Artık ölümü bile düşünüyorum... Yardım...

Çok uzun bir yazı olacak ama lütfen sonuna kadar okuyun. Gerçekten yardıma ihtiyacım var...

Eğitimli, bir kaç dil bilen, kültürlü bir kadınım. Bir kaç sene önce sıkıntılı durumlardan geçtim, uzun uzadıya o kısmı anlatmayacağım ama madde bağımlılığı tedavisi gördüm. Tedavimi başarıyla tamamlayıp hastaneden çıktıktan 1 ay sonra biriyle tanıştım. Aslında eskiden hiç hoşlanmadığım tiplerden biriydi, ama ne oldu bilmiyorum kendimi ona deli gibi aşık buldum. Ailem evlenmemi istemedi, eğitim durumlarımız arasında aşırı uç fark vardı, aileler uyuşamazdı kültürel ve sosyal farklar vardı, onlar aşır örf adetçi bir aile, ben ise yurtdışında rahat büyümüş bir insanım, ekonomik durumları ortanın biraz altındaydı ben ise el bebek gül bebek 1 istesem 5 verilen bir ailede biraz şımarık büyüdüm.

Neyse uzatmayalım, ben bu kişiye kaçtım. Bir nikah yaptık. Bu kişi önceden bir evlilik yapmış, 10 yaşında bir çocuğu var. 5 sene cezaevinde kalmış, çocuğuna babaanne bakmış. Çocuk anne ile görüşmüyor. Biz evlendiğimiz günden beri kayınvalidem sürekli bana ters, ama öyle böyle değil.Sen torunumu dövdürüyorsun diye üzerime kaç defa yürüdü ama Allah şahit kaç defa eşim çocuğunu dövmesin diye önüne ben geçtim. Asla ve asla dövdürmedim, kaldı ki öyle bir yapım zaten yok. Aylar geçti, bu sefer ben dayak yemeye başladım. Gidemiyorum da ailemle görüşmüyorum. Gitsem beni bulacak, aileme de zarar verecek. Ben böyle bir kadın haline nasıl geldim...?

Ben asla babamın anneme sesini yükselttiğini bile bilmezken, şimdi koca dayağı yiyen, her gün küfürlere maruz kalan, kayınvalide ve görümce iftirasıyla ağlayan bir kadın haline geldim. 2 defa bebek düşürdüm bu olaylar yüzünden. Evden kaçıp gidemiyorum, çünkü kendisi de evin içinden çalışıyor.

Burada anlatamayacağım o kadar acı ve iğrenç şeyler yaşadım ki şu 2 senede, düşününce bile midem kaldırmıyor, artık ağlayamıyorum. Anlatsam belki kimsenin inanmayacağı şeyler başıma geldi bu dört duvarın içinde...

En son çare diyorum; sessiz sedasız göçüp gitmek mi acaba bu dünyadan....?

Yardım... Lütfen Yardım...

Sana diyebileceğim tek şey

Asla Çocuk Yapma !!!!!

Bir de babadır yüreği yufkadır, sen ara babanı, cesaretin yoksa uzun bir mesaj yaz mektup yaz
Her şeyi anlat
Emin ol gelip seni alacaktır

Böyle bi adamla evlenerek nasıl bi hayatınız olacağını umuyodunuz?
Hapishane kaçkını boşanmış bi adamla pembe panjurlu evinizde mutluluktan ölecek miydiniz nolacaktı yani?biraz aklın varsa adama nasıl kaçtıysan o evden de öyle kaç geldiğin yere

Bu psikopata bir çocuk daha neden yapılır? Kendi isteğinle olmamış olabilir tecavüz etmiş olabilir ama sonunu düşünüp ya önceden korunurdun ya da ertesi gün hapı içerdin.
Ayrıca bu adam hiç markete falan gitmez mi? uyku uyumaz mı? Gizlice eşyanı toplar çayına uyku ilacı atar yine de kaçabilirsin o evden. Nasıl bir teslimiyettir bu ben anlamıyorum? Ellerini, ayaklarını mı bağlıyor?

Ailen çektiğin eziyeti biliyor mu ki gideme diyorsun? Belki kabullenecekler. Anne babadan duyacakların daha mı fazla yaralayacak? Kabul etmeseler bile sığınma evleri var.

Bu konuda da anlıyoruz ki eğitim tek başına her şey değilmiş. Benim ilkokul mezunu annem çekmezdi bu işkenceyi.

Çok uzun bir yazı olacak ama lütfen sonuna kadar okuyun. Gerçekten yardıma ihtiyacım var...

Eğitimli, bir kaç dil bilen, kültürlü bir kadınım. Bir kaç sene önce sıkıntılı durumlardan geçtim, uzun uzadıya o kısmı anlatmayacağım ama madde bağımlılığı tedavisi gördüm. Tedavimi başarıyla tamamlayıp hastaneden çıktıktan 1 ay sonra biriyle tanıştım. Aslında eskiden hiç hoşlanmadığım tiplerden biriydi, ama ne oldu bilmiyorum kendimi ona deli gibi aşık buldum. Ailem evlenmemi istemedi, eğitim durumlarımız arasında aşırı uç fark vardı, aileler uyuşamazdı kültürel ve sosyal farklar vardı, onlar aşır örf adetçi bir aile, ben ise yurtdışında rahat büyümüş bir insanım, ekonomik durumları ortanın biraz altındaydı ben ise el bebek gül bebek 1 istesem 5 verilen bir ailede biraz şımarık büyüdüm.

