eşin nereli ve severek mi evlendin..ailen sahip çıkmıyomu
oo daha 1 ayda böyleyse 1 yılda neler olurlmaz: ne çabuk böyle kötü hale gelmiş evliliğiniz. Eşinle konuş güzelce,çokta tersine gidip iyice kavgaya sebep olma.Aslında dönebileceksen dön yol yakınken dicem ama sanırım zor
ya keske öyle sey olsa ablama dedım birsey olsada benı alsanız dedı sacmalama öyle sey olamaz sen ezdın gectın babamı lütfen dedi artık ıyı olmaya bak dedı dedım olmuyo kavga edıyoruz olmuyo dıye bırsey yok olacak bır sure cocuk yapmayın kesınlıkle dusunmeyın dedı okadar
canım doğulumu die sordum bu eşinin ailesi..yani anlayamadığım bişi var..senden ne bekliyo bu daha
dogulu evet mutasip bir aile kaynanamdan sorunum yok ama esıme nekadar guler yuz göstersem alttan alsam yine sonunda bana bagırıyo küfrediyo aileme bana ...zoruma gidiyo
Erkeklere sinirliyken karşılık verdin mi aslan kesiliyorlar. Halbuki kadınsız yapamayacakları gün gibi ortada. Birkaç gün görev gibi işini yap ama tavır takın kocana, yüz verme. Severek almadımı bu adam seni? Umarım hatasını anlar. Kaynanan da arayı bulacağına yangına körükle gitmiş.klava: Ne demek kefenin çıkar. Öyle şey mi olurmuş canım. Hangi devirde yaşıyoruz lmaz:
ama hep sinirli hep öfkeli severek aldı ama 1ay bana 30yıl gibi geldi bendekı sevgı bıttıyo sevgiliyken bana agzından kact bıan kufrettı dıye gunlerce yalvaran adam sımdı dumduz sayıyo bende dınlıyorum
canım çocuk yapmayın tabi sakın resmi nikahın var dimi...neden kaçtın bide vermiyomuydu ailen
yine konu actım orada anlattım nıkah var ..istetmeden kactım üniye gitmemı ıstemıyordu bende tercih vermeden kactım 1 yıllık cıkıyorduk benden 6yas buyuk
işte hatayı başta yapmışsın canım nie isteelerine izin vermedin ki..şuan tamamen ona ait olduğunu düşüyo işte..şimdi ailenin yanında okulunu okuyo olucaktın güzel güzel..ailenle ne yap ne et barış kapılarında yat kalk yapıcağın en mantıklı şey bu sonrası ndada ailen bi görünsün şu kocana..olmadı ailene sığın..
peki korkuyomusun ailene bişi yaparlar die..seni bırakmazlar die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?