Artık onun sevgisinden şüphe ediyorum

Sakın sürekli beni seviyormusun,benden soğudunmu gibi sorularla onu sıkma.Bence ayrıldıktan sonra seninle yeniden olmayı kabul ettiğne göre seni seviyor ama sıkılmış.Bence bundan sonra biraz sabırlı ol.hep arayan sen olma.sorularla onu sıkma.Emin ol onu bir süre sabrederek aramasan bu sefer o seni arıyacak soracak.bu soruları o sana sormaya başlayacak.biraz kendini çek.soğuk olma ama onun üstüne gitme.sen konuşmaya meraklıymış gibi olma.emin ol işe yarayacak

derinimm nasılsın iyi misin canım? en son dün akşam telefonunu kapadığını söylemiştin sanırım.Açtın mı, aramış mı? gerçi daha bi gün geçti, onun seni anlaması çoook uzun zaman alabilir.Sabırlı, kararlı ol canım, sadece biraz zaman.. :teselli:

naber son durum nedir?bak sakin ol acele karar verme dönerse döner zaten.hoş dönüyorlarda ne oluyor?bu seferde nasıl güveneceğim bu adam hep böylemi yapacak diyorsun?

ne araması arar mı o hiç aklına bile gelmiyorumdur.. değişen hiçbirşey yok kendi kendimi yiyip duruyorum evin içinde hasta oldum mafoldumben

aaa ne hasta olacaksın sanki dünyadaki tek erkek o :olmaz:
canına yazık değil mi? valla hep pişman oluyorlar ama ne fayda.son pişmanlık fayda etmiyor.umarım bu zamanı o iyi kullanır.yerimseniben

canına yazık, tatlım ağlama hasta etme kendini, kafanı dağıtmaya çalış biraz.. film izle, çikolata ye, günlük yaz, değişik yemek tariflerine bak, dergi karıştır..bu kadar arayıp sormayan seni düşünmeyen bi erkek senin değerini hak ediyo mu? değmez canım üzülme :teselli:

Güzelim konunu okudum ama ayrılmakla iyi yapmışsın benimde önceden böyle bir deneyimim oldu eski erkek arkadaşım ayrılırdım adam aramazdı ben arardım dayanamayıp ama sonunda beni terkedende o oldu..yaşı kaç erkek arkadasının?

o beni hic terketmedi ama anlamıyorum.. 18 yaşında

Allah allah 18 yaşında ve bu kadar kararlı aramayan bir erkek bende 24 25 yaşında diyeceksin sandım genelde 18 19 yaş grubu erkekler çabuk bağlanan ayrıldımı affettirmeye çalışan tiplerdir (genel için değil gördüğümü söylüyorum) ama bu farklı sanırım üzme kendini canım herşey düzelir..

Son düzenleme:
benim yapmam gereken bişey var mı bilmiyorum. aslında şu an çokta üzülmediğimi fark ettim bilmiyorum onsuzda yapabilirim sanırım.
normalde aramadan duramazdım ama şu an kendimi zorlamıyorum aramak istemiyorum o ararsada açmıycam biraz ayrı kalmamız en iyisi.
dönerse ne ala..
bikaç kez aynı durumu yaşadık onunla çünkü daha önce kaç kez aynı durumda oldum.
alıştım çokta acı çekmiyorum.. umarım böyle devam eder..

Daha iyi olmana sevindim canım :1hug:

Ama emin ol geçecek ve bence aynı kitabı tekrar tekrar okuma... :1no2:

Bir insan değişmez değişmesini de bekleme, senin varlığın onda 1. sırada hiç olmamış gördüğüm kadarıyla olmasını da bekleme. a.s

Hayatta çok daha iyi insanlar karşına çıkacak eminim...

Çünkü sen çok hassas ve kırılgan bir kızsın senin değerini anlayacak çok daha ince ve kibar biriyle olacaksın biliyorum böyle biri var kaderinde... yerimseniben

ayyyyy :)):) umarım öle olr canm ya ztn artık dönmicem ona bn mtlu olmak istiyorum hak edene vericem bundan snra sevgimi yok öle kıymet bilmeyenee... coooooook tesekkür edrm mck opuyorumnanaktan

derinim umarım yanlış anlamazsın ama sana gelişmeleri şimdiden söyliyim..
bir kaç gün bu hırsla aramazsın onu..o da aramaz..
sonra bi şarkı duyarsın severek ayrılmak istediğin için zaten kararlı değilsin,her ne kadar kararlıyım da desen..amacın ders vermek..aklına o düşer..sonra kendine mazeretler üretirsin,
ben mi çok büyüttüm acaba,e yapısı öyle diye..
zaten sol tarafındaki acı da artmıştır bu arada..
dayanamaz bi mesaj çekersin..mutlumusun şimdi tarzında..cevap gelmez..ya da gelirse de geç gelir..soğuk bi şeydir gelen mesajda..
iyice hırs yaparsın..ararsın ağlarsın vs.vs...bu böyle sürer gider...
canım eğer seviyorsan ya öyle kabullen onu ve seni seviyorum,problem çıkarma diyorsa inan..
ya da ayrılmayı kesin kafana koyduysan,böyle musuzum ve sevgim de bitti diyorsan ayrılığına sahip çık arama..

sanırım ne yapacağını biliyorum..ilk şıkkı..hakkında hayır
lısı

aynen bunları söylicem senin için.. yerimseniben

arama sakın canım bakalım seviyorsa düşünmeye başlar arar seni he aramazsa da sevmediğini anlarsın işteyerimseniben

anlaşılan o ki ilişkiniz baya bi sıradanlaşmış....
o alışmış artık ben kaçarım o kovalar modunda takılmaya
geri çek bakalım kendini ne olacak
hemen su koyverme ama anlasın kararlı olduğunu
bırak ilk adımları o yapsın
ben bu taktiği denedim
kesinlikle işe yarıyor
ben geri çek
(tabi arada gerçek sevgi varsa)
peki sence başka biri olabilirmi?

Back
X