Artık olsun istiyorum....

buncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
218
8
68
Düzce
Bende anneliği tatmak istiyorummm güzel bir duygu biliyorummm.... Yaşayanlar anlatıyo icim gidiyo yeni anne olanlar hamile olanlar benim gibi meraktan catlayanlar icin birazzz anlatır mısınız.... Duygularınız anlatır mısınızzz bizlereeee.... Cevaplarınız bekliyorummmm....

merhaba;
çok uzun süre bekledim bu duyguyu tatmak için...2 kez hüsranla sonuçlandı...kürtaj yaşadım,düşük yaşadım...hep boşluktaydım.çevremdeki insanlar yine mi olmadı diyordu,etrafımdaki tanıdıklarım nazarım değer diye bebeklerini bana yaklaştırmıyorlardı.kürtajımdan 6 ay geçmişti ve ben hala hamile kalamamıştım.kayınvalidemler oğluna üzülüyordu kadersiz oğlum diye..bense sadece gülüyordum acı acı...sonra mart 2013 bir baktım ki tekrar hamile kalmışım...o teste bakarak kaç saat ağladığımı bilmiyorum inanki...korkudan,sevinçten,yaşadıklarımdan....
şimdi 4. ayımı bitirmek üzereyim.ilk defa bebeğimin varlığını hissettim 2 gün önce...o kadar güzelki anlatamam kimseye...
benimle olduğunu biliyorum...geceleri rüyalarıma giriyor,seviyorum,öpüp-kokluyorum...kavuşacağım günü bekliyorum sadece...

hala herkes fazla sevinme belki olmaz diyor...ama ben umutluyum,bende güleceğim...olmazsa bile yine denemeye devam edeceğim.ne olur benim gibi olanlar pes etmeyin,inanın...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

buncuk, ben sana istediğin şeyleri anlatamıcam, çünkü ben de seninle aynı duygular içerisindeyim. artık olsunnn diye feryat edesim var. az önce bu ayki hamilelik umudumu da yitirdim. yine bekle yine bekle. çok yruldum, yılgınlık var.
inşallah Allahım dualarımı kabul eder en kısa zamanda. tabi ki yine hayırlısı ne ise olsun demek gerek, ama ben bebek görünce içim eriyor artık

cok haklısın bende artık başkalarının bebeklerini sevmek istemiyorum bn bakayım bn büyüteyimmm bn eşyalrını alayım ben istediğim gibi giydireyimmm bana anne ve babasına ait bi yavrumuz olsunnn istiyorummm bu ayın 8 i herşeyi belirlicek varsa var yoksa yoktur kenndimi kaptırmak istemiyorum hüsran oluyooo biliyorum bn daha 2 bucuk aylık evliyim bana kızıyolar neden bu acele bn bebeklere aşığım onlara sonsuz verecek sevgim varrr inanılmaz deli gibiiii istiyorummm kim ne derse desin bn istiyorum ve olucak ne olursa olsunnn :)) ama artık olsun gerceketen :(((

nurdan abla yaşadıkların ne kadar kötüymüş zaten o kaynanaları allah bildiği gibi yapsın benim kaynanamda cocuk yapcam diye ödü kopuyo sanki ona doğurtcam bn o bebeği :(( ama ben kimseyi takmıyırum olacak isterse kıcını yırtsınnn :))) sakın üzme kendini gecmiş gitmiş hepsi benim tek istediğim düşmesin ilk denemede olsun ben dayanamam cünkü abla ben biliyorum kendimi ben ölürüm dayanamam gibi geliyo rabbimden tek istediğim gitmesin kalsın bende ;;;((

Sadece şunu söylemek istiyorum. Sadece bebek için değil, hep hayırlısı için dua edin. Bende çok istedim, uğraştım, sonunda hamile kaldım. Ama 4 gün önce yani 9. haftama girdiğimde maalesef bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hepimiz için hayırlısını, en hayırlı olan zamanda nasip etsin. Eğer olmuyorsa mutlaka vardır bir sebebi, bizim göremediğimiz bir hayır vardır elbet.

