Artık onun sevgisinden şüphe ediyorum

zor oldu ama doğru olan bu değil miydi? gercekten 1 aydır ona bu sekilde katlanıyorum ama kendime saygım kalmadı :( doğru olanı yaptğıma inanıyorum ben :sinifsinif:

yok daha kesinlkle aramıcam.

kararli olman cok guzel
bitirebilmek bi cesaret ister ve sen bu cesareti gosterdin
dogru olani yaptin...
pisman olmazsin
olacak biri varsa oda seni kaybeden kisi olr

ben sebebini söyleyeyim onu fazla şımartıp yere göğe koyamamışınız.canımın içi ona göre sen çantada kekliksin.erkekler zoru ulaşılmazı kendilerini yoran zor kadınları seviyorlar.kaçan kovalanır.ayrılıyorsun dönen yine sensin.sürekli peşine düşen sensin.evet tüm heycan bitmiş adama heycan alanı bırakmamışın ki.her şey sıradanlaşmış.bak arama sorma mesaj atma o aradıkça açma bazen duymamışım de geç gördüm de.rahat davran soğuk davran.ben sevgilimi böyle yola getirdim.kedinin fareyle oynadığı gibi bazı erkeklerle oynayacaksın.aşk sevgi sadık kadın aşık kadın bunlar onlara göre değil maalesef.

Canım kesinlikle doğru olanı yapmışsın, aynısını birebir yaşadım ben de, tek farkı ben ayrılmaya cesaret edememiştim ve o ayrılmak istedi. Sonuç olarak aynı şeyleri yaşadım ilgisizlik, sıradan davranışlar... Ayrıldıktan 1 ay sonra da başka birini bulmuştu zaten. Yani emin ol onun ayrılmak istemesi daha kötü hissettirecekti sana... Gerçekten mantıklı olanı yapmışsın. Yani bu durumda en iyi ihtimali söylüyorum. Bazı erkekler gerçekten çok uyuşuk oluyor, yani birini tavlayana kadar uğraşıyorlar baktı ki karşı taraf kendine aşık çaba harcamayı tamamen bırakıyorlar. Hiç bir zaman onlara bu fırsatı vermemek lazım çok sevsek de belli etmemek lazım. Yani en iyi ihtimal böyle biridir. Karşı tarafın avcunda olduğunu anlayınca onun için hiç bir şey yapmamaya başlar, ki anladığım kadarayıyla çoğu bayan gibi ilgiyi seviyorsun , ne kadar yapabilisin ki böyle biriyle ? Sürekli bozuk plak gibi başa sararak... Ki ben en iyi ihtimal üzerine yorum yaptım, bunun dışında başka biri ya da artık sevgisinin bitmesi gibi ihtimaller de var ama eğer iyi ihtimalse onunki mutlaka hatasını anlayıp döner, klasik olacak ama dönmüyorsa zaten hiç kafana takmaya değmez, ben de yaşadığım için yorum yazmak istedim inan daha sonra bu üzüldüğün günlerine yanacaksın.

derinim umarım yanlış anlamazsın ama sana gelişmeleri şimdiden söyliyim..
bir kaç gün bu hırsla aramazsın onu..o da aramaz..
sonra bi şarkı duyarsın severek ayrılmak istediğin için zaten kararlı değilsin,her ne kadar kararlıyım da desen..amacın ders vermek..aklına o düşer..sonra kendine mazeretler üretirsin,
ben mi çok büyüttüm acaba,e yapısı öyle diye..
zaten sol tarafındaki acı da artmıştır bu arada..
dayanamaz bi mesaj çekersin..mutlumusun şimdi tarzında..cevap gelmez..ya da gelirse de geç gelir..soğuk bi şeydir gelen mesajda..
iyice hırs yaparsın..ararsın ağlarsın vs.vs...bu böyle sürer gider...
canım eğer seviyorsan ya öyle kabullen onu ve seni seviyorum,problem çıkarma diyorsa inan..
ya da ayrılmayı kesin kafana koyduysan,böyle musuzum ve sevgim de bitti diyorsan ayrılığına sahip çık arama..
sanırım ne yapacağını biliyorum..ilk şıkkı..hakkında hayır
lısı

