- 9 Ağustos 2011
- 718
- 6
- 33
Merhaba arkadaşlar.Ben bir hafta önce falan bir konu açmıştım."kafam çok karışık" diye.4 yıllık ilişkim var.Ve Erkek arkadaşım işte özel günler konusunda ilgisiz demiştim.Hiç bi doğum günümde hediye almadı ayrı şehirlerdeyiz diye arar ancak ben kargoyla da olsa hediyemi alırım gönderirim,demiştim.Hediye almadı diyemem.Ancak bu özel günler konusunda ilgisiz.Sizden gelen yorumlar üzerine konuştum bu konuyu.Dedim ilerde evlensek evlilik yıl dönümüm de doğum günümde bana özel bir şeyler yaparsın,diye.Ufak tefek olsun önemli olan mutlu hissettir diye,ağzını arayayım dedim.Ben özel günler konusunda senin gibi düşünmüyorum,dedi.Sadece o günler mi önemli insan hayatında diye laflar etti.Bende dedim yani ayda yılda bi hatırlanmak güzeldir diye.Neredeyse benden özel günler konusunda öyle şeyler bekleme dedi.Sürprizmiş falan bana göre değil anlamına getirdi.Ben ailemden de görmedim falan geveledi.Seni sevmem için sadece özel günleri mi hatırlamam gerek,insan seviyorsa özel gün falan farketmeden sever,dedi.Bu konuda acaba diyorum ayrı şehirdeyiz diye mi bu davranışlar.Yoksa o kadar senenin vermiş olduğu alışkanlık mı.Bunu geç farkettim.Ancak beni sevme konusunda eminim diye düşünüyorum.Ne bileyim yanlış mı düşünüyorum??Sizce ne yapmalıyım artık? Teşekkürler şimdiden yorumlarınız için.