Artık öpüşmek istemiyorum

insankendinidesecemiyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
1
8
1
18
Ben artık hata yapmaktan çok yoruldum benimle aynı şeyleri yaşıyan var mı varsa bi tavsiyesi var mı lütfen söylesin aslında ciddi ilişki insanıyım ama hayatıma giren tüm erkekler bi şekilde bana arzusal olarak yaklaşıyor tamamen değil ama ilişkide her türlü konusu geçiyor en basiti öpüşmek mesela toplam 10kişiyle öpüşmüşüm artık kendimden soğudum daha önce hiç aşık olmadım ilişkilerimde unutulan biri de değilim ama istediğim şey bu değil birini sevdim yakın zamanda 5aylık bir ilişkimiz oldu çok kavga ederdik ama karlşılıklı sevgi olan bir ilişkiydi sonra kavgalara dayanamayıp ayrıldık üstünden iki ay geçti biriyle tanıştım onunla da öpüştüm amk nasıl oluyo bilmiyorum kendime dur demem lazım yanlış olduğunu biliyorum bu da yetmemiş gibi hayatımda bu insan varken başka biriyle tanıştım çok anlık gelişti diğeriyle de sevgili değiliz flörtüz bu yeni tanıştığım kişiyle de bişeyler yaşadık tamam ileriye gitmiyorum hiçbiriyle o konuda sınırlarım var ama öpüşme konusunda kendimden soğudum resmen , olmak istediğim gibi bir insan değilim asla hataların farkındayım ama kendimi düzeltemiyorum düzgün bi ilişki istiyorum ama bi türlü olmuyo lütfen bana akıl verin benim bu halim nolcak ya niye bu kadar terbiyesizim valla bakın ben çok yanlış olduğunu biliyorum değersizce bişey bu ama anlık gelişiyo hatta sanırım o anın bitmesi için buna göz yumuyorum şuan mesela o beş aylık ilişkim gözümün önünden geçiyor onunlayken çok sadıktım düzgündüm tamam dört dörtlük değildi onunda cinsel beklentileri vardı ve ben bunları karşılamazdım ama en azından böyle saçma sapan erkeklerş hayatıma alıp saçma sapan bir hayat yaşamıyordum tek biri vardı sadece hayatımda yaaa , kızlar cidden sevdiğim düzgün bi ilişkim olabilecek mi nolur beni anlayın

Son düzenleme:
İstemediğiniz şeyi yapmayın. Sizi zorluyorlarsa ortamı terkedin.

Eğer yakınlaşmak, öpüşmek istemiyorsan hayatındaki erkeklerden uzak dur, bunu istemediğini belirt. Çok gençsin,istekli olabilirsin hormonların zirvede fakat bu yaptığın şey, kendini sorgulamana, değersiz hissetmene sebep olmuş. Hatta nickini bile " insan kendini de seçemiyor" yapmışsın. Otur biraz soluklan, okuluna odaklan. Kız arkadaşların varsa onlarla görüş. Hayatı çok hızlı yaşıyorsun.

4 yıldır öpüşüyorsun desek.

4,5 ayda bir yeni biriyle öpüştüğün varsayılır.

3 dateden önce öpüşmemek viraldir.

Flört aşamasıysa;
1-tanışma oturması 1 saatlik (kahve)
2-kısa aralıklarla 3-5 görüşme
3-sekteye uğramayan kaliteli iletişim
4-enerjinin tek kişiye yöneltilmesi
5-uzatmadan devam edip etmeme kararına varılması

-karşı cinsin hedefleri (hangi şehir okuyacak vb) bunları konuşmak önemli

Son düzenleme:
Kalkıp da ilk günlerde öpüşmüyorsunuzdur heralde. İleriye gitmediğiniz sürece öpüşmekte sıkıntı yok herkes öpüyor sevgililerini. Adam akıllı biri çıkar da siz bu kalıptanda çıkın. Aşkım Kapışmak'ın bir lafı vardı 3 ay süre verin

Başlığa cevap
Bende öpüşmek istemiyorum
Zaman kaybetmeden işimize bakalım'cıyım

3 ay boyunca hoşlanıp arzulamasına rağmen öpüşmeden duran bordo berelidir.

Yasiniz cok genc, hormonlar tavan.

Opusmek sizi terbiyesiz veya degersiz yapmaz. Kendiniz de istiyorsaniz, opusursunuz. Ama bu sizin karariniz olmali. Karsi tarafın oyle bir beklentisi var diye yapmayin.

Hayatimiza sacma sapan insanlari aldigimiz bir dagitma donemimiz de olabilir. Normal. Sadece bu dagitma doneminde bile kendiniz icin koydugunuz sınırlarınız olsun ki bu donem bittiginde büyük pismanliklarla basbasa kalmayın.

Duzgun iliskiniz tabii ki olur, neden olmasin. Cok gencsiniz. Muhtemelen hem hormonlariniza yenilip hem kendinize kizdiginiz icin boyle düşünüyorsunuz ama duzgun iliski kac kisiyle opustugunuzle alakali bir sey degil.

Birşeyi yapmak istemiyorsan sırf karşı taraf istiyor diye sakın yapma, hayır demeyi bil. Her konuda ve herkese karşı..

Siz oraya amk yazarken kufur mu ettiniz?

Ay hic yeri degil ama zerrinle bahsi kazandınız diyeyim sadece
Ben biliydim böyle olacağınııı. Sen ben ve Zerriniffet üçlü konferans halinde özelden yazışabiliyor muyuz var mı öyle bir şey acaba? Detayları merak ettim ama konuyu da dağıtmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…