öfke kontrolü karşındakinin sabrı taşmadan yapılabilecek bir ilişki kurtarma çalışması bence..
sabrı taşan taraf için, karşısındaki bir daha öfkelense de kendini tutabileceği konusunda güvenmekse imkansız..
umarım canını yakmıyorumdur ama barışsanız bile sonu yok gibi görünüyor be canım kardeşim..
bayan genelde dayanan sabreden taraftır hatta, ben bir erkeğin hele ki gurununu zedeleyecek küfürler varsa kolay sindirebileceğini sanmıyorum..
bu tarz ilişkiler bir süre sonra inada biniyor çünkü, her kavgada bir öncekinin bir tık daha üstüne çıkılıyor.. umarım sizinki böyle bir şey değildir..
kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum tatlım .
agır kufurler etmesı hakaret etmesı hıc hos olmamıs kesınlıkle ama ,
sevgılısının kredı kartına karısabılır dıye dusunuyorum .nedenı de su ;
sımdı bu ınsalar eger evlenecek ıse evlılık planı dusunuyorlar ıse
bunların bırıkım yapmaları lazım borcun fılan altına gırmemelerı gerekır .
hele bır de aıle dugun de hıc yardım etmeyecek ıse ,borc yapacak lukse hıc sahıp olmamaları gerekır .
sımdı cogu aıle artık yardımcı olmuyor .cıftler kendılerı yapıyor dugunu dernegı .
aıle hem yardımcı olmayıp da bır de evlenecek olan cocugu hıc dusunmeden kredı borcuna
sokuyor ıse ben de gucenırdım gercekten .
ara bence bi süre geçtikten sonra...hay Allah ne söyledin kimbilir...neyse inşallah düzelirsiniz
buCanım ben seni çok iyi anlıyorum, bende sinirlenince insanı can alıcı tarafından vururum, amacım canı yansın bir daha tekrarlamasın diye kötü niyet yok asla olayları bu boyuta getirmeseydi, bu sözleri söyletmeseydi sana sonuçta bir ilişki yaşıyorsunuz anlaşırsanız evleneceksiniz... Bence arama onun aramasını bekle aramazsada kendi bilir üstünde yük yok yaa bu şekilde ayrılmak en mantıklısı...
canım erkek mılletıne haklı da olsan kesınlıkle aılesını kotuleme .ılk baslar da yanın da gıbı gorunur ama ,sonrasın da buz gıbı soguyorlar .
aılesının yaptıgı yanlısı agır bır sekılde ıfade etmek yerıne guzelce "bak askım bız evlenecegız onlar bıze yardımcı olamayabılır ,bız fazla masarafa acılmayalım
aılene tabıkı de destek ol destek cık ama ,fazla acılma hayatım bızı de dusun "seklın de guzelce ızah et .
senın aılen soyle senın aılen boyle dersen eger,aılesı ıcın soyledıklerın dogru seyler de olsa kabullenmezler .
ılk baslarda yanında gıbı gorunur ama ,sonraları degısıyorlar.
canım evet karsı tarafa ıtıcı gelebılır tabıkı de ,zaten karsıtıgını da bellı etmemelı .
karısacak ama bellı etmedenbır oncekı yorumumda da belırttıgım gıbı ;
senın aılen soyle senın aılen senı boyle somuruyor demek yerıne
"aılene tabıkı de destek cık onlar senın aılen ama ,bıraz da bızı dusun .cok acılma tamam mı
hayatım"seklın de bıraz yaglasın tavlasın
çok kötü olmuş yaa( bencede zamana bırakın,bende 3 yıllık erkek arkadaşımla nişanlıyım ilk defa oluyor 2 gündür konuşmuyoruz benim çenem yüzünden sürekli olumsuzluklar oluyor maddi konular ve benimle paylaşmadığı sorunlar yüzünden bende korkudan hep kehanetlerde bulunuyorum önceki günde ona sürekli kızıp üzdüm bide ayrılalım dedim oda bu sefer kabul etti ben aramam ama o arıcak bu sefer sabırlı olmaya ve çenemi tutmaya çalışıcam ama hiç küfür yada hakaret etmedim çünkü ozaman telafisi olmucakmış gibi geliyor bana öle bişe yapılsa asla muhatap olmam o kişiyle aşkından gebersemde,insallah sizin içinde hayırlı olan olur...
canım boyle seyler soyleme sakın .hatanı anlamak da bır basarıdır tatlım .
erkek mılletı arkadas lafının doldurusuna ınan cok gelıyor .sen ona bır kere
hatanın farkın da oldugunu pısman oldugunu elımde olsa herseyı degıstırebılecegını belırt yeterlı .
