Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
RABBİM biliyor yaşadıklarımızı ve içimizdekileri ona sığındık O ol demedikçe olmuyor işte bende bugün doktara gidecem bu 2. gidişim olacak ilk seferde bi sorun yok dedi doktor ama olmadı bende bi kadın vardı ona gittim senin çocuğun olmaz dedi rahmin doğuştan sağ tarafta filan dedi bende düzelt dedim pazar günü bir daha gitttim kadına tamam dedi olmuş bakalım bugün gidecem doktora doktor ne diyecek ????????
nurdan abla yaşadıkların ne kadar kötüymüş zaten o kaynanaları allah bildiği gibi yapsın benim kaynanamda cocuk yapcam diye ödü kopuyo sanki ona doğurtcam bn o bebeği( ama ben kimseyi takmıyırum olacak isterse kıcını yırtsınnn :))) sakın üzme kendini gecmiş gitmiş hepsi benim tek istediğim düşmesin ilk denemede olsun ben dayanamam cünkü abla ben biliyorum kendimi ben ölürüm dayanamam gibi geliyo rabbimden tek istediğim gitmesin kalsın bende ;;;((
zetene bende öle bi kadına gittim hocamı falcımı artık neyse senin cocuğun olcak ama gec olacak dedi... ben neden dediğimde ise sende üşütme var o yüzden dedi kafama taktımm hatta oturdum ağladım olmıcak diye.... sonra böle olmıcağını anlayıp doktora gittim ve hicbir sorun olmadığını ve üşütme olmadığınıda söledi sadece zamanı var dedi.... yeni evlendim 2bucuk ay oldu daha olsun istiyoruz daha 19 yaşındayım bana acelen ne diyolar ama erken yaşta cocuk sahibi olmak cok güzel bişeyyy evlatlarının büyüdüğü hatta torunlarının bile büyüdüğü görüyosun bu eşsiz bi mutluluk bnce ama sabır en önemlisi galiba.....
ALLAHIM en kısa zamanda bu kandil hürmetine kavuştursun bebelerimize o kadın elle tedavi eden biri tedavi etti bakalım doktorada gittim dün bişeyin yok dedi klomen verdi
Allahtan her zaman hayırlısını dile canım,herkesin düşecek die bir kaide yok inşALlah çabucak hamile kalırsın boşver sen kaynanaları.