- Konu Sahibi ForgetMeForever
-
İyi akşamlar hanımlar.. Şimdi yazacağım şey dert mi değilmi bende karar veremedim ama rahatsız olduğum bir konu...
Sorun; herşeyi hissetmem, yada önceden olacak şeyleri tahmin etmem, ve en kötüsüde birşey aklımdan geçtiği zaman o oluyor.. Farklı birşey çözemedim...
Sanırım hissiyatım fazla güçlü, yada ben mi öyle sanıyorum bilemedim..
Gelecekle ilgili tüm tahminlerim doğru çıkıyor, mesela bir arkadaşımla telefonda konuşuyordum, bana dediki ''canım sana birşey söyleceğim önemli ama sonra söyleyeceğim dedi'' . Ama zaten ben ne diyeceğini biliyorum ve
doğru çıkıyor. Bu verdiğim küçük bir örnekti ama her aklımdan geçenin olması, ve farketmeden bununla ilgili şeyler söylemek canımı sıkıyor.
Mesela yolda yürüyorum, diyorumki içimden kesin şu karşıma çıkıcak; Bakıyorum ki yanımdan geçiyor..
Belki bunlar sizlerinde başına geliyordur, bilemiyorum. Ama büyüdükçe artıyor bu hissiyat. Herşey bilinçsizce aklımdan geçiyor ve o şey mutlaka oluyor. Mesela geçenlerde bir araba ve motorsiklet gördüm, içimden (tabiki bilinçsizce) çarpışıcaklar dedim ve oldu.
Artık rahatsız olmaya başladım. Sizlerdede oluyor mu bu ? Yada bu psikolojik bir olaymı ? Yardımlarınıza ihtiyacım var. Bu sorunu çözmek için neler yapabilirim ?
Saygılarımla..
İyi akşamlar hanımlar.. Şimdi yazacağım şey dert mi değilmi bende karar veremedim ama rahatsız olduğum bir konu...
Sorun; herşeyi hissetmem, yada önceden olacak şeyleri tahmin etmem, ve en kötüsüde birşey aklımdan geçtiği zaman o oluyor.. Farklı birşey çözemedim...
Sanırım hissiyatım fazla güçlü, yada ben mi öyle sanıyorum bilemedim..
Gelecekle ilgili tüm tahminlerim doğru çıkıyor, mesela bir arkadaşımla telefonda konuşuyordum, bana dediki ''canım sana birşey söyleceğim önemli ama sonra söyleyeceğim dedi'' . Ama zaten ben ne diyeceğini biliyorum ve
doğru çıkıyor. Bu verdiğim küçük bir örnekti ama her aklımdan geçenin olması, ve farketmeden bununla ilgili şeyler söylemek canımı sıkıyor.
Mesela yolda yürüyorum, diyorumki içimden kesin şu karşıma çıkıcak; Bakıyorum ki yanımdan geçiyor..
Belki bunlar sizlerinde başına geliyordur, bilemiyorum. Ama büyüdükçe artıyor bu hissiyat. Herşey bilinçsizce aklımdan geçiyor ve o şey mutlaka oluyor. Mesela geçenlerde bir araba ve motorsiklet gördüm, içimden (tabiki bilinçsizce) çarpışıcaklar dedim ve oldu.
Artık rahatsız olmaya başladım. Sizlerdede oluyor mu bu ? Yada bu psikolojik bir olaymı ? Yardımlarınıza ihtiyacım var. Bu sorunu çözmek için neler yapabilirim ?
Saygılarımla..
6.hissin çok kuvvetli ya da genel anlamda hislerin..
Zaman zaman bana da olur, daha çok birşeyi çok düşününce..düşünce gücü diyorum ben buna ama seninki farklı..
Yapacak birşeyin yok..tahmin edebiliyorum bazen bu sana rahatsızlık veriyordur özellikle kötü şeyler aklından geçince olacağını bilmek..
Bence mümkün olduğunca iyi şeyler düşün ki iyi olsun..
Aklından kötü birşey geçtiği an hemen tersini iyisini düşün, mesela: yok canım o öyle değil böyle olacak ..de ve gülümse..
olumlu düşünceler herzaman olumsuz düşüncelerden kuvvetlidir.
Ne demiş mevlana: insan düşünceden ibarettir gerisi et ve kemiktir..
Aklıma Son Durak serisi geldi :)
Bazı insanlara olur böyle şeyler...
Ama bunu sorun olarak görme, o an sen elinde olmayan bir şekilde hissediyorsun bunları..
Kalbin temiz diyelim :)
Petek dinçözün böyle bir sorunu vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.. sonra kurtulmustu ama nasıl oldugunu hatırlamıyorum
Aşağıdaki linkte petek dinçözün durumu var.. onunki dahada kötü.. birde benim kuzenim 18li yaşlarında geceleri dışarı cıktıgında insanları hayvan olarak gördüğünü söylerdi. biz saçmalıyor yalan söylüyor diyorduk ama gercekmiş bir hocaya götürmüşlerdi kalp gözün acık demişti okumuslardı sonra iyileşmişti.. şimdi o günlerin hatırlatılmasına bile kızıyor..
İLAHİYATÇILAR TEŞHİSİ KOYDU "PETEK DİNÇÖZ'ÜN KALP GÖZÜ AÇIK" - petekhayrani - Blogcu.com
Korkuttunuz beni yahu, allaha şükür böyle bir vaziyetim yok, bunlar çok daha korkunç, ben sadece hissedıyorum, birde bu olayla ilgili canladırmada yapılmıştı. Şimdi hatırladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?