Artık rahatsız olmaya başladım, fikirlerinize ihtiyacım var...

benimde hislerim inanılmaz kuvvetlidir
hemde yasamımdaki büyük olaylarda
hep önceden içime doğar
ben de en son yasadığım hayatımı değiştiren en üzücü olayımı da yasayınca
artık pozitif düşünceye yönelmeye calısıyorum

geçen bir yerde dinledim
evren biz neyi cagırırsak bize onu verirmiş
daha mutlu daha güzel olaylara kafa yormak lazım
kötü düşünceler gelince beyninizden hemen uzaklastırın

Canım bende de oluyor bu :) bırını aramyı dusunuyorum mesela gun ıcersınde o benı arıyor :) bunlar kotu seyler degıl beynin gücü ve yaydıgımız enerjıyle ılgılı ıstersen kuantumla ılgılı seyler oku bıraz bunu anlarsın Evrenden Torpılım Var dıye bır kıtap var aslında en uygunu bı gıbı gozukuyor baslangıc ıcın. Kendını bı radyo gıbı dusuneceksın canım atıyorum 92.7 slow parcalar yayınlar ve slow dınleyen ınsanları ceker kendıne.. Ata sözlerını dusun bı de korktugun basına gelır, bırseyı kırk kere soylersen olur.. Normal karsıla bunlar her ınsanda var aslında sadece farkındaa olamıyor cogu ınsan

Malesef bende de kötü rüyaların çıkması gibi bir durum var, daha doğrusu vardı. Artık dilimle mi zihnimle mi çağırıyordum bilmiyorum ama artık bu konular üzerine odaklanmayı bıraktım. Eskiden anlatmadan duramayan ben, şimdi öldürsem kötü rüyamı anlatmam. Hatta mümkünse düşünmem bile. İyi düşün iyi olsun

bu bende de çok olur..
şimdi arayım birazdan arayım derken kalır 2 gün sonra o arkadaş mutlaka beni arar..2 gündür aklım sende diyerek..

bu şeymiş yani biz o kişiyi sürekli düşününce onun beynine frekans yolluyormuşuz o da bizidüşünüyormuş otamatikman ..

bu bilimsel birşey yani olağanüstü bir durum yok.

benim ablamda böyle başaldı temiz kalpli herşeyi biliyor falan durumundan çıktı takıntı haline getirdi huzursuz olmaya başladı... size tek tavsiyem eger sizde rahatsız olmaya başladıysanız ki başlamışsınız üzerinde düşünmemeye çalışın çünkü üzerinde düşünüp yoğunlaştıkça içinden çıkılmaz bir hal alıyor... ablamda yaşadığımız için o durumları çok iyi biliyorum... Allah yardımcınız olsun...

Bende tam olarak öyle değilde , mesela aklıma hiç aklıma gelmeyen biri geldi diyelim o gün mutlaka onunla ilgili birşey olur. Ya arar ya bir şey olur..

Fikrim yok ama yerinizde olmak istemezdim..

Önceden bilmek istemem iyiyi de kötüyü de

Vakti geldiğinde herkesle birlikte görmek yaşamak daha iyi sanırım

Gercekden oyle youtube da sirr yaz bir video goreceksin onu izle. Gercekdende ne dusunyorsak, onlar evrene yansiyor ve dusunyumuz seyleri yasiyoruz. O yuzdende hep guzel dusunmek gerek. Ben birinci hamilelyimde hep olumsuz seyler dusundum, oysa hersey yolundaydi ne bebegimn ne benim bir sorunumuz yokdu. Arkadasima surekli yaa onu doguramazsam, ya gucum olmazsa ya ona bir sey olursa? Insan hastaneye gidibde sora eve bos donerse delirir herhalde gibisinden seyler soyluyordum. Oylede oldu, ama dleirmedim, isde yasiyorum. O yzuden bu kez herseyin guzel olucagina inanidriyorm kendimi, zaman zaman korkularim oluyor ama hemen kovuyorum kafamdan. Bu bebege hamile kalmadan once sizde tahmin edersinizki, psikolojim cokmus duurmdaydi ama herseye ragmen icimden hep guzel seyler gecirdim, yani tekrar hamiel kalicagima cok inanmisdim. O yuzden sizlerde oyle olun ne yasarsak yasiyalim, asla kotu dusunmemeleliyiz. Allah hepimizin bos kalan kucaklarini saglikli, guzel bebeklerle doldursun insallah.

Yorumun içi teşekkür ederim canım, olumlu düşünüyorum ...

Canim nerdesin sen?
Bana bi fal baksan ya

Yok canım bide şimdi fallarım falan çıkmaya başlar kafayı yerim hiç gerek yok

Canım zaten farkında olmadan gerçekliyor anlık bi düşünce ile, hissediyorum çoğu şeyi. Yada şöyle anlatayım, ben gelecekle ilgili (iyi yada kötü) birşeyi söylüyorum, hiçbir sebebi yokken. O olay zamanı geldiğinde oluyor ve o zaman anlıyorum çoğu şeyi.

Ablanada geçmiş olsun canım, sağol

Fikrim yok ama yerinizde olmak istemezdim..

Önceden bilmek istemem iyiyi de kötüyü de

Vakti geldiğinde herkesle birlikte görmek yaşamak daha iyi sanırım

evet canım ama dediiğim gibi elimde olan bir durum söz konusu değil, keşke böyle bir hissiyata sahip olmasaydım .. Ama bu durumu yeneceğim umarım

Bende de olsa keşke böyle bir 6. his...hiiiçç rahatsız olmam... bilakis memnun olurum..

Canım kafayı mı yedin, dışarıdan iyi birşey olarak gözükebilir ama yaşadığın zaman öyle olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…