Arkadaslar merhaba moralim cok bozuk. Onceki konularimi biliyorsunuz
Doktor ben ve kocama liste verdi. Ekmek yok,şeker,börek çörek,pirinc ve makarna yok. Meyve yok.Sadece sebze var et var ve karbonhidrattan bulgur pilavi. Ya ben Allah askina ne yicem iccem carsamba gününden beri açım. Lahmacun falan yedim salak gibi ya yaziklar olsun bana.kocam da ac kalınca laf soktu
Bende sabaha karşı et pisirdim ona ekmek diye zırladı ama bulgur pilavi yaptim nohutlu. Dolapta nohut vardi buzlukta.hic hoslanmadi ama yemek zorunda kaldi napim doktor yasakladi

aklima yemek gelmiyor tavuk sote yapcam bugun ekmek diye dolancak evde benimki. Ya sebze ylede ben doymuyorum ki
Bana bir de yüzünün haline bak dedi doktora sikayet etti yemiyor diye. Dun tsh imi olcturmeye gittim. Rutin kontrol. O ara baska degerlere bakildi hepsi cok guzel , glukoz 90 cıkmış. Bide d vitamini az cıkmış. Valla bu gittigim kadin dogumcu gercekten super bir doktormus ben hakikaten insulin direnci ve seker hastaligina yatkın bir insanim . Babam rahmetli amcam rahmetli dedem de seker hastasiydi
Arkadaslar acım

ve cok zayıfım zaten. Bu arada abur cubura cok düşkünüm,cok acgozluyum,gece vakti iskembe corbasi icerim.pis bogaz bir insanm zayif olmama ragmen

ben ne yapcam günlük aklima yemek de gelmiyor delircem

bu diyet eylül ayina kadar mi ömürlük mu onu da anlamadim bu pcos hastasi olmakta beni üzdü
Persembe de bir yere davetliyim oturmaya gitcegim kisi aşçı ve becerikli hayal kuruyorum bana borek hazirlar falan diye bide ama yiyemicem

sizler napiosunuz bu durumda olanlar esimde boyle sana doktor kilo alma dedi diyemi yemiyorsun falan diyince cok sinir oldum ya agladim bir de gecen gün hem açlıktan hemde moralim bozuldu ya herseye depresyona mi girdim ne