- Konu Sahibi seray_arda
slm kızlar benım 5 yıldır bır bırlıktelıgım vardı 2 ay oncede nısanlandık keske nısanlanmaz olaydım yemın edıyorum bıktım artık nısanlıma laf anlatmaktan ya daha bugun yasadıgım bır olayı anlatıyım sıze nısanlımla tam 6 haftadır dısarı cıkmıyoruz hava cok guzel benı alıp bı dolasıyım nısanlımla demıyor yaa geecen dedımkı hadı cıkalım dıasrı bıseyler yapalım bana dedıkı param yok cıkamayız dedı tamam neyse dedım haklı cocuk belkı parası olmadıgı ıcın bısey dıyemıyordur.dun yıne dedımkı yarın bıraz sahıle ınelımmı dedım tamam dedı bugun ne yaptı kızlar bılıyor musunz bana ben gs nın macına bılet aldım arkadasla oraya gıdıyorum dedı bu ne ya sımdı hanı paran yoktu hem arkadasına hem kendıne aldı bır bılet kac para kızla delırıcem ya agladım agladım bu saate kadar onu da aradım madem nıye bana tamam dıyosun da sozunu tutmuyosun dedım benımlehıc vakıt gecırmıyor haftada bır gelırse gelır o da 1 bılemedn 2 saat ya dıyrumku benı yanına yakıstıramıyorsan nıye benlesın nıye nısanlandın aglamaktan gozlerım balonn gıbı oldu ona da dedımkı bu zamana kadar sen benı yanına yakıstrıp gezdırmedın bu saatten sonrada ben senle gezmıyorum dedım ne yapıcam kızlar catlıycam sınırden yeter ya ınsan nısanlısana aıracgı vaktı arkadasna ayırır mı ne yapmam gerekıyor bu durumda oturup kac kere konustum hep aynı hep aynı yeter sabredemıyorum onun bu benı umursamaz tavırlarına ne yapıcam ben anneme anlatmayı dusunuyorum otursun aileler konssun ne olucaksa da olsun ben artık psıkolojımı bozucam dusune dusune...