artık ölümü bile düşünüyorum

merve69

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
131
0
46
İstanbul
arkadaşlar daha eşime tahammül edemiyorum yoruldum 1aylık evliyim günlerce ağladım az cok evliliğim hakkında bılgı vermıstım yınede özetleyeyım kacarak evlendıgımı 18 yasında oldugumu...arkadaslr ben daha tahammul edemıyorum dayanacak tutunacak dalım kalmadı günüm ağlamakla geciyo senağlama nereye kadar bu gidecek böyle arkamda kımsem yok yaslanacak bır ailem yok hergun küfür tehtit kendımı köle gibi hıssedıyorum senağlama bana dün daha ne için evlendın yapacaksın edeceksın toplayacaksın gel dedigimde gelip git dedigimde gideceksın demeye basladı öyle zoruma gittiki...saatlerce agladım küfürlerine tahammul edemıyorum bagıra bagıra korkuyorum biri duyacak(bana öyle seyler söyledigini komsular kaynanam görumcem)senağlama kımseye bırsey diyemiyorum bana sonunda tokat yıyeceksın dedı susup kaldım...allah annemı yatalak etmesın senın elıne dusurmesın sonra duserse ben ettım ben yaptım ömur boyu dersin dedibenneyaptımkiöyle uzuldumkı ben bencıl bırı degılım merhametsız degılım yaptıgım seyı söylemem bile. babenneyaptımkina dun sadece kokulu pis coraplarını atmıs ortalıga cabuk al sunları dedim duzgun söylesene getireceksin getirmedim görursun sen dedi... dedim emretme kölen değilim daha ne evlendın dedı dedım bı corabı getirmedim diye yaptıgımı yokamı sayacaksın kımse kımseye mecbur değil bir ömru paylasalım dıye evlendım senağlama of of yasamaktan tad almıyorum hayatımı kendı elımle zehır ettım yasamak ıcın bır sebebim bile yok :1no2:ölümü bile düşünüyorum kaynanam bu evden kızım gelinliğinle girdin kefenınle cıkarsın dedi ayrılıktan söz etme dedı dedım ozaman kefenım cıkar ruhum daralıyo esımın yuzunu görmek ıstemıyorum senağlama

eşin nereli ve severek mi evlendin..ailen sahip çıkmıyomu

oo daha 1 ayda böyleyse 1 yılda neler olurlmaz: ne çabuk böyle kötü hale gelmiş evliliğiniz. Eşinle konuş güzelce,çokta tersine gidip iyice kavgaya sebep olma.Aslında dönebileceksen dön yol yakınken dicem ama sanırım zor

ya keske öyle sey olsa ablama dedım birsey olsada benı alsanız dedı sacmalama öyle sey olamaz sen ezdın gectın babamı lütfen dedi artık ıyı olmaya bak dedı dedım olmuyo kavga edıyoruz olmuyo dıye bırsey yok olacak bır sure cocuk yapmayın kesınlıkle dusunmeyın dedı okadar

canım doğulumu die sordum bu eşinin ailesi..yani anlayamadığım bişi var..senden ne bekliyo bu daha

canım çocuk yapmayın tabi sakın resmi nikahın var dimi...neden kaçtın bide vermiyomuydu ailen

Erkeklere sinirliyken karşılık verdin mi aslan kesiliyorlar. Halbuki kadınsız yapamayacakları gün gibi ortada. Birkaç gün görev gibi işini yap ama tavır takın kocana, yüz verme. Severek almadımı bu adam seni? Umarım hatasını anlar. Kaynanan da arayı bulacağına yangına körükle gitmiş.klava: Ne demek kefenin çıkar. Öyle şey mi olurmuş canım. Hangi devirde yaşıyoruzlmaz:

canım doğulumu die sordum bu eşinin ailesi..yani anlayamadığım bişi var..senden ne bekliyo bu daha

dogulu evet mutasip bir aile kaynanamdan sorunum yok ama esıme nekadar guler yuz göstersem alttan alsam yine sonunda bana bagırıyo küfrediyo aileme bana ...zoruma gidiyo

dogulu evet mutasip bir aile kaynanamdan sorunum yok ama esıme nekadar guler yuz göstersem alttan alsam yine sonunda bana bagırıyo küfrediyo aileme bana ...zoruma gidiyo

tahmin etmiştim..ailen vermedimi seni..ama bişi varki ayrılmak zordur bunlardan...

ama hep sinirli hep öfkeli severek aldı ama 1ay bana 30yıl gibi geldi bendekı sevgı bıttıyo sevgiliyken bana agzından kact bıan kufrettı dıye gunlerce yalvaran adam sımdı dumduz sayıyo bende dınlıyorum

işte evlendi bitti diye düşünüyo bu adam seni elde ettti yaa..allahım insan bukadarmı gerçek yüzünü saklayabilir...babana affettir kendini neolursa olsun yanında olmasını sağla...doğulularla uğraşmak zordur

ah yavrum ahhhhh kaçınca erkek milleti seni sahipsiz belliyor ya yükleniyorlar
nasıl akıl verlir bilemedim ayrıl desem nereye gideceksin ayrılma desem işkence görüyorsun
sakın çocuk yapma bari ziyan olmasın bir süre sonra ailenle barışırsın o zaman boşanırsın

yine konu actım orada anlattım nıkah var ..istetmeden kactım üniye gitmemı ıstemıyordu bende tercih vermeden kactım 1 yıllık cıkıyorduk benden 6yas buyuk

işte hatayı başta yapmışsın canım nie isteelerine izin vermedin ki..şuan tamamen ona ait olduğunu düşüyo işte..şimdi ailenin yanında okulunu okuyo olucaktın güzel güzel..ailenle ne yap ne et barış kapılarında yat kalk yapıcağın en mantıklı şey bu sonrası ndada ailen bi görünsün şu kocana..olmadı ailene sığın..
peki korkuyomusun ailene bişi yaparlar die..seni bırakmazlar die

babanın cep telefonu varsa mesaj çek,çok zor durumda olduğunu ona ihtiyacın olduğunu yaz.eminimki babanın yüreği yumuşar.

şimdi babası kızgındır aradan zaman geçmeli
ablası bile orda kal demiş ailekızgın yara taze

yok cnm dogu dedimde okadar degıller yanı ailede bosanma olmaz okadar geri kafalı degiller gelin balkona cıkmaz gelin 1.derece kısıler dısında baska erkegın karsısına cıkmaz gelin dedıgın ses etmez istedgi yere gıdemez hele kı yenı gelinsen hıcbıryere gıdemezsın söz ederler cevre önemlı bunlarda

bende arkadaşa hak veriyorum..msj çek canım..yazabildiğini yaz..pişmanlıklarını onu nekadar çok sevdiğini anlat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…