RABBİM biliyor yaşadıklarımızı ve içimizdekileri ona sığındık O ol demedikçe olmuyor işte bende bugün doktara gidecem bu 2. gidişim olacak ilk seferde bi sorun yok dedi doktor ama olmadı bende bi kadın vardı ona gittim senin çocuğun olmaz dedi rahmin doğuştan sağ tarafta filan dedi bende düzelt dedim pazar günü bir daha gitttim kadına tamam dedi olmuş bakalım bugün gidecem doktora doktor ne diyecek ????????

ya tabiki cok haklısın rabbim ol demedikten sonra olmaz zten ama zten biz kadınlar hep böleyiz istiyoruz sadece tabiki rabbim hayırlısını versin bizde o duyguyu yaşamak istiyoruz anne olmak herkezin harcı değil zaten iş yapmakta yada doğurmaktada değil büyütmketen onu herşeylerden korumakta geleceğini verebilmekte aceleci olmamak lazım bu konularda ge olsun ama güc olmasın olupta kaybetmek onu kötü bişey ciğeri yanar insanın hayırlısıyla olsunnnn o yüzdn ....

RABBİM biliyor yaşadıklarımızı ve içimizdekileri ona sığındık O ol demedikçe olmuyor işte bende bugün doktara gidecem bu 2. gidişim olacak ilk seferde bi sorun yok dedi doktor ama olmadı bende bi kadın vardı ona gittim senin çocuğun olmaz dedi rahmin doğuştan sağ tarafta filan dedi bende düzelt dedim pazar günü bir daha gitttim kadına tamam dedi olmuş bakalım bugün gidecem doktora doktor ne diyecek ????????

zetene bende öle bi kadına gittim hocamı falcımı artık neyse senin cocuğun olcak ama gec olacak dedi... ben neden dediğimde ise sende üşütme var o yüzden dedi kafama taktımm hatta oturdum ağladım olmıcak diye.... sonra böle olmıcağını anlayıp doktora gittim ve hicbir sorun olmadığını ve üşütme olmadığınıda söledi sadece zamanı var dedi.... yeni evlendim 2bucuk ay oldu daha olsun istiyoruz daha 19 yaşındayım bana acelen ne diyolar ama erken yaşta cocuk sahibi olmak cok güzel bişeyyy evlatlarının büyüdüğü hatta torunlarının bile büyüdüğü görüyosun bu eşsiz bi mutluluk bnce ama sabır en önemlisi galiba.....

nurdan abla yaşadıkların ne kadar kötüymüş zaten o kaynanaları allah bildiği gibi yapsın benim kaynanamda cocuk yapcam diye ödü kopuyo sanki ona doğurtcam bn o bebeği :(( ama ben kimseyi takmıyırum olacak isterse kıcını yırtsınnn :))) sakın üzme kendini gecmiş gitmiş hepsi benim tek istediğim düşmesin ilk denemede olsun ben dayanamam cünkü abla ben biliyorum kendimi ben ölürüm dayanamam gibi geliyo rabbimden tek istediğim gitmesin kalsın bende ;;;((

Allahtan her zaman hayırlısını dile canım,herkesin düşecek die bir kaide yok inşALlah çabucak hamile kalırsın boşver sen kaynanaları.

zetene bende öle bi kadına gittim hocamı falcımı artık neyse senin cocuğun olcak ama gec olacak dedi... ben neden dediğimde ise sende üşütme var o yüzden dedi kafama taktımm hatta oturdum ağladım olmıcak diye.... sonra böle olmıcağını anlayıp doktora gittim ve hicbir sorun olmadığını ve üşütme olmadığınıda söledi sadece zamanı var dedi.... yeni evlendim 2bucuk ay oldu daha olsun istiyoruz daha 19 yaşındayım bana acelen ne diyolar ama erken yaşta cocuk sahibi olmak cok güzel bişeyyy evlatlarının büyüdüğü hatta torunlarının bile büyüdüğü görüyosun bu eşsiz bi mutluluk bnce ama sabır en önemlisi galiba.....

ALLAHIM en kısa zamanda bu kandil hürmetine kavuştursun bebelerimize o kadın elle tedavi eden biri tedavi etti bakalım doktorada gittim dün bişeyin yok dedi klomen verdi

ALLAHIM en kısa zamanda bu kandil hürmetine kavuştursun bebelerimize o kadın elle tedavi eden biri tedavi etti bakalım doktorada gittim dün bişeyin yok dedi klomen verdi

tmm bakalım sen kullan ilclarını hic akastmadan canım bebelerimiz gelcek inş zmanı var galiba :((

Back
X