Artık olsun

sevdacicegim12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
19
11
3
34
Merhaba arkadaşlar eşimle 10 aydır korunmuyoruz son 6 aydır adetim duzensizlesti bir ay 28 günde bir geliyorsa diğer ay 32 günde bir geliyor doktora giittm bişey olmadığını yumurtaliklarimin çok güzel olduğunu söyledi sadece yumurtlamaan geç olabilir dedi fakat bu ay 34 günüm hala gelmedi kendimi kandırmak istemiyorum artık bu şekilde olup hamile kalan var mi yardımın test falan yapmadım daha 35 gün geçsin yapicam

Bebek isterken adet düzensizleşmesi normal vucüt kendini hazırlıyormuş.normalde 1 yıl uğraşmadan doktorlar tedavi yoluna girmiyo.ama siz belirtirseniz biz bir an önce istiyoruz sorun var mı onu da görmek istiyoruz diye sana ve eşine iyice bakıp ona göre yol izlerler..inşallah en hayırlı zamanda alırsın müjdeni..

Yumurta takibi yapin netten ovulasyon testi alın işe yariyor bende ovulasyon gunumu o testlerle tespt ettim duzensizlik varken.ve hayirlisini isteyin olur insallah

Eşinde bir doktora gitsin canım bizde böyle yola çıktık ben bütün kontrollerimi yaptırdım hala olmuyo du esimde varikosel varmis
Yaaa aynı durumdayız sanırım doktor yumurtlamamın güzel olduğunu söyledi benim eşimde de varikosel varmış eğer bu ay olmazsa sperm ölçtürmeye gideceğiz bakalım...Peki siz naptınız

Yaaa aynı durumdayız sanırım doktor yumurtlamamın güzel olduğunu söyledi benim eşimde de varikosel varmış eğer bu ay olmazsa sperm ölçtürmeye gideceğiz bakalım...Peki siz naptınız
Canım siz gidip hemen olçturun ben suan 4.5 aylık hamileyim ama tup bebek tedavisiyle benim eşim varikosel amelyati oldu yinede sonuç alamadık tup bebek denedik çok aşamalardan geçtik ama sen kafanı karıştırma esin bi doktora gidip olçturun çok kolay bir işlem 1 saate öğreniyoruz merakta kalmaktan sa öğrenin olumsuz bir durum olursa ben elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım tatlım

Evet evet allahtan tıp fakültesi tüo bebek merkezinde çalışan arkadaşım yardımcı olacak eşim perşembe gidecek yani regli olup olmamayı beklemeye gerek yok bi baktıralım...Sanırım tüp bebeğe evliliğin 1 yılı dolunca başlanabiliyor eğer tüp bebek olacaksa daha 3 ay var..bizde kendimizi hazırlarız artık

Canım hemen hazırlama kendini tuo bebeğe burada birsuru varikosel olup amelyat olup 3 ayda hamile kalan var bizde birsuru başka problemler çıktı ondan yaptırdık bide biz 3 sene ugrastik olmayınca mecbur kaldık ama bişi diyimmi benim jinekologum en başında demişti esin sonrada tedavi olur yap tup bebek bende sanki tup bebek olunca farklı bişi oluyomus gibi korktum ağladım olmaz normal olcak dedim keşke o adamı dinleseydim ilk tup bebek yapsaydin hem 3 senem gitti hemde o kadar yıprandim her regli den sonra günlerce ağladım yine olmadı diye senin esin gitsin bi bana haber ver merak ederim allah yar ve yardimciniz olsun arkadasim

Bugün kan tahlilini yaptırdık canım yarın da sperm sayımı yapılacak zaten ameliyat olmuş ama tabi bekar olduğu için kontrole gitmedi.bakalım sonuç nolucak..Demiştim arkadaşım tüp bebek merkezinde biyolog oda sorun bile çıkmasa seneniz dolsun yapalım tüp bebeği dedi..e yaşlarda 30 u geçkin vakit kaybetmek istemiyorum açıkçası

Bugün eşimin sonuçları çıktı sperm hareketiliği %75 miş çok sevindik şimdi adetimin 2. Günü ben gideceğim bakalım be olacak...Ama arkadaşım ısrarla sigarayı bırakmam gerektiğini söylüyor sadece hamilelikte değil bu dönemde de şartmış yoksa yumurta rezervi düşük çıkar diyor..eşim zaten sigaradan nefret ediyordu şimdi iyice sigarama taktı..off nasıl bırakacağım bilmiyorum

Ayyy canimmm çooook sevindim harika haber bu valla bende içiyodum sigara benimkide tuturdu ama birakamadim daha çok strese girdim şimdi hamileyim hala günde 4 tane içiyorum düşün brn bide tup bebek yaptım Ona rağmen içtim bazen çok kızıyorum kendime zor iş yahu

aynen strese giriyor insan kocam bi beni bu konuda rahat bıraksa belki kendiliğimden bırakacak, şimdi paketlerimi saklamaya başladı belki hamilesin diyor, önceden çocuk olmazsa sorun bende diyen adamın sperm sayımları yüksek çıkınca bi güven geldi şimdi sigaraya bağladı, bu süreçte hamile olmazsam yandım ki ne yandım...Allahım nasib etsin de gerekirse bırakırız..(heralde )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…