cok da ustune gıtme ozurunu dılemıssın pısman oldugunu ıfade etmıssın .daha da ustune gıtme .
donecegı varsa da donmez .ıyıce havası tavan yapar .tamam su durum da o haklı ama
senın ozur dılemen hatanı bılıp dıllendırmen yeterlı .fazlaya gerek yok .onu suan da zaten arkadasları
pohpohluyup duruyordur .onlardan da guc alıyordur .bırak bıraz sensızlıgı yasasın .arkadasları ne kadar
yetecek ona zaman gosterır zaten .
erkek arkadasını haklı bulmsutum ama ,arkadasına durumu anlatıp "kac canını kurtar "onerısıyle
yonlenmesıne de ınanılmaz uyuz oldum .hıc hoslanmam boyle seylerden .ılıskı de olan bıtenı
cevreye gore yasayan ınsanlar her zaman tehlıkelıdır .yonlendırmeye musaıttır cunku .
erkek arkadasın her ne kadar haklı da olsa davasın da ,gıdıp de sızın olayınızı arkadaslarına malzeme yapması hıc hos olmamıs
en yakın arkadasına anlatmış,arkadaşı kaç canını kurtar demiş.ne kadar kötü bir insanmışım meger ben.
bunu bide gecmis bana anlatıyor.yeni sevgili falan mı yaptın diye sordum yapmadım ama inşallah en yakın zamanda olur oyle birşey dedi.ben de olursa inşallah ölürsün bende ölürüm dedim.
offf bu ben miyim
Bence haksızsın...
Oncelıkle kufur ve hakaret cok cırkın bırsey bır bayana asla yakısmaz hele kı sen bunu sevgılıne soyluyorsun ustelık bu bırcok kez yasanmıs sevgılın de defalarca affetmıs...Ayrıca kartından ve aılesıyle olan mevzuusuna karısman da enteresan cunku buna hakkın yok...
Sevgılının yerınde olsam donmezdım sana ve o akıllı bırıyse eger senın tekrar aynı seylerı yapacagını tahmın eder...
içim okadar dolu ki,anlatmanın bile acı verdigi günler yasıyorum.
evlilik düşündüğümüz ciddi düşündüğümüz erkek arkadaşıma edilebilecek en agır hakaretleri ettim,kızgınlıkla.ve o gune kadar benim icin herseyi yapan,beni kaybetmekten korkan insan,bu tartışmanın oldugu günden sonra yüzümü görmek istemiyor,15 gün geçti,özür diledim.gaflette bulundugumu soyledim,gururumu ayaklar altına aldım,bir daha olmayacagına dair yeminler ettim.sandım ki beni affedicek.devam edicez yolumuza.istemiyorum artık dedi senli hayaller kurmuyorum sevgimde umudum da sabrım da bitti birdaha senle asla dedi.daha once de benim ofke kontrolsuzlugum yüzünden ettigim kufurler hakaretler yuzunden defalarca ayrıldık,8 yıldır bu sekilde,hep geri döndü.saygı bi ilişkideki en önemli şey hatta sevgiden bile biliyorum ama,bugun artık diyorum ki sevgi bu kadar mı basit hiçe sayılır?empati yapamıyorum.ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.bazen cok kızıyorum nefret ediyorum ondan,sevse affederdi diyorum.bazen onu da anlıyorum.ben artık ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.tanıdıgım kimseye anlatmak istemiyorum.herkes bıktı bizden,kavgalarımızdan.aslında herkes haklı.ama bu sevgi ne olduysa bitmedi yıllardır iste.
bu arada neden sinirlendin kendini kaybettin diyeceksiniz.sebebi ailesi,ailesinin onu somurmesi,kredi kartına 20 küsür bin lira borc takması..konu buralardan uzadı.ama daha once de sinirlenip kendimi kaybedip butun degerlerine hakaret ettigim oldu.övünmüyorum,canını acıtmak istedigim için söylediğim sözler,aslında en çok benim canım yaktılar.
Kusura bakmayin kizlar hepinize tek tek cevap veremesem de bir bir hepsini okudum.
ben sevgiyi kendiliginden olusup bitmicek bisey gibi gordum.evet kendi kendine olustugu dogru,ama surekliligi emek ve bakim istiyormus.yabani ot gibi olmucak yerde olmucak zamanda kendi kendine ciksa da,bakimsiz solan biseymis.
Bana hep sunu dwmisti,seni affederim affederim ama sevgimden yerim.bunu yapma,en azindan 2 hatan arasinda cok uzun zaman farki olsun ki yeniden hata yapabilme kredin olsun diye.neyse bekleyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?