artık ölümü bile düşünüyorum

yani sen ertelemekmi istiyodun evlenme işini canım erteleyelim dediğindemi sana böle dedi kocan

evet ben suan evlenmek ıstemıyordum sureklı bahane edıyordum ramazan cıksın ramazanları mahvolmasın falan filan okulumu kazandıgım halde kactım kım ıcın nıye haketmıyor hıcte üzülmüyo bu kızı gelecegınden aılesınden hayallerınden ettım dıye

keske okadar kolay olabılse be ablam cok zor babamın okumam ıcın yaptıklarına karsılık kafasını egdım sırtından vurdum okuyup ona bakacaktım karsılıgı bumu inanın yuzum yok

bak bende kaçtım evden hemde 18imde sen gibi benim eşimde doğulu...
babam beni çok severdi halbuki ama aradan...arayamadım bi süre..
aradan zaman geçti eve gittim beni bi gördü o bana ben ona sarıla sarıla birbirimize doyamadık..şuan herşey eskisi gibi...bana karşı hiç bir tavrı yok..şuan başıma bişi gelse canını verir..baba bu kızım kolay mı öle kızını bi kenara savurmak..
inan onların yüreği çok büyük

Başka bi konuda açmışsın canım ilişkiye giremiyomuşsunuz eşinle..

evet cnm onuda actım öyle bırseykı sasırıcaksınız ama evlendım ama hıcbır konuda bılgım yoktu dogal olarak acmak zorunda kaldım ılk gun olmadı kan gelmedı beceremedıgımızden dolayı benden süphe bıle ettı 3.gun oldugu gıbı rahatladıklava:

yani sen ertelemek istediğin için sana bu şehri dar ederim sağ koymam dedi ölemi..
ayrılmak istediğinde ne dicek acaba..
bide okadar da değil diyosun be yavrum

allahım o gunlerı gösterecekmı annemı öpmeyı cok özledım anlatamam kokusunu...of of ruya olsa

sen bababani iyi tanirsin en zaaf noktalarini vs.ona göre ayarla ve konus bence mesaj iyi olmaz babalar mesajla pek ugrasmaz bence benim fikirim böyle ama mektup olur yada konusman ya cok iyi olan bir aile dostuyla konus babanin cok sevdigi dinledigi ona danis oda babanla .babanin kalbini yumusatsin affeder hic bir baba bu kadar gaddar degildir.ayrica esinin dedigi seni sag birakmam gibi tehditlerinede kanma sadece senin onu birakmamamn icin korkutuyo gözünü...

allahım o gunlerı gösterecekmı annemı öpmeyı cok özledım anlatamam kokusunu...of of ruya olsa

bak akıllılık edersen gelicek o günler ama dediğimizi yap olmaz deme..kendimi yırttım burda..babana msj çekmelisin..önce yazdıklarını bi yere kaydet oku ve yolla..ama ilk başlarda pişmanlığını değilde onu nekadar sevdiğini anlat..anneni çok özlediğini anlat..onların yerini kimsenin dolduramicağını anlat..ailenden başka bi şehremi taşındın

eğitimini tamamlamadan,ailenin rızasını almadan çok büyük hata etmişin,herşeyi düzeltebilmenin bi yolunu bulunca burada açıklada bizde bilelim....Allah yardımcın olsun...

offf canım ya üzüldüm , ben diğer konu için sana mesaj göndermiştim bu konuyu okuyunca çok üzüldüm zaten en büyük evlilik hataları 17-20 yaş arası yapılıyor, kesinlikle arkadaşlara katılıyorum babana mesaj çek babacım gözümün nuru seni çok seviyorum sizi çok özledim yaz 2 gün sonra gene yaz gene yaz bıkmadan yaz .. evlilik bu bir ömür .. bu yüzden kötü bir evliliği çekmek zordur madem üniversiteyi kazandın ek tercih yap kaydını yaptır devlet bursda veriyor boşan git oku üniversiyi kazanırsan kocana kimseye hiçbirşey söyleme hayatını kurtar

ahhhh canim benim yuregim sizladi:çok üzgünüm:bencede ailen yaninda olmali el ele acimaz annen aelen gibi mumkun degil olamazlar....hata yapmissin ailende cok uzgundur minim bir adim atsan esin gidermiki sert birine benziyoo Allah yardimcin olsun canim yaaa....cocuk icin korun olurmu....bir muddet yaaa sevrek evlenen erkekler cogunluk böyle oluyooo yani elde edince bitiyo beni istiyoordu zaten diyoo arkadasimdan biliyorum ikiside birbirini seviyordu yani kizin önceden gönlu vardi buda istetmis olmustu evlenince bambaska oldu diyordu uzulme canim Allah buyuktur baksana gelinlikle geldin kefenle cikacaksin demisya kaynanan BU SACMALIK!!!!!inanma buna....böyle birsey yok.....anlasamazsan kocan adam olmazsa herks yoluna ama ilk zamanlar normal bunlar duzelir ins. ama sana daha cok sahiplenmesi lazimdi senin ailenlede aran su an soguk esin hatali....

