• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık sabrım kalmadı...

seray_arda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
48
0
36
İstanbul
slm kızlar benım 5 yıldır bır bırlıktelıgım vardı 2 ay oncede nısanlandık keske nısanlanmaz olaydım yemın edıyorum bıktım artık nısanlıma laf anlatmaktan ya daha bugun yasadıgım bır olayı anlatıyım sıze nısanlımla tam 6 haftadır dısarı cıkmıyoruz hava cok guzel benı alıp bı dolasıyım nısanlımla demıyor yaa geecen dedımkı hadı cıkalım dıasrı bıseyler yapalım bana dedıkı param yok cıkamayız dedı tamam neyse dedım haklı cocuk belkı parası olmadıgı ıcın bısey dıyemıyordur.dun yıne dedımkı yarın bıraz sahıle ınelımmı dedım tamam dedı bugun ne yaptı kızlar bılıyor musunz bana ben gs nın macına bılet aldım arkadasla oraya gıdıyorum dedı bu ne ya sımdı hanı paran yoktu hem arkadasına hem kendıne aldı bır bılet kac para kızla delırıcem ya agladım agladım bu saate kadar onu da aradım madem nıye bana tamam dıyosun da sozunu tutmuyosun dedım benımlehıc vakıt gecırmıyor haftada bır gelırse gelır o da 1 bılemedn 2 saat ya dıyrumku benı yanına yakıstıramıyorsan nıye benlesın nıye nısanlandın aglamaktan gozlerım balonn gıbı oldu ona da dedımkı bu zamana kadar sen benı yanına yakıstrıp gezdırmedın bu saatten sonrada ben senle gezmıyorum dedım ne yapıcam kızlar catlıycam sınırden yeter ya ınsan nısanlısana aıracgı vaktı arkadasna ayırır mı ne yapmam gerekıyor bu durumda oturup kac kere konustum hep aynı hep aynı yeter sabredemıyorum onun bu benı umursamaz tavırlarına ne yapıcam ben anneme anlatmayı dusunuyorum otursun aileler konssun ne olucaksa da olsun ben artık psıkolojımı bozucam dusune dusune... :(

slm kızlar benım 5 yıldır bır bırlıktelıgım vardı 2 ay oncede nısanlandık keske nısanlanmaz olaydım yemın edıyorum bıktım artık nısanlıma laf anlatmaktan ya daha bugun yasadıgım bır olayı anlatıyım sıze nısanlımla tam 6 haftadır dısarı cıkmıyoruz hava cok guzel benı alıp bı dolasıyım nısanlımla demıyor yaa geecen dedımkı hadı cıkalım dıasrı bıseyler yapalım bana dedıkı param yok cıkamayız dedı tamam neyse dedım haklı cocuk belkı parası olmadıgı ıcın bısey dıyemıyordur.dun yıne dedımkı yarın bıraz sahıle ınelımmı dedım tamam dedı bugun ne yaptı kızlar bılıyor musunz bana ben gs nın macına bılet aldım arkadasla oraya gıdıyorum dedı bu ne ya sımdı hanı paran yoktu hem arkadasına hem kendıne aldı bır bılet kac para kızla delırıcem ya agladım agladım bu saate kadar onu da aradım madem nıye bana tamam dıyosun da sozunu tutmuyosun dedım benımlehıc vakıt gecırmıyor haftada bır gelırse gelır o da 1 bılemedn 2 saat ya dıyrumku benı yanına yakıstıramıyorsan nıye benlesın nıye nısanlandın aglamaktan gozlerım balonn gıbı oldu ona da dedımkı bu zamana kadar sen benı yanına yakıstrıp gezdırmedın bu saatten sonrada ben senle gezmıyorum dedım ne yapıcam kızlar catlıycam sınırden yeter ya ınsan nısanlısana aıracgı vaktı arkadasna ayırır mı ne yapmam gerekıyor bu durumda oturup kac kere konustum hep aynı hep aynı yeter sabredemıyorum onun bu benı umursamaz tavırlarına ne yapıcam ben anneme anlatmayı dusunuyorum otursun aileler konssun ne olucaksa da olsun ben artık psıkolojımı bozucam dusune dusune... :(

Nasıl ya bide kız arkadaşıylamı gitti :44: Daha şimdiden böyleyse oooooo evlenince yüzüne bakmaz heralde..Sanırım seni sevmiyor yada evlilik stresine girmiş olabilir..Hep mi böyledir ?Sen neden kendini küçümsetiyosun ki beni yakıştıramıyosan vs gibi laflar ediyosun biraz kendine güven bir süre umursama sende onu baktın aynı sal gitsin..Ayy böyle adamlar insanın ömrünü yer yaa.

