babanın cep telefonu varsa mesaj çek,çok zor durumda olduğunu ona ihtiyacın olduğunu yaz.eminimki babanın yüreği yumuşar.
yok cnm dogu dedimde okadar degıller yanı ailede bosanma olmaz okadar geri kafalı degiller gelin balkona cıkmaz gelin 1.derece kısıler dısında baska erkegın karsısına cıkmaz gelin dedıgın ses etmez istedgi yere gıdemez hele kı yenı gelinsen hıcbıryere gıdemezsın söz ederler cevre önemlı bunlarda
babam beddua etmıs benden önce ölur ınsallah insallah adam geri yollarda bır tekmede ben atarım demıs o sinirle nasıl giderim söylerim
yok cnm dogu dedimde okadar degıller yanı ailede bosanma olmaz okadar geri kafalı degiller gelin balkona cıkmaz gelin 1.derece kısıler dısında baska erkegın karsısına cıkmaz gelin dedıgın ses etmez istedgi yere gıdemez hele kı yenı gelinsen hıcbıryere gıdemezsın söz ederler cevre önemlı bunlarda
bende arkadaşa hak veriyorum..msj çek canım..yazabildiğini yaz..pişmanlıklarını onu nekadar çok sevdiğini anlat..
önceden biliyor muydun bunlar
baban şimdi öyle düşünecek kızgın kırgın kimsenin yüzüne bakamam diyordur zaman geçmeli ki arayabilesin
canım eşinin ailesi geri kafalı valla sene 2010 ama düşünce 1800ler
babam beddua etmıs benden önce ölur ınsallah insallah adam geri yollarda bır tekmede ben atarım demıs o sinirle nasıl giderim söylerim
canım okadar değil diyosun daa yeni gelin şöle yapmaz böle yapmaz die yasaklar getirenler onlar değilmi gerikafalılık değilde ne bu sence
sana anlatmış ama aşktan görememişsin
şimdi sen onunla çıktın ya birhafif oldu onun için bi de kaçtın iyice gözünden düştün adamın
işte hep bundan eziyeti
ailem evet demezse olmaz deseydin yaşamayacaktın bunları
şimdi idare edeceksin zaman geçince aileni arayacaksın başka yol gelmiyor aklıma
ben yok dedım ama bana senı bu memelekette sag koymam dedı reziillik cıkartırım dedi
canim ben konu basligini gördümde yazmak istedim acikcasi o ne bicim söz öyle ölmeyi bile düsünüyorum hic düsündünmü belkide senin sinavinda bu sende bununla sinav oluyosun ölerekmi bisileri cözmeyi düsündün en basta kaybedersin böyle bisiyi düsünerek sen önce dimdik durupta böyle bisiyle savsmayi düsünüpte ona göre onunla bu isi halletmelisin adam sen ona kactin diye sana böyle eziyet ediyor arkadaslarininda dedigi gibi senin arkan yok diye yapiyor .sende kendine inann güven sonucu ne olursa olsun konus onunla bazen hic umulmadigi kadar iyi sonuclar verir bazi konusmalar benim önerim budur..
neye yok dedin de sana seni sağ koymam dedi anlamadım ben
kacmaya evlenmeye dedım erken daha yok yasım 24 ben ne zaman evlencem evlenmek yuvamın olmasını cocuugumun olmasını ıstıyorum dedı
canım bence de en mantıklısı babana mesaj çekmek. .çok içten, hatanı anladığını, onları çok özlediğini, evde mutsuz olduğunu, sürekli küfür vs olduğunu. babalar sert görünür ama inan kızına kıyamaz. bir noktadan sonra yumuşayacaktır o da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?