- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Suc sende
Kiz resmen görüsmek bulusmak istemiyor sen neden bukadar üstüne gidiyosunki ilaki bulusalim diye
Arama sorma görüsme bukadar...
Kusura bakmayın ama siz böyle yaptıkça arkadaşınızın bi tarafı nirvanaya ulaşmış
geç de olsa bunu yapmanız iyi bi şeyAynen, neyse zaten şu an itibariyle arkadaşlığımı bitirdim kendisiyle ben. Nirvada takılsın kendi çapında
Kesinlikle, hayır bir de pişkin pişkin söylüyor ya. Bari konular bitmedi falan deBu arkadasin ayiptan haberi yok....
bosegec....
geç de olsa bunu yapmanız iyi bi şey
Konuşmuyorum artık zaten, şımarıklığını başkasına yapsın. Siz nasıl çözdünüz probleminizi?bende de vardı ondan birtane o nasıl bana davrandıysa şuan bende ona öyle davranıyorum benden iyisi yok şuandabi tarafları kalkmış indir de anlasın bir süre konusma görüşme işin oldugunu söyle geç karşıya
Kendimi çok gurursuz hissediyorum şu an, bir de en yakın arkadaşım olacak güya. Şimdi sinirlenince farkettim gerçekten bizim ilişkimiz artık çöp olmuşÇok ısrarcısınız.
Planınızı ertelediyse o arasın bir daha, şu gün yapalım derse programım olmazsa yaparız deyin, ararsa ve canınız isterse gidin yanına.
Peşinden koşmuşsunuz.
Kendimi çok gurursuz hissediyorum şu an, bir de en yakın arkadaşım olacak güya. Şimdi sinirlenince farkettim gerçekten bizim ilişkimiz artık çöp olmuş
Kesinlikle, hayır bir de pişkin pişkin söylüyor ya. Bari konular bitmedi falan de
Konuşmuyorum artık zaten, şımarıklığını başkasına yapsın. Siz nasıl çözdünüz probleminizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?