş.

Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah, insanların en yakın düşmanı şeytanlardır.
Kendini bilmez o kadar çok şeytanlaşmış insanlar varki aramızda, rabbim onlardan korusun bizleri inşallah.

pardon çok merak ettim siz nerde yaşıyorsunuz yada hiç çalıştınızmı??

Ben her akşam biniyorum arabaya, hangi suçu işlediğimi biraz açarmısınız, çünkü ben suç işlediğimi sanmıyorum kaldıki suçun isminide bilmiyorum. Kötü taraf nedir onuda açın bari.
Hadi öyleyse vurun benim gibi kötü kadınlara, nede olsa evli adamın arabasına bindik olayı bitirdik.
Ben bu zihniyete söyleyecek söz bulamıyorum.

Ben her akşam biniyorum arabaya, hangi suçu işlediğimi biraz açarmısınız, çünkü ben suç işlediğimi sanmıyorum kaldıki suçun isminide bilmiyorum. Kötü taraf nedir onuda açın bari.
Hadi öyleyse vurun benim gibi kötü kadınlara, nede olsa evli adamın arabasına bindik olayı bitirdik.
Ben bu zihniyete söyleyecek söz bulamıyorum.
bi kötüde benim akşama kadar tek bayan olarak işyerinde erkeklerleyim sabah akşam beni alıp bırakıyorlar tek olduğumda oluyor kalabalıkta hoş kalabalıkta olsa hepsi erkek üstelik ben eşimden ayrıyım bu dahada büyü kabahat ama hiç ateş barut aklıma gelmiyor tek derdim aysonunu getirmek ekmek davası yapmayın lütfen yaaa :47:

pardon çok merak ettim siz nerde yaşıyorsunuz yada hiç çalıştınızmı??
İş hayatını bilen çalışan bir bayanım evet.
Zaten gödüklerimden ve yaşadıklarımdan ötürü yazdım bunları da.
Belki bizler kendimizi biliyoruz ama kendini bilmeyen o kadar çok insan var ki etrafımızda,
siz galiba herkesi iyi niyetli, saf, masum zanneden kendini kandıran insanlardansınız.
Unutmayın ki kimse göründüğü gibi saf niyetli değil.

Ben herkesin öncelikle kendini koruması gerektiğini düşünüyorum, herkes kendi niyetini, davranışlarını iyi tutarsa; kimseden kimseye zarar gelmez.

Ben öğretmenim ve çalıştığım kurumlarda evli olduğu halde diğer öğretmenlerle gereksiz, seviyesiz, çirkin iletişimleri olan bayan olsun erkek olsun o kadar çok öğretmen tanıdım ki...
Ben erkek öğretmenlerle öğrenciler ve iş dışında mecbur kalmadıkça hiçbir şekilde muhabbet etmem, karşımdaki bir erkek bana kendisi günaydın, iyi akşamlar gibi söz söylemediği müddetçe dahi ilk ben söylemem,
sadece duyarsam karşılık veririm o kadar, hele hele hiçbir erkek hocanın arabasına durağa gitmek için felan hiç binmem
ve bu tavırlarımın da doğru olduğunun sonuna kadar arkasındayım.
Neden çünkü etrafımdaki insanların hareketlerinden içim bulantı, nelere tanık oldum.

Madem iş arkadaşları birbirlerinin arabalarına binebilir, bu normal birşey de konu sahibi arkadaş neden bu kadar rahatsız olmuş?
Neden sinir krizi geçirmiş, eşini kıskanmış?
Cevabı açık çünkü her ne kadar iyi niyetli olursa olsun evli insanların başka erkeklerle-kadınlarla arabaya binme davranışı bile uygun, hoş bir davranış değil.

Kadın-erkek birarada iş yapmanın da bi edebi-adabı vardır, buna uymayanlar nedeni ile sayısız yuvalar yıkılıyor, bunları hiç görmediniz sanırım siz.
Asıl ben size soruyorum, siz nerede yaşıyorsunuz, varsa bu kadar saf, temiz bir yer söyleyin biz de gelelim sizin oraya.

Bende iş yerinde kadın erkek seviyesinin korunması gerektiğine inanıyorum arkadaşın konusu için bişey diyemem ..

Benim eşim birini durağa bıraksa yaygara koparmam yani.Eşime güvenirim bu konuda.
Rahatsız oluyosam da alır karşıma anlatırım.Bu kız sana iyi bakmıyor,ondan rahatsız oluyorum dikkatli ol derim.
Sen biraz abartmışsın,üzerine çok gitmişsin.
Ne kadar üzerine gidersen senden o kadar çok kaçacak,aklına yapmak istemediği şeyleri yapmak gelecektir.

