Eşinize, hele ki kendinize güveniyorsanız bu sizi rahatsız etmez. Bir kadınla bir erkeğin arkadaş olabileceğini biliyorsanız rahatsız etmez. Arabaya binmekle, günaydın demekle kötü olunmaz.
Kötülük, art niyetlilik, sizin tabirinizle ateşle barut olmanın kriteri söyledikleriniz değildir. İnsanın içinde olmayıversin her yerde her yerde yapan yapacağını yapar.
Beni her akşam arkadaşım evime getirir, eşide bilir, eşimde bilir. Ama eşim bana, arkadaşımın eşide arkadaşıma güvenir.
Bir kadın ve erkek yanyana gelince illaki bir şey mi olması gerekiyor. Ben işte bu zihniyete kızıyorum. Kaldı ki ilk mesajınızda hiç bir ayrım yapmadan bu tür davranışları sergileyenleri yadırgamışsınız. Açıkcası bende sizin gibi düşünenleri yadırgıyorum.
İş arkadaşınıza karşı bir günaydını bile söylemiyorsunuz. Neden? Çünkü siz iş arkadaşınızın art niyetli olabileceğini düşünüyorsunuz.
Ben günaydın derim, üstelik 26 yıldır ve en az eleman sayısı 300 olan bir yerde çalışıyorum. Şimdiye kadar (26 yılda) sizin söylediğiniz olaydan 1 kere yaşadık. Bunun dışında ateş ve barutlar olarak patlamadan yaşıyoruz. Günaydın da diyoruz, yemeğede gidiyoruz, arabayada biniyoruz.
Haaaa, siz bunları yapmazsınız saygı duyarım ama yapanları sanki birşeylermiş gibi ifade etmeniz yanlış.
Ben kimseyi yargılamıyorum sizin şahsınıza yönelik tek kelime yazmadım,
üstelik ben yazımı yazdığımda sizin hiçbir yazınız dahi yoktu, üstünüze alınıp cevap vermişsiniz, ala.
Ben genel anlamda düşüncemi söyledim, bana göre doğru olanı yazdım,
benim doğrularım, sizin doğrularınızla aynı olmak zorunda değil kabul edersiniz ki.
Herkes neyi doğru biliyorsa; öyle yaşasın.
Ama unutmayın ki; tedbir almak her işte (bu iş ne olursa olsun), çok bela kurtarır.
İlla ki kötü sonuçlar doğacak diye birşey yok, ancak her ne niyetle olursa olsun,
bir erkekle bir bayanın iş yerinde olan gereksiz yakınlaşmalarının hoş olmadığını düşünür ve tedbirli davranırım. Herkes seviyesini, edebini bilmiyor malesef.
Ben bu dünyada hiçkimseye %100 güvenemem, güvenmem, kimseye de rahat davranmam.
Çalıştığım okullardaki erkek öğretmenlerle biraraya gelmeden, yersiz muhabbetlere girmeden,
onlarla öğle yemeğine çıkmadan, onların arabalarına binmeden de çalışabiliyor muyum?
Evet gayet rahat de çalışabiliyorum, işte olay bu kadar bu benim hayat tarzım, kimseye de laf söylemek düşmez.