bütün sayfaları okyamadım ama..ilk yazdıklarına binaen şunu söylemek istiyorum..evlilik öyle zennettiğin gibi prenses hayatı falan değil..ve genellikle bayanın alttan almasıyla işlerin yolunda yürüdüğü bir kurum...(malesef)..yani sen eşinin huyunu alıp ona göre nabza göre şerbet vermen lazım..burada sana ayrıl,boşan git bu ne,tarzında cümleler çok olacaktır.ancak hayat şartların bunları uygulyacak kadar uygun değil o halde yapcağın en güzel şey stratejik davranmaktır..benim eşimde aksidir..eğer onun huyuna gitmeyip zıtlaşır çata çat herşeye cevap verirsem bizimde işler daha o gün kopar hayat bana cehennem olabilir..ama 3,5 yılın sonunda öğrendim ki kafa tutmakla bir şeyleri anlatymaya çalışmakla bu iş olmuyor...ölmek vs..bunlar kolay şeyler..ama mücadele asıl olandır..sende bunu dene bence..allah kolaylık versin..

canım bu konu için değilde evlilik yönünde yaptığın bu yorumu çok beğendim...
yazdıklarını kulağıma küpe olarak alıcam..
çünkü bana yarar sağlicağını bildiğim şeyleri uygularım...

bana çok saçma geldi, hiç eşimin nabzınagöre şerbet veremem, oda bana vermesin zaten iki şık vardır insanlar ya anlaşırlar saygılı sevgili devam ederler yada anlaşamazlar. beni mutlu etmeyen insanla işim olmaz bende onu mutlu edemem zaten. ne o öyle hep ben hep ben. kadınlar böyle yaptıkça erkekler daha çook tepemize çıkar

sen böyle düşünüyosun ama herkezin evliliği seninki gibi olmaya biliyo..fedakarlık yapmamız gerekebiliyo..yoksa evlilik yürüyemiyebiliyo...

evlilik fedakarlık ister bu fedakarlık tek taraflı olmamalı..karşılıklı olmalı.....hiçkimsenin evliliği mükemmel değildir ama yaşanabilir seviyeye getirende biz olmalıyız

sizin tercihiniz,saygı duymaktan öte gidemem..ancak herkesin hayat şartları bir değil demiştim..hem ben eşimi seviyorum ve onun huyuna gitmekte ağırıma falan gitmiyor.evliliğim ve eşim için değer.annelerimizde yuvası iççin mücadele etmemişmi? neden sırf gururum peşine düşüp yuvamdan olayım ki..her zaman dünya benim etrafımda dönmeyebilir neticede.kadınlar böyle yaptıkça diye bir şeyde yok.eyvallahsız evlilikler yıkılmaya mahkum oluyor malesef.neden sevdiğim insan için fedakarlık yapmiyim ki? çekip gitsem mücadele edeceğim daha zor bir hayat olmayacakmı sonuçta? eşim dışarıda çalışıp zorluklarla benim rızkımı kazanırken,insanların kahrını çekerken eşitsizlik olmuyorda,ben biraz fedakarlık edincemi eşitsizlik oluyor?..hem ben karşılığını çok güzel aldığıma inanıyorum.bu tarzımla el üstündeyim daha ne olsun ki..

teşekkür ederim canım ..

yıllarca annelerimiz bu sayede yuvalarını ayakta tutmuşlar..fedakarlıktan zarar gelmez bence.

şimdilerde eyvallahsız insanlar türediği için ortalık malesef annesiz babasız büyüyen çocuklarla dolu..benim annem babamda yeri geldi geçimsizlik yaşadı..annem babamın kahrını çekti,ama bana sorsanız asla onlarsız büyümek istemezdim.annemde bütün herşeye rağmen eşinden ayrı yaşamak istemezdi..şimdi 35 yıllık evliler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…