Artık regl olmak istemiyorum

Deme öyle. :(
Bir arkadaşım var. Hiç adet olmuyor.
Dolayısıyla çocuğu da olmayacak
Gitmediği doktor kalmamış ama nafile.
Sırf bunun için ebe oldu.
Picama benim bir değil bir sürü bebeğim var derdi bana.
Keşke derdi, keşke adet olsam da ağrısını çekmeye bile razıyım. :(

Benim de çok ağrır ben ağrı hafiften kendini belli edince hemen ağrı kesici içiyorum. Onceden icmiyodum ya da bir tane içeyim başka icmeyim diyodum ama artık saldım.

Deme öyle. :KK43:
Bir arkadaşım var. Hiç adet olmuyor.
Dolayısıyla çocuğu da olmayacak
Gitmediği doktor kalmamış ama nafile.
Sırf bunun için ebe oldu.
Picama benim bir değil bir sürü bebeğim var derdi bana.
Keşke derdi, keşke adet olsam da ağrısını çekmeye bile razıyım. :KK43:
Sen böyle diyince korktum şimdi bende 40 gündür regl olmuyorum acaba bende mi kesildim
Bu arada arkadaşına çok üzüldüm canım doğuştan gelen bi rahatsızlığı mı var?

Sen böyle diyince korktum şimdi bende 40 gündür regl olmuyorum acaba bende mi kesildim
Bu arada arkadaşına çok üzüldüm canım doğuştan gelen bi rahatsızlığı mı var?
40 gündür dediğine göre sen olmuşsun sanırım.
Arkadaşım hiç olmamış.
O duyguyu bilmiyor yani.
Evet, doğuştan.

40 gündür dediğine göre sen olmuşsun sanırım.
Arkadaşım hiç olmamış.
O duyguyu bilmiyor yani.
Evet, doğuştan.
Çok üzüldüm canım kıyamam,umarım evlat sahibi olmanın kısa bir yolu vardır onun için.
Allah yardımcısı olsun.
İşte kiminin duası,kiminin bedduası..
Herkesin farklı bir derdi var..

Eveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm

Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı :mad:
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum :KK61:
kız öyle deme ya
sonra çocuk olmazsa Allah korusun bu sefer keşke 10 gün değil 30 gün ağrısaydı da bi çocuğum olsaydı dersin
valla öyle düşünme bence...evet zor dayanması ama napalım bu da kadın olmanın yapısı işte

Takvim tut sancı başlamadan ağrı kesicini al. Ay içinde belini ayaklarını ayak bileklerini her zaman sıcak tut. Beslenmene dikkat et. Yaşla birlikte o sancılar azalıyor. Evvelden her ay hastanelik olurdum, ilaç almıycam diye o ağrıyı çekerdim. Şimdi o Gündenlerde 3-4 tane içiyorum, rahatlatıyor. Bi de kendini sıcak tutarsan acı hafifler.

Oğlum dogalı 16 ay oldu.emziriyorum.ve hala regl olmadım.doktor cok nadirde olsa bir yılı gecenler olabildiğini söyledi.hamile kalırsan kesin cözüm olmazsın aylarca:)

Eveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm

Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı :mad:
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum :KK61:
allah allah ağrı kesici işe yaramıyor mu, doktora gidin, her ağro kesici her ağrıya iyi gelmez.

Doğum kontrol hapı ya da hormonlu spiral.
Biri vuruyor, diğeri öldürüyor.
Cidden çekilecek dert değil.

Aynı durumları yaşadım ben de ama, myom oldugu içinmiş tüm skıntılar. Ameliyat oldum ve hayatımda ilk defa regl oldugumdan haberim bile olmadı:KK45:bence detaylı bi doktor kontrolü lazım, kist myom rahim darlıgı kanallarda tıkanıklık.. hepsi sebep sancılara..

Bir arkadasimin da cok agrisi olurdu.
Bir yerden duymus, tuz tuketmeyin diye.
Regline 2-3 gun kala tamamen tuzsuz diyete geciyordu, iyi geldigini soyluyordu.

Back
X