Artık regl olmak istemiyorum

Eveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm

Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı :mad:
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum :KK61:
Biran için gençliğimdeki asi blueberry canlandı gözümde, aynı kafa aynı cümleler:KK48:
Hamilelikten sonra düzeldi benim canım, çocuk sahibi olduktan sonra tabi, şimdi hafif bir ağrı kesici ile geçiştiriyorum.
Çok sor çekeceksin, adaçayı iyi geliyor regl öncesi bir hafta içersen ağrın hafifler

Suan cinsel hayatiniz olmasa bile dogum kontrol yontemi kullanin "doktora danisip". Hap veya igne. Onlarin bir faydasi olabilir belki...

Hayıt suyu kullanın, ilk ay çok sancılı geçiyor ancak sonrasında eğer üşütme iltihap gibi bir sorun olmazsa ağrılar inanılmaz hafifliyor, Doğum sancısı gibi adet yaşayan benimki çok çok çok rahatlamıştı (doğum da yaptım ve son dakikaya kadar sancı namına bişey hissetmedim çünkü adet rutinim çok ağrılı geçtiğinden benim için çok sıradandı sancılar ) Ayrıca aslan pençesi çayı da rahatlatıyor. internetten bi araştırabilirsiniz.

Dogum kontrol haplari adet suresini, agrisini ve miktarini azaltiyor, hormonlu spiraller de ayni sekilde, doktor kontrolunde uygun yontemi secebilirsiniz, tipta care cok :)

Takvim tut sancı başlamadan ağrı kesicini al. Ay içinde belini ayaklarını ayak bileklerini her zaman sıcak tut. Beslenmene dikkat et. Yaşla birlikte o sancılar azalıyor. Evvelden her ay hastanelik olurdum, ilaç almıycam diye o ağrıyı çekerdim. Şimdi o Gündenlerde 3-4 tane içiyorum, rahatlatıyor. Bi de kendini sıcak tutarsan acı hafifler.
Bende 30 yasindan sonra agrili adet olmaya basladim. 47 yasindayim hala duzenli olarak geliyor. Ilk 2 gun hem asiri geliyor hemde cok agrili geciyor. Beni goren dusuk yapiyor sanir. 2 gun evde hapsolurum artik. Agri kesiciyi gunde 2 kere iciyorum mecburen.

Adetlerden tamamen kurtulmak istiyorsan doktoruna danışarak cerazette kullan. Kullandığın sürece adet olmuyorsun.

Sizinki kadar olmasa da benim de ağrılı olurdu. Ben hormonlarim düzelsin diye testere dişli aslanpençesi çayı icmistim ve o ay ne zaman başladı ne zaman bitti anlamadım bile. O öncesinde yaşanan sinirlilik hali bile olmadı. Lütfen deneyin. Birşey kaybetmezsiniz

Bı arkadaşım senin gibiydi. Ağrı kesici ise asla yaramiyodu. Doktor ona bir ilaç verdi. Hormon ilaciydi sanırım. Rahata öyle erdi. Ama o ilaçlar insanı harap edebilir. Ağrının basliycagini hissettigin an iç ağrı kesici. Yoksa sonradan bı etkisi olmaz. Her ağrı kesici ise yaramiyo maalesef, dozajı yüksek olanları dene

Eveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm

Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı :mad:
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum :KK61:
Bende senin gibiyim canim malesef. Seni cok iyi anliyorum. Hatta gecenlerde konu acmistim bende. Ben serum takiyom parol um serum seklinde olanlari. Bir sise serumu 2 tablet parol ediyor. En azindan parol diger agri kesicilerden daha mahsum

Konu Sahibi sana yazıyorum iyi oku! Geçmişte adet olduğum için çok soylenirdim. Şimdi ne oldu biliyormusun 30 yaşımda menopoza girdim
Adet olmuyorum 2 senedir. Yan etkileri öldürüyor beni. Ne diye o cümleleri kurdum. Adet olmak ne kadar çok önemli imiş. Keşke olsamda agrilarim olsa.

Spor yapınca regl ağrılarım ciddi anlamda azalmıştı ama düzenli spor yani yaşam tarzı gibi bişey gibi yapmıştım ben.Geçti sonra.Denemete değer.

Aynılarını yasadım o dort bes gunler gecmıyordu ama agrı kesici de mi gecırmıyor istersen ismini ozelde yazabilirim.

Ya spiral yada Doğum kontrol hapı hiç aralıksız kullanacaksın canım

Konu Sahibi sana yazıyorum iyi oku! Geçmişte adet olduğum için çok soylenirdim. Şimdi ne oldu biliyormusun 30 yaşımda menopoza girdim
Adet olmuyorum 2 senedir. Yan etkileri öldürüyor beni. Ne diye o cümleleri kurdum. Adet olmak ne kadar çok önemli imiş. Keşke olsamda agrilarim olsa.
Allah akıl fikir versin böylelerine. Yaşı küçük kesin bu yazanın . Millet ilaçlar olmak için deliriyor.ben her ay regl olduğumda rabbime binlerce şükür ediyorum. Genç kızlığımda olmadığım için beyin ameliyatı oldum bu sebepten.

Back
X