Gerçekten karpuz kabuğunu aklına sokmak olmuş.

Bu saatten sonra biraz zor toparlarsınız.Adam akıllı konuşup kıskandım seni ondan yaptım de.
Güvenmediğini belli etme.
Eşine güvenin kalmamış senin bence.

bi kötüde benim akşama kadar tek bayan olarak işyerinde erkeklerleyim sabah akşam beni alıp bırakıyorlar tek olduğumda oluyor kalabalıkta hoş kalabalıkta olsa hepsi erkek üstelik ben eşimden ayrıyım bu dahada büyü kabahat ama hiç ateş barut aklıma gelmiyor tek derdim aysonunu getirmek ekmek davası yapmayın lütfen yaaa :47:
Ben size birşey söylemiyorum, içinizden, niyetinizden siz sorumlusunuz.
Elbetteki tek derdiniz ekmek parasıdır, ama karşınızdaki erkeğin içini bilebiliyor musunuz?
Yahut arabasına bindiğiniz erkek arkadaşın eşininin bu durumdan rahatsız olabileceği hiç aklınıza gelmiyor mu?
Ne olursa olsun hoş davranışlar değil bunlar bence.

Kendinizi düşünün bir de, eşiniz hergün bayan bir iş arkadaşını arabasına alsa, gideceği yere bıraksa hiç mi içinizde bir tedirginlik, huzursuzlık oluşmaz?
Gönül rahatlığı ile oluşmaz diyebileceğinizi sanmıyorum.
Siz eşinize güvenebilirsiniz ama arabasına binen bayanı ne derece tanıyorsunuz, tanımadığınız birine de güveniniz var mı?

Bazı şeylerin tedbiri önceden alınırsa; kötü sonuçlar doğması engellenir.
Kötü birşey olacak diyemeyiz kesinlikle ama yine de tedbir amaçlı, kimse kimsenin karısıyla-kocasıyla arabaya felan binmesin.
Herkes istediği gibi yaşamakta özgürdür, neyi doğru biliyorsak bırakın öyle yaşayalım.

Ben size birşey söylemiyorum, içinizden, niyetinizden siz sorumlusunuz.
Elbetteki tek derdiniz ekmek parasıdır, ama karşınızdaki erkeğin içini bilebiliyor musunuz?
Yahut arabasına bindiğiniz erkek arkadaşın eşininin bu durumdan rahatsız olabileceği hiç aklınıza gelmiyor mu?
Ne olursa olsun hoş davranışlar değil bunlar bence.

Kendinizi düşünün bir de, eşiniz hergün bayan bir iş arkadaşını arabasına alsa, gideceği yere bıraksa hiç mi içinizde bir tedirginlik, huzursuzlık oluşmaz?
Gönül rahatlığı ile oluşmaz diyebileceğinizi sanmıyorum.
Siz eşinize güvenebilirsiniz ama arabasına binen bayanı ne derece tanıyorsunuz, tanımadığınız birine de güveniniz var mı?

Bazı şeylerin tedbiri önceden alınırsa; kötü sonuçlar doğması engellenir.
Kötü birşey olacak diyemeyiz kesinlikle ama yine de tedbir amaçlı, kimse kimsenin karısıyla-kocasıyla arabaya felan binmesin.
Herkes istediği gibi yaşamakta özgürdür, neyi doğru biliyorsak bırakın öyle yaşayalım.

Eşinize, hele ki kendinize güveniyorsanız bu sizi rahatsız etmez. Bir kadınla bir erkeğin arkadaş olabileceğini biliyorsanız rahatsız etmez. Arabaya binmekle, günaydın demekle kötü olunmaz.
Kötülük, art niyetlilik, sizin tabirinizle ateşle barut olmanın kriteri söyledikleriniz değildir. İnsanın içinde olmayıversin her yerde her yerde yapan yapacağını yapar.
Beni her akşam arkadaşım evime getirir, eşide bilir, eşimde bilir. Ama eşim bana, arkadaşımın eşide arkadaşıma güvenir.
Bir kadın ve erkek yanyana gelince illaki bir şey mi olması gerekiyor. Ben işte bu zihniyete kızıyorum. Kaldı ki ilk mesajınızda hiç bir ayrım yapmadan bu tür davranışları sergileyenleri yadırgamışsınız. Açıkcası bende sizin gibi düşünenleri yadırgıyorum.
İş arkadaşınıza karşı bir günaydını bile söylemiyorsunuz. Neden? Çünkü siz iş arkadaşınızın art niyetli olabileceğini düşünüyorsunuz.
Ben günaydın derim, üstelik 26 yıldır ve en az eleman sayısı 300 olan bir yerde çalışıyorum. Şimdiye kadar (26 yılda) sizin söylediğiniz olaydan 1 kere yaşadık. Bunun dışında ateş ve barutlar olarak patlamadan yaşıyoruz. Günaydın da diyoruz, yemeğede gidiyoruz, arabayada biniyoruz.
Haaaa, siz bunları yapmazsınız saygı duyarım ama yapanları sanki birşeylermiş gibi ifade etmeniz yanlış.

