artık ölümü bile düşünüyorum

babanın cep telefonu varsa mesaj çek,çok zor durumda olduğunu ona ihtiyacın olduğunu yaz.eminimki babanın yüreği yumuşar.

babam beddua etmıs benden önce ölur ınsallah insallah adam geri yollarda bır tekmede ben atarım demıs o sinirle nasıl giderim söylerim

canım okadar değil diyosun daa yeni gelin şöle yapmaz böle yapmaz die yasaklar getirenler onlar değilmi gerikafalılık değilde ne bu sence

babam beddua etmıs benden önce ölur ınsallah insallah adam geri yollarda bır tekmede ben atarım demıs o sinirle nasıl giderim söylerim

msj çek yada bi mektup yolla yüz yüze olmaz zaten çünkü dinlemeyebilir seni ama yılma..gidicek yerin yok yoksa

önceden biliyor muydun bunlar
baban şimdi öyle düşünecek kızgın kırgın kimsenin yüzüne bakamam diyordur zaman geçmeli ki arayabilesin

canım eşinin ailesi geri kafalı valla sene 2010 ama düşünce 1800ler

bende arkadaşa hak veriyorum..msj çek canım..yazabildiğini yaz..pişmanlıklarını onu nekadar çok sevdiğini anlat..

babamın babası var dedem o babamdanda kızgın benı bu memleketten sürer vallahı okadarkı namus konusunda titiz bir kız bosanamaz cekeceksın gerekırse köle olacaksın ama gıttıgın yerden baba evıne dönemezsın

şimdi ne desek boş bunları biliyon da gülüm neden kaçtın be yavrum yaaa bilmiyor musun ailenin rızası olmadan mutluluk eksik oluyor ki sen de hiç mutluluk olmaış

esım dedı nısanlanmıs ayrılmıs olmasaydım senı almazdım dedi nıye benım ılk sevdıgım cıktıgım sensın bu yuzdenmı almazdın dedım makyajı sevıyormusum esofman gıymeyı sevıyomusum evde sacı acık dolasmayı sevıyomusum bu yuzden almazmıs

canım anneler,babalar kızgınlıkla söylerler ama emin olki sadece dudakları söyler yürekleri söylemez.tabiiki baban hem kırgın hem kızgın adam haklıda.ama sen mesaj çek baban bilsin iyi olmadığını (ablanla veya başka kimseyle haber yollama) babalar kızlarına kıyamazlar.ama tabiikide hemen bir şey bekleme.ben 1 mesajdan söz etmiyorum bir kaç gün çek baban sana cevap vermese bile sen mesaj çek.

canim ben konu basligini gördümde yazmak istedim acikcasi o ne bicim söz öyle ölmeyi bile düsünüyorum hic düsündünmü belkide senin sinavinda bu sende bununla sinav oluyosun ölerekmi bisileri cözmeyi düsündün en basta kaybedersin böyle bisiyi düsünerek sen önce dimdik durupta böyle bisiyle savsmayi düsünüpte ona göre onunla bu isi halletmelisin adam sen ona kactin diye sana böyle eziyet ediyor arkadaslarininda dedigi gibi senin arkan yok diye yapiyor .sende kendine inann güven sonucu ne olursa olsun konus onunla bazen hic umulmadigi kadar iyi sonuclar verir bazi konusmalar benim önerim budur..

sana anlatmış ama aşktan görememişsin
şimdi sen onunla çıktın ya birhafif oldu onun için bi de kaçtın iyice gözünden düştün adamın
işte hep bundan eziyeti
ailem evet demezse olmaz deseydin yaşamayacaktın bunları
şimdi idare edeceksin zaman geçince aileni arayacaksın başka yol gelmiyor aklıma

ben yok dedım ama bana senı bu memelekette sag koymam dedı reziillik cıkartırım dedi

cok sağolun ilginiz için ama her zaman kısa yoldan bır care buluyorum kendıme suan hıcbırsey benı hayata baglamıo bos gibiyim hergun aynı seyler yat kalk ye ıc iş yap alttan al bırılerının nazını cek senın duyguların hıc önemsenmesınmafoldumben

canım bence de en mantıklısı babana mesaj çekmek. .çok içten, hatanı anladığını, onları çok özlediğini, evde mutsuz olduğunu, sürekli küfür vs olduğunu. babalar sert görünür ama inan kızına kıyamaz. bir noktadan sonra yumuşayacaktır o da...

Başka bi konuda açmışsın canım ilişkiye giremiyomuşsunuz eşinle..

kacmaya evlenmeye dedım erken daha yok yasım 24 ben ne zaman evlencem evlenmek yuvamın olmasını cocuugumun olmasını ıstıyorum dedı

yani sen ertelemekmi istiyodun evlenme işini canım erteleyelim dediğindemi sana böle dedi kocan

ayy çok üzüldüm canım açtığın diğer konuyuda takip etmiştim...
evet evet babana msj at msj kısa olur bi mektup yaz sen herşeyi anlat hatamı anladım de yaz bişeyler ilk zaman tepkisini sürdürür sonra yumuşar

keske okadar kolay olabılse be ablam cok zor babamın okumam ıcın yaptıklarına karsılık kafasını egdım sırtından vurdum okuyup ona bakacaktım karsılıgı bumu inanın yuzum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…