İyi akşamlar hanımlar.. Şimdi yazacağım şey dert mi değilmi bende karar veremedim ama rahatsız olduğum bir konu...
Sorun; herşeyi hissetmem, yada önceden olacak şeyleri tahmin etmem, ve en kötüsüde birşey aklımdan geçtiği zaman o oluyor.. Farklı birşey çözemedim...
Sanırım hissiyatım fazla güçlü, yada ben mi öyle sanıyorum bilemedim..
Gelecekle ilgili tüm tahminlerim doğru çıkıyor, mesela bir arkadaşımla telefonda konuşuyordum, bana dediki ''canım sana birşey söyleceğim önemli ama sonra söyleyeceğim dedi'' . Ama zaten ben ne diyeceğini biliyorum ve
doğru çıkıyor. Bu verdiğim küçük bir örnekti ama her aklımdan geçenin olması, ve farketmeden bununla ilgili şeyler söylemek canımı sıkıyor.
Mesela yolda yürüyorum, diyorumki içimden kesin şu karşıma çıkıcak; Bakıyorum ki yanımdan geçiyor..
Belki bunlar sizlerinde başına geliyordur, bilemiyorum. Ama büyüdükçe artıyor bu hissiyat. Herşey bilinçsizce aklımdan geçiyor ve o şey mutlaka oluyor. Mesela geçenlerde bir araba ve motorsiklet gördüm, içimden (tabiki bilinçsizce) çarpışıcaklar dedim ve oldu.
Artık rahatsız olmaya başladım. Sizlerdede oluyor mu bu ? Yada bu psikolojik bir olaymı ? Yardımlarınıza ihtiyacım var. Bu sorunu çözmek için neler yapabilirim ?
Saygılarımla..