- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
Sevindim birsey olmamasina sonuçlarının temiz çıkmasına canım..Teşekkürler balım önemli bişey yokmuş strestenmiş benimki.
Gerçekten büyümeyen koca evlenmesin ya karısı değil de 2. Anneleri gibi oluyoruz.
Beğenmiyosan yeme deseydin canım kendini o kadar yormuşsun bir de burun mu kıvırıyor hayret bişey
Bırak hiç üstüne düşme o bozsun diyeti kafasına göre yesin sende tavrını koy
Çocuk olmadığı zamanda niye çocuk olmuyo doktora gidelim derse dikkat etseydin olurdu de
Kayınvaliden laf çarparsa ona da söyle bu senin suçun ya da sorunun değil sen üzerine düşeni yapıp çabalıyorsan o da çabalasın
Emek vermeden pasta yemek olmaz.
Herkes üstüne düşüni yapmalı
Kayinvalide zaten bunu bu hale getiren
Arıyor yada biz ariyoruz gelelim diye
Bi gidiyoruz oyle bir sofra kurmuş ki benimkide saldırıyor
Sonra gidiyor salonda koltukta yatiyor kayinvalide de oglum yatma yemegin ustune iyi degil diyor
Arkasindan cay getirir serbetli tatli getirir cerez meyve ne ararsan
Bunla da yetinmez biz giderken saklama kabina yemek koyar
Sanki kıtlıkta yasiyoruz.
Bazen anne koyma yemeyiz derim yok yok derim bazen de kiramiyorum
O iyi niyetiyle yapiyor bunlari ama ben izah edicem yani gizliyoruz doktora gittiğimizi ama bunu izah edersem speerm sayısı muhabbetini de söylesem mi bilmiyorum kırıcı olmaya gerek yok aslında.
Gercekten biktim artik
Ailelerden gizle
Ondan bundan gizle
Ayip bisey degil tabiki
Zaten doktora gitmemiz tam bir rezillikti
Gizli gittik başka bir ile
Kaynana aradi esimi dayın kaza geçirmiş diye
Bir dönüşümüz var ki sorma
Bana diyor ki eşim yalan soyletiyorsun boyle oluyor işte.
Ne yapayim bende.kaynana zaten yaşlı hastaligina kapılmış gece 4 te uyanıp buzdolabini acip yemek yiyip yatiyormus obez olmus resmen . Bu ne yaa evleniyoz mu yaprak dökümü mu çeviriyoz belli değil.