Canım seven erkek , sevdiğine mutlaka vakit ayırır, acaba bilmeden onu kıracak bir şey mi yaptın? benim de arkadaşım nişanlandı önceleri her şey çok iyiydi ama kız çocuk meşgule attığı halde her dakika arıyordu meşgule atıyorsa müsait değildir :s acaba sende çok sık boğaz mı ettin , umursamaz davran biraz erkekler çok sıkılmaya gelmez bak önceleri nasıldı ne sıklıkta görüşüyordunuz,? nişanlanmadan önce yani

Nasıl ya bide kız arkadaşıylamı gitti :44: Daha şimdiden böyleyse oooooo evlenince yüzüne bakmaz heralde..Sanırım seni sevmiyor yada evlilik stresine girmiş olabilir..Hep mi böyledir ?Sen neden kendini küçümsetiyosun ki beni yakıştıramıyosan vs gibi laflar ediyosun biraz kendine güven bir süre umursama sende onu baktın aynı sal gitsin..Ayy böyle adamlar insanın ömrünü yer yaa.

Yok kızla gitmemiş, konu sahibi "bir bilet kaç para kızlar" demek istemiş sanırım. :44:

Bence de kendini küçük düşürme, hiç oralı olma, o ilgisiz davranıyorsa sen de sürekli bu meseleden bahsedip durma yoksa "dır dır" kadın pozisyonuna düşersin, hareketlerinle göster, hiç ilgilenme bakalım nasıl geliyor senden yana tırın tırın bak gör bakalım. :51: Bu erkekleri de anlamıyorum hee, nişan düğüne kadar bir şey yok, parmağa yüzük girince hoooop 180 derece dönüyorlar, hey Yarabbim! :47:

Eti de kemiği de senin Allah ne verdiyse arkadaşım müstahaktır :47::1::1:

maç sonunda arama, aradığı zaman çok soğuk konuş. bu bugün böyleyse yarın ne olur bilemem..... ama çok üzülürsün.. her zaman birşeylerin çaresi vardır.. iyi ölç tart.. ömür geçer mi, sana layık mı iyice değerlendir... :34:

İşiniz çok zor.

Şimdiden böyleyse evlendikden sonra daha beter olabilir bu durum,değişeceğini sanmayın.

Ya bu iş böyle gitmez diyip alın karşınıza konuşun,bakdınız olmuyor ayrılın,nişanlılık dönemi zaten tanıma ve karar verme dönemidir.

Parası olmayan adama bak.Gsnin bu akşam ki maçına bilet aldıysa 200-300 vermiştir bir bilete eşimden biliyorum o da şuan maçta.Her zaman mı böyleydi yoksa nişanlandıktan sonra mı değişti?

nişanlınız nişandan sonra mı böyle davranır oldu size?
eğer öyleyse demek ki artık nasıl olsa nişanı da taktık rehavetine kapılmış..ya da düşündüğünüz gibi size ilgisini kaybetmişte olabilir..
birşey daha belirtmek istiyorum yanlış anlamayın ama..hep arayan taraf hep birşeyler yapalım diyen taraf siz mi olmuşsunuz:44:

bencede artık benı sevmıyor :/

Canım seven erkek , sevdiğine mutlaka vakit ayırır, acaba bilmeden onu kıracak bir şey mi yaptın? benim de arkadaşım nişanlandı önceleri her şey çok iyiydi ama kız çocuk meşgule attığı halde her dakika arıyordu meşgule atıyorsa müsait değildir :s acaba sende çok sık boğaz mı ettin , umursamaz davran biraz erkekler çok sıkılmaya gelmez bak önceleri nasıldı ne sıklıkta görüşüyordunuz,? nişanlanmadan önce yani[/

ıkı gune bır gorusmek ıstıyordu malum ben fazla cıkamıyordum cevre ne der falan dıye ama bana ıkı gune bır hadı cıkalım hadı gezelım derdı sımdı ne degıstıde boyle yapıyor :( sevmıyorsa bıraksın neden boyle benı oyuncak edıyor:50:

nişanlınız nişandan sonra mı böyle davranır oldu size?
eğer öyleyse demek ki artık nasıl olsa nişanı da taktık rehavetine kapılmış..ya da düşündüğünüz gibi size ilgisini kaybetmişte olabilir..
birşey daha belirtmek istiyorum yanlış anlamayın ama..hep arayan taraf hep birşeyler yapalım diyen taraf siz mi olmuşsunuz:44:

hayır sureklı o soylerdı nısanlanmadan once hep o gıdelım gezelım derdı nısandan once benımle ıkı gune bır gezmek ısterdı ama nısandan sonra 2 ay bıtıcek 3 ay olucak 3 aydır bır kere cıktık dısarı :5:

