• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık sabrım kalmadı...

Canım bence al karşına konuş yine böyle davranırsa nişanlılık tanıma evresi olmuyorsa zorlama ileride çok pişman olursun .Benim 2 yıllık bir ilişkim var başlarda hiç ilgi göstermiyordu bıraktım böyle olmaz dedim resti çektim 1 hafta telefonlarına bile bakmadım o gün bugündür kapımda kul olmuş :52::52: fazla sık boğaz etme , ama tavrını da belli et bence

6 hafta görüşmemek ne demek yaa..benimle sözlüm arasında 1500km mesafe var her ay görmeye çalışyıoruz birbirimizi.şu erkeklerde nişanlısına sevgilisine para harcamaya kıyamaz gider arkadaşına, kendi keyfine parayı harcar.anlamıyorum ben bu durumu.canm eğer ilgisizse evlendikten sonrada ilgisizliği daha fazla olur bence.nişanlılık döneminde seni el üstünde ttutması lazım bir dediğini iki etmemesi lazım.seni çanta da keklikmi sanıyo.böyle düşünmesine fırsat verme sakın.nişanlılık demek herşeyin sonu demek değil.kendinede özgüvenin olsun.beni yanına yakıştıramıyomu falan diye düşünme sakın.

Canım senin nişanlın evlenipte cicim ayları biten adamın haline dönmüş, ne demek ya, biz nişanlıyken eşim beni bir saat daha fazla görebilmek için ne taklalar atardı.

Sen açıkça tavrını koy artık bekar bir erkek değil, sana karşı sorumlulukları var, yarın evleneceksin çocuğun olacak, o zamanda mı yalvaracaksın bizle ilgilen diye.

Artık özgür bir erkek değil, ayağını denk alsın.:41:

6 hafta görüşmemek ne demek yaa..benimle sözlüm arasında 1500km mesafe var her ay görmeye çalışyıoruz birbirimizi.şu erkeklerde nişanlısına sevgilisine para harcamaya kıyamaz gider arkadaşına, kendi keyfine parayı harcar.anlamıyorum ben bu durumu.canm eğer ilgisizse evlendikten sonrada ilgisizliği daha fazla olur bence.nişanlılık döneminde seni el üstünde ttutması lazım bir dediğini iki etmemesi lazım.seni çanta da keklikmi sanıyo.böyle düşünmesine fırsat verme sakın.nişanlılık demek herşeyin sonu demek değil.kendinede özgüvenin olsun.beni yanına yakıştıramıyomu falan diye düşünme sakın.

benımde aklım almıyor ya mıllet sehır degıstırıyor ıkı gune bır sevgılımı gorıyım dıye bızım aramızda 1 mahalle var haftada bır zor gelıyor sankı bundan snra o gorusmk ıstıycek ama ben onu ıstemıycem bnı uzmeye hakkı yok:5::5:

Back
X