Artık ne yapmalıyım??

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Merhaba arkadaşlar.Ben bir hafta önce falan bir konu açmıştım."kafam çok karışık" diye.4 yıllık ilişkim var.Ve Erkek arkadaşım işte özel günler konusunda ilgisiz demiştim.Hiç bi doğum günümde hediye almadı ayrı şehirlerdeyiz diye arar ancak ben kargoyla da olsa hediyemi alırım gönderirim,demiştim.Hediye almadı diyemem.Ancak bu özel günler konusunda ilgisiz.Sizden gelen yorumlar üzerine konuştum bu konuyu.Dedim ilerde evlensek evlilik yıl dönümüm de doğum günümde bana özel bir şeyler yaparsın,diye.Ufak tefek olsun önemli olan mutlu hissettir diye,ağzını arayayım dedim.Ben özel günler konusunda senin gibi düşünmüyorum,dedi.Sadece o günler mi önemli insan hayatında diye laflar etti.Bende dedim yani ayda yılda bi hatırlanmak güzeldir diye.Neredeyse benden özel günler konusunda öyle şeyler bekleme dedi.Sürprizmiş falan bana göre değil anlamına getirdi.Ben ailemden de görmedim falan geveledi.Seni sevmem için sadece özel günleri mi hatırlamam gerek,insan seviyorsa özel gün falan farketmeden sever,dedi.Bu konuda acaba diyorum ayrı şehirdeyiz diye mi bu davranışlar.Yoksa o kadar senenin vermiş olduğu alışkanlık mı.Bunu geç farkettim.Ancak beni sevme konusunda eminim diye düşünüyorum.Ne bileyim yanlış mı düşünüyorum??Sizce ne yapmalıyım artık? Teşekkürler şimdiden yorumlarınız için.

Bir de şöyle birşey var.Görüştüğümüz zaman yanımda olduğu zaman o kadar farklı ki,bu lafları diyen adam o mu dersiniz.Yanımda olduğunda canın birşey istiyor mu,hemn alayım.Bir yere gitmek istermisin,oraya götüreyim.Yani böyle :)Acaba farklı şehirlere gidince büyüsü mü bozuluyor diyorum.Şaştım kaldım.

arada mesafe olan ilişkiler daha zor oluyo....
ileride ne olur bilemem ama adam açık açık söylemiş zaten..
özel günler için fazla beklenti içine girme ve sende özel günlerde bişey yapma onun için...

evlendikkten sonra nasıl bir tavır sergileyeceğini söylemiş size. seni sevmediği anlamına gelmez bu.bazı erkekler böyle düşünür bi arkadaşım var böyle günler ticari amaçlı yapılmıs (sevgililer anneler günü v.s) der ve eşine o günlerde bişey yapmaz. tabi size özel gunler dısında ilgili davranıyorsa önemsediğini hissetiriyorsa takmayın derim. tabi evlendikten sonra siz özel günlerde sürpriz yaparak alışştırabilirsiniz... mutluluklar dilerim..

benim nişanlım da sevgililer gününü kutlamayı sevmez mesela
saçma geliyo ona o gün
bende hiç illa kutlayalım demedim
ama diğer özel günlerde doğum günü yıl dönümü gibi
eğer imkanı varsa elinden geleni yapar
o yüzden bende sevgililer gününe pek takmıyorum
ama seninki hiçbirini kutlamak istemiyormuş
sende bu duruma alışmaya bak
demişsin ya yanımdayken çok farklı diye
sıradan bi günde elinde bi demet çiçekle geliyosa eğer
bu sana değer verdiğini gösterir zaten
hediyeler illa özel günlerde alınmaz ki

Teşekkür ederim.Yani evet özel günler dışında hediye almıyor diyemem.Benim nelerden hoşlandığımı çok iyi bilir.Aldığı şeyi ona göre de alır.Belki de bu uzaklık biraz etkiliyor olabilir gibi.

Evet haklısın.Benim derdim hediye değil.Beni mutlu hissettirsin yeter.Ufak bi jest olur.Bi çiçek olur.Birbirimizin yanındayken çok iyiyiz uzağa gidince işler değişiyor birazcık.Çok uzak değilim günübirlik gidilebilecek bi yer.Ancak bi anda görüşüp aynı gün içinde ayrılınca zor geliyor.Birde işi biraz stresli bi iş onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum.

anlayabiliyorum seni
aslında benim nişanlım haddinden fazla romantik
özel günlerde çok güzel organizasyonlar yapar
ama insanoğlu nankördür ya
bende bundan sıkılıyodum
ya şöyle yolun kenarında biten bi papatyayı kopar ver bana başka bişey istemiyorum diyorum
anlamıyo adam
baktım olmuyo
ben yapmaya başladım
yolda giderken gördüğüm çiçeklerden koparıp verdim ona
sevgili herifim anlamaya başladı artık
sende böyle bişeyler deneyebilirsin mesela
istediğimiz pahalı hediyeler değil
ufacık bi not yada yol kenarındaki papatya
anlamıyorlaarr!!!

özel günleri önemsemeyip normalde de özensizse höst diyecektim
fakat yanımdayken iyi diyorsun...
ben özel günlere çok önem veririm hediye değil mevzu fakat hatırlanmak...
sen de böylesin sanıyorum, belki sadece hatırlanmak dersen anlayışla karşılayabilir...

ilişki iki kişilik 'ben böyle istiyorum, ailemden görmedim' vs diye bir şey olamaz ki yani.....

ya çok fazla ilgi yada hiç ortası yok heralde :)

Aynen,sevdiği insan tarafından hatırlanmaktan başka ne ister ki insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…