Eşinize, hele ki kendinize güveniyorsanız bu sizi rahatsız etmez. Bir kadınla bir erkeğin arkadaş olabileceğini biliyorsanız rahatsız etmez. Arabaya binmekle, günaydın demekle kötü olunmaz.
Kötülük, art niyetlilik, sizin tabirinizle ateşle barut olmanın kriteri söyledikleriniz değildir. İnsanın içinde olmayıversin her yerde her yerde yapan yapacağını yapar.
Beni her akşam arkadaşım evime getirir, eşide bilir, eşimde bilir. Ama eşim bana, arkadaşımın eşide arkadaşıma güvenir.
Bir kadın ve erkek yanyana gelince illaki bir şey mi olması gerekiyor. Ben işte bu zihniyete kızıyorum. Kaldı ki ilk mesajınızda hiç bir ayrım yapmadan bu tür davranışları sergileyenleri yadırgamışsınız. Açıkcası bende sizin gibi düşünenleri yadırgıyorum.
İş arkadaşınıza karşı bir günaydını bile söylemiyorsunuz. Neden? Çünkü siz iş arkadaşınızın art niyetli olabileceğini düşünüyorsunuz.
Ben günaydın derim, üstelik 26 yıldır ve en az eleman sayısı 300 olan bir yerde çalışıyorum. Şimdiye kadar (26 yılda) sizin söylediğiniz olaydan 1 kere yaşadık. Bunun dışında ateş ve barutlar olarak patlamadan yaşıyoruz. Günaydın da diyoruz, yemeğede gidiyoruz, arabayada biniyoruz.
Haaaa, siz bunları yapmazsınız saygı duyarım ama yapanları sanki birşeylermiş gibi ifade etmeniz yanlış.

:46::46::46::46::46::46:

arkadaşlar herkese teşekkür ederim ama benim sorunum arabaya binip binmemesi değil biz öle veya böle bu kişi hakkında tartışmalar yaşadık ama eşim ertesi gün bu araba işini çıkarttı ben düzelmeye
çalışırken sanki daha çok tersime yapıyor gibi ilaç meselesine gelince o ilacı ona ben almıştım
onu düşünerek kullanmadığı gibi o kişinin önünde görmek canımı yaktı eşimle eskiden bu konuyla ilgili konuşabiliyorduk en azından beni anlamaya çalışıyordu şimdilerde öle değil ne zaman bu konuyla ilgili bir şey geçse sanki deliriyor ve bağırmaya başlıyor sen bana güvenmiyorsun senin sorunun bu diyor aslında ona güveniyorum ama karşısındaki kişinin hareketlerinde bana ters gelen şeyler var ne olur dua edin bana şu an bana küs benimle konuşmuyor ...

arkadaşlar herkese teşekkür ederim ama benim sorunum arabaya binip binmemesi değil biz öle veya böle bu kişi hakkında tartışmalar yaşadık ama eşim ertesi gün bu araba işini çıkarttı ben düzelmeye
çalışırken sanki daha çok tersime yapıyor gibi ilaç meselesine gelince o ilacı ona ben almıştım
onu düşünerek kullanmadığı gibi o kişinin önünde görmek canımı yaktı eşimle eskiden bu konuyla ilgili konuşabiliyorduk en azından beni anlamaya çalışıyordu şimdilerde öle değil ne zaman bu konuyla ilgili bir şey geçse sanki deliriyor ve bağırmaya başlıyor sen bana güvenmiyorsun senin sorunun bu diyor aslında ona güveniyorum ama karşısındaki kişinin hareketlerinde bana ters gelen şeyler var ne olur dua edin bana şu an bana küs benimle konuşmuyor ...

Back
X