Neyse uzatmayalım, ben bu kişiye kaçtım. Bir nikah yaptık. Bu kişi önceden bir evlilik yapmış, 10 yaşında bir çocuğu var. 5 sene cezaevinde kalmış, çocuğuna babaanne bakmış. Çocuk anne ile görüşmüyor. Biz evlendiğimiz günden beri kayınvalidem sürekli bana ters, ama öyle böyle değil.Sen torunumu dövdürüyorsun diye üzerime kaç defa yürüdü ama Allah şahit kaç defa eşim çocuğunu dövmesin diye önüne ben geçtim. Asla ve asla dövdürmedim, kaldı ki öyle bir yapım zaten yok. Aylar geçti, bu sefer ben dayak yemeye başladım. Gidemiyorum da ailemle görüşmüyorum. Gitsem beni bulacak, aileme de zarar verecek. Ben böyle bir kadın haline nasıl geldim...?

Ben asla babamın anneme sesini yükselttiğini bile bilmezken, şimdi koca dayağı yiyen, her gün küfürlere maruz kalan, kayınvalide ve görümce iftirasıyla ağlayan bir kadın haline geldim. 2 defa bebek düşürdüm bu olaylar yüzünden. Evden kaçıp gidemiyorum, çünkü kendisi de evin içinden çalışıyor.

Burada anlatamayacağım o kadar acı ve iğrenç şeyler yaşadım ki şu 2 senede, düşününce bile midem kaldırmıyor, artık ağlayamıyorum. Anlatsam belki kimsenin inanmayacağı şeyler başıma geldi bu dört duvarın içinde...

Konunun gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum. Acil eşyalarınızı (kimlik, çanta vs) bir yere toplayın. Bize yazdığınız gibi bir tanıdığa mesaj yazın, adresinizi de belirtin (açık adres ve adres tarifi olarak), mutlaka polis yollatsın. Veya "Bir evde rızam dışında zorla tutuluyorum. Can güvenliğim yok. Bu telefonu ararsanız eşim çıkabilir ve inkar edebilir. Lütfen yardım gönderin. Adınız-Soyadınız. Adres bilgileri" yazıp 155'e gönderin. Hatta birkaç kez gönderin. Sonra geldiklerinde çantanızı alıp çıkarsınız. Sizin ailenizle irtibat kurmanızı sağlarlar. Ya aileniz yanına gönderirler veya isteğiniz doğrultusunda kadın sığınma evine gönderirler. Eğitimli biri bunları düşünebilirdi, bu kadar zaman kaçmanın bir yolunu bulurdu. Herhalde psikolojik olarak çok kötü durumdasınız bu yüzden bunları hak ettiğinizi düşünüp kaçmak için gerekli yolları düşünmüyorsunuz. Çok geçmiş olsun.

Ne ölmesi kardeşim polise git sana dayak attığını gidecek yerin olmadığını Ailene zarar vereceğini belirtilen dilekçe ver sana koruma verilir bu arada kadın sığınma evine yerleşim ve bu adamdan ayrilllllll

Ailenle bu arada barış çalışır kendi ayaklarının üstünde dur kardeşim allah yardimci olsun ama ne ölümü yaa

Bu Ada'mdan ayrılacaksın devlet koruması isteyeceksin başka yapacağın birşey yok elinden geleni yap en azından denemiş olursun Can'ına yazık etme
Keşke aileni dinleseydin :(

İnsan biraz da kotuyu kendisi cagirir hayatina. El bebek gul benek bir hayatiniz varken dediginiz gibi simarik davranmissiniz. Sonuclarini cok irdelemeden kararlar vermis buna gore yasamissiniz. Ölsemde kurtulsam diyorsunuz birde. Silkelenn ve kendinize bu iskenceyi yapmayin lutfen.

Ne güzel eğitiminiz varmış, işe girin çalışın ve boşanın.
Hayata yeniden başlayın, vazgeçmek en kolayı..

Her daim yanında olsa bile birlikte dışarı çıktığınızda bir kağıda not düş adres yaz.
Hayatım tehlikede, eşimden kurtulmak istiyorum.
Lütfen polis yönlendirin, yardım edin diye bir yere bırak.
Bir kasaya, bir bank üzerine, bir insanın poşetine mesela.
Bir insan evladı gider karakola verirdi.

Gerçekten kaçmak için elinden gelen her şeyi yaptın mı?

iki-uc ay once bende senin gibi ne yapsam su adamnan kurtulsam diyordum.yurtdisindaydim.sukurler olsun babamlarin evine donduum.su an bosanma asamasindayim.ve inan ki cok mutlu ve huzurluyum.eminim sende basarirsin.Allah yardimcin olsun.

Canım çocuğun felanda yokken bir dakika bile düşünmeden git nereye olursa olsun kendine yeni bir hayat kur başka bir şehirde, ailene zarar vereceğini duşunuyotsan onlarıda al sonuçta herkes hata yapar sen onların evlatlarısın kapıları sana hep açık olacak unutma

Eee, elinde internet kullanma imkanı varsa polise de ulaşma imkanı vardır, tüm sayfaları okumadım, bu konuya bir açıklık getirmiş mi konu sahibi, bilmiyorum ama..

En kötü kadın sığınma evleri var. Kendini bu kadar aciz görme.

Akıllı olun hanımlar..Dil biliyormussun bir sürü iş imkanın var.Bu adamdan kurtul..Düzgün bir iş bul ayaklarının üstünde dur...Kendini iyi hisset özgüvenini artır...Kötü alışkanlıklarından kurtulmuşsun nasıl olsa....Hayatını paylaşacağın doğru insan mutlaka çıkacaktır karşına...Yeterki sen kendini sev kendine güven...

Back
X