6 haftadır mı dışarı çıkmıyorsunuz? :53:
Canım ben sevgilim yanıma biraz geç gelse ya da benimle görüşmese bile sorun çıkaran biriydim önceleri.
Yani hergün görüşmek istiyordum düşün, hala da istiyorum ama onun iş durumuna bırakıyorum artık.
Kendisi bir mekan işletiyor ve bugün pazardı, yoğundu. Çıkamayacağım galiba canım dedi.
Tamam dedim bende, başka bir plan yaptım ve çıktım.
İçine sinmemiş yinede dönüşte yarım saat bile olsa yanıma geldi ve oturduk birşeyler içtik benim evime yakın bir yerde ve marketten alışveriş yapıp evime bıraktı beni, işine döndü tekrar.
Karşılıklı özveri çok önemli bu noktada.
Tavrını belli et, benimle görüşmek, dışarı çıkmak istemiyorsan bitirelim de.
İyi bile sabretmişsin.

6 haftadır mı dışarı çıkmıyorsunuz? :53:
Canım ben sevgilim yanıma biraz geç gelse ya da benimle görüşmese bile sorun çıkaran biriydim önceleri.
Yani hergün görüşmek istiyordum düşün, hala da istiyorum ama onun iş durumuna bırakıyorum artık.
Kendisi bir mekan işletiyor ve bugün pazardı, yoğundu. Çıkamayacağım galiba canım dedi.
Tamam dedim bende, başka bir plan yaptım ve çıktım.
İçine sinmemiş yinede dönüşte yarım saat bile olsa yanıma geldi ve oturduk birşeyler içtik benim evime yakın bir yerde ve marketten alışveriş yapıp evime bıraktı beni, işine döndü tekrar.
Karşılıklı özveri çok önemli bu noktada.
Tavrını belli et, benimle görüşmek, dışarı çıkmak istemiyorsan bitirelim de.
İyi bile sabretmişsin.

6 hafta ya :43: ben cok zorlayan bırınsan degılım ya bana param yok dese yıne tamam derdım hosgorurdum ama sahile ınmek orda oturup denızı seyretmek parayla mı bunlar bahane ıste ama artık yeter dıyorum sevıyorum dıye kendımı dekucuk dusuremem

şimdi varya ona sorsan okutsan bunları vay anasını der bi maça gittik şu olana bak bu kadın milleti çok nankör der. ama canım bilmeyene bildireceksin bence konuş düzelmiyosada at yüzüğü suratına o uğraşsın biraz boşversene sen neden yanına yakıştırmaktan falan bahsediosun ki kendine güvenmeyen kadın hep itici gelir erkeğe sakın yapma öle bişey...:20:

canım az önce ilgisizlikten evliliğini bitirmeyi düşünen bir arkadaşın yazısını okudum.
Bu adam nişanı taktık nasıl olsa diye böyle davranıyosa yarın nasıl olsa imzayı attık deyip seninle hiç ilgilenmez. Tamam maç erkekler için önemli ama sanada vakit ayırabiliyosa önemli. Bence yol ver gitsin

sende tavrını koy artık hayatı kendıne zından etmeye degmez
sımdıden boyle bırı oldugunu gormende cok ıyı olmus ya evlı olsaydın o zaman ısler daha kotu bır hal alırdı
ıyıcı dusun kararını ver sımdıden

ne demisler cnm " kacan kovalanir " yahu kovalama sunu...kendini bisey sanicak sonra :P:D hem kiz senin ayagin yokmu sole bi tekme atasin he :P:D kizdirma beni varirsam oraya ortaligi altust ederim :P:D iki kere solemicem ona gore !!!!!!!!!:8:

görüşmeyi asla teklif etme :ssz: 2 hafta da hal hatır sorma.Yani msj atan arayan o olsun.ilgisiz görün.:ssz: Bak ozaman nasıl oluyor :34:

nişandan sonra bunların içine birşey giriyor anormalleşiyorlar
bende yasadım böyle bişey ama kız olayını asla kabul etmem
bemki okeye alıştı arkadasları ile saatlerce bende aradım babasına söyledim daha da gitmedi normalede döndü

Back
X