evet ben bu ilk dedğini defalarca yaptım ama sonuç.. hep aynı hep aynı.. nereye kadar böyle sürcektiki beni sevmedğini bile bile devam edemem ki.. bi yerde bi karar vermem lazım benim.. sen olsan ne yapardın offf moralim daha cok bozuldu mafoldumben

Canım kesinlikle doğru olanı yapmışsın, aynısını birebir yaşadım ben de, tek farkı ben ayrılmaya cesaret edememiştim ve o ayrılmak istedi. Sonuç olarak aynı şeyleri yaşadım ilgisizlik, sıradan davranışlar... Ayrıldıktan 1 ay sonra da başka birini bulmuştu zaten. Yani emin ol onun ayrılmak istemesi daha kötü hissettirecekti sana... Gerçekten mantıklı olanı yapmışsın. Yani bu durumda en iyi ihtimali söylüyorum. Bazı erkekler gerçekten çok uyuşuk oluyor, yani birini tavlayana kadar uğraşıyorlar baktı ki karşı taraf kendine aşık çaba harcamayı tamamen bırakıyorlar. Hiç bir zaman onlara bu fırsatı vermemek lazım çok sevsek de belli etmemek lazım. Yani en iyi ihtimal böyle biridir. Karşı tarafın avcunda olduğunu anlayınca onun için hiç bir şey yapmamaya başlar, ki anladığım kadarayıyla çoğu bayan gibi ilgiyi seviyorsun , ne kadar yapabilisin ki böyle biriyle ? Sürekli bozuk plak gibi başa sararak... Ki ben en iyi ihtimal üzerine yorum yaptım, bunun dışında başka biri ya da artık sevgisinin bitmesi gibi ihtimaller de var ama eğer iyi ihtimalse onunki mutlaka hatasını anlayıp döner, klasik olacak ama dönmüyorsa zaten hiç kafana takmaya değmez, ben de yaşadığım için yorum yazmak istedim inan daha sonra bu üzüldüğün günlerine yanacaksın.

dönmezsede artık anlarım gercekten sevmediğini.. o zaman bende daha dönmem :/ unutabilirim umarım..

bende de öyleydi evlenmeden önce esim beni aramazdi hep ben arardim aramicam diyodum kendi kendime dayanamiyodum ariyodum,,,,

senin icin zor olsada günler gecsede aramamaya calis ozaman seni sevip sevmedigini anlarsin insallah arar seni canim üzülme kendini hic bir zaman üzmeyerimseniben

bende de öyleydi evlenmeden önce esim beni aramazdi hep ben arardim aramicam diyodum kendi kendime dayanamiyodum ariyodum,,,,

senin icin zor olsada günler gecsede aramamaya calis ozaman seni sevip sevmedigini anlarsin insallah arar seni canim üzülme kendini hic bir zaman üzmeyerimseniben

keşke o kadar kolay olsamafoldumben

Kararlı olduğun sürece herşeyin üstesinden gelirsin.. Bu dönemde duygularını bi kenara koy.. Mantığınla hareket et.. Buna benzer sebeplerden dolayı bende birkaç gün önce ilişkime son verdim.. Şuan kalbin sızlıyo tahmin edebiliyorum her söylenen seni etkiliyo.. Tek yapman gereken sabırlı ol hiçbişey yapmadan bekle.. Arıyosa eğer burnunu sürt, hemen yumuşama.. Aramıyosa unutmaktan başka çare yok ..

Kararlı olduğun sürece herşeyin üstesinden gelirsin.. Bu dönemde duygularını bi kenara koy.. Mantığınla hareket et.. Buna benzer sebeplerden dolayı bende birkaç gün önce ilişkime son verdim.. Şuan kalbin sızlıyo tahmin edebiliyorum her söylenen seni etkiliyo.. Tek yapman gereken sabırlı ol hiçbişey yapmadan bekle.. Arıyosa eğer burnunu sürt, hemen yumuşama.. Aramıyosa unutmaktan başka çare yok ..

o aramıycak :gitme: ben de unutucam senağlama

bu söylediğin şeyleri bende yasamıştım. aramıcam diyordum hatta bi kere arıyordu ben cevap vermiyordum ikinci defa aramıyordu insan bi merak eder ikinci defa arar dimi.sonra herseyden yıldım koyverdim gitti.geri dönerse ne ala dönmezse boşver.

Ayrılman aslında sorumsuz insanlar için asıl çözümdür.
Senin sevgilin sorumsuzdu... Bunu ilk mesajında anladım benim de böyle bir sevgilim vardı sorumsuzdu ve ben onu öyle kabul etmeye çalışırken sinir küpü olmuştum...
E şimdiki aklım olsa çekmem ama o zaman küçüktüm cahillik ettim de 3,5 ay dayandım şimdi olsa 3,5 dakika çekmem...
Boşver sen doğru yoldasın...
Tek tavsiyem ise:
Ararsa bile asla açma...

bu söylediğin şeyleri bende yasamıştım. aramıcam diyordum hatta bi kere arıyordu ben cevap vermiyordum ikinci defa aramıyordu insan bi merak eder ikinci defa arar dimi.sonra herseyden yıldım koyverdim gitti.geri dönerse ne ala dönmezse boşver.

evet.. insan bi merak edip ikinci defa aramaz mı? aynen böyleydi oda.. neyse gecti gitti unutmak asıl cözüm kendimi kandırmaktan sıkıldım...

Ayrılman aslında sorumsuz insanlar için asıl çözümdür.
Senin sevgilin sorumsuzdu... Bunu ilk mesajında anladım benim de böyle bir sevgilim vardı sorumsuzdu ve ben onu öyle kabul etmeye çalışırken sinir küpü olmuştum...
E şimdiki aklım olsa çekmem ama o zaman küçüktüm cahillik ettim de 3,5 ay dayandım şimdi olsa 3,5 dakika çekmem...
Boşver sen doğru yoldasın...
Tek tavsiyem ise:
Ararsa bile asla açma...

doğru olan bu ama onsuzluğa dayanmak cok zor benim gelecege dair tüm hayallerim onunlaydı simdi boslukta hissediyorum kendimi.. ama umrunda olsaydıda arardı diyorum.. tek taraflıda nereye kadar dimi? onun hala umrunda deil hala off off :gitme: mafoldumben

doğru olan bu ama onsuzluğa dayanmak cok zor benim gelecege dair tüm hayallerim onunlaydı simdi boslukta hissediyorum kendimi.. ama umrunda olsaydıda arardı diyorum.. tek taraflıda nereye kadar dimi? onun hala umrunda deil hala off off :gitme: mafoldumben

Geleceğe dair umutların hayallerin elbette onlu olur çünkü sen onu hayatının merkezine oturtmuşsun ama baksana seni kazanmak için aramamaış bile.
Tek taraflı ilişki nereye kadar?
Kendine yazık edersin...
5 gün çok üzülürsün 5 ay sonra bakarsın onu hatırlamak acı veriyor. 5 yıl sonra o kimdir necidir umursamazsın bile hayatta insan nelere alışıyor seni sevmeyen birinin yokluğuna mı alışamayacaksın?
:umursamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bzi anlatmışsın resmen..Ama şuan ben başkasını seviyorum...Ve ben ayrıldım.Hiç takma.Arama sorma bak noluyo... =D sıkma canını